Crash test: Ποιες ντύθηκαν καλύτερα στο show τους; Ζέτα- Φουρέιρα Vs. Βανδή – Ασλανίδου!

 
 

Το βράδυ της Πέμπτης ξεκίνησαν τα live του X Factor στο Omega με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Βανδή.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Αναμφίβολα η τραγουδίστρια είναι μια από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες της εγχώριας showbiz και κάθε της εμφάνιση μας γοητεύει. Έτσι κι απόψε, η Δέσποινα Βανδή κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με το στιλ της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η οικοδέσποινα του show με τη βοήθεια της στυλίστριας της, Έλενας Βαζούρα επέλεξε να φορέσει ένα μοναδικό φόρεμα των MiRo, το οποίο συνδύασε με κοσμήματα Danelian και παπούτσια Sante. 

Φυσικά, τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο Βασίλης Μπουλούμπασης και το μακιγιάζ η Βάσω Νακοπούλου.

 

Μάλιστα η Μελίνα Ασλανίδου κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με τη σέξι εμφάνισή της. Η τραγουδίστρια-κριτής έχει δείξει στα προηγούμενα επεισόδια του talent show ότι δεν διστάζει να πειραματίζεται με την εμφάνισή της, δείχνοντας να μη φοβάται να αλλάζει looks.

Για το πρώτο live επέλεξε ένα πράσινο midi φόρεμα με στρας και κρόσσια, το οποίο είχε βαθύ ντεκολτέ.

 

«Μελίνα, καταπληκτικό το πράσινο έχουμε να σου πω, φανταστικό», είπε η παρουσιάστρια του X Factor, Δέσποινα Βανδή στη Μελίνα Ασλανίδου, η οποία ανταπέδωσε τη φιλοφρόνηση: «Ευχαριστώ αγάπη μου και εσύ είσαι υπέρλαμπρη σήμερα».

 

 

Η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε comeback στη βραδινή ζώνη, μιας και εδώ και δύο Κυριακές βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης του νέου μουσικού talent show του ANT1, ''The Final Four''. Χαμογελαστή και ετοιμόλογη, η Ζέτα κερδίζει τις εντυπώσεις τόσο με τις εμφανίσεις της, όσο και με την άνεσή της on stage.

Πάμε όμως στο κομμάτι της μόδας που μας αφορά και περισσότερο. Εμείς το είδαμε και το παραείδαμε και έχουμε να σου πούμε πως δε μας πέρασε απαρατήρητο. Για αυτόν τον λόγο ψάξαμε στο instagram του στιλίστα της, Χρήστου Αλεξανδρόπουλου και ανακαλύψαμε το brand που επέλεξε.

Η σχεδιάστρια που κρύβεται πίσω από το υπέροχο αυτό φόρεμα ονομάζεται Magda Butrym και είναι πολωνικής καταγωγής. Με μία γρήγορη ματιά στο eshop της ανακαλύψαμε το μεταξωτό φόρεμα της Ζέτας Μακρυπούλια κοστίζει 1.410 ευρώ. Η Ζέτα το συνδύασε με ankle boots για να προσδώσει στο look μία πιο ροκ πινελιά, όμως η αλήθεια είναι πως εμείς θα το προτιμούσαμε με ψηλοτάκουνα πέδιλα ή γόβες, είτε σε μαύρη απόχρωση, είτε σε κόκκινο χρώμα για να κάνει έντονη αντίθεση με τα μοβ prints.

 

Η Ελένη Φουρέιρα μας κέρδισε για μια ακόμα φορά με τις στιλιστικές της επιλογές στο live του The Final 4. H εντυπωσιακή τραγουδίστρια έκλεψε τα βλέμματα πάνω της τόσο με το φόρεμά της όσο και με το εντυπωσιακό μπούστο της.

H Eλένη Φουρέιρα φόρεσε ασημένιο μίνι φόρεμα με έντονα φουσκωτά μανίκια του σχεδιαστή Stelios Koudounaris. Η Ελένη συνδύασε το φόρεμά της με εντυπωσιακά σκουλαρίκια Kessaris και το styling ανέλαβε ο Μάρκος Ανδριώτης.

 

Το φόρεμα της Ελένης είναι εμπνευσμένο από τη δεκαετία του 80 που φέτος μονοπωλεί το ενδιαφέρον των σχεδιαστών.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Marseaux: «Πήγαινα πίσω από τη σκηνή, έκανα εμετό και έβγαινα ξανά»
#Sun και #TMZ έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες και βίντεο από τη βόλτα της Kate Middleton με τον William
Στάθης Σχίζα: «Είμαι έτοιμος για μια νέα σχέση. Έβαλα οριστική τελεία στην προηγουμένη»
Δημήτρης Καμπόλης: «To σπίτι μας πήρε φωτιά, έχασα την μάνα μου από τις αναθυμιάσεις»
Η εντυπωσιακή μεταμφίεση της Πάολας με την κόρη της στο καρναβάλι της Χαλκιδικής
Ο ημίγυμνος απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης σε υπαίθριο τζακούζι, με θέα το δάσος
Μαριάννα Τουμασάτου: «Ακούω αυτά τα πράγματα με την 12χρονη θέλω να πάω να “σπάσω” το δικαστήριο»
Η Celine Dion ποζάρει με τους γιους της για την Ημέρα Ενημέρωσης για το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ανθρώπου
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Βασίλη Μπισμπίκη μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του
Συγκίνησε o Κωνσταντίνος Αρτσίτας με την on air εξομολόγησή του: «Στο σχολείο δεν ήμουν το συμβατικό αγόρι»