Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

H Bella είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο για φέτος! Δείτε την λίστα!

  18/10/2019 10:55
H Bella είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο για φέτος!  Δείτε την λίστα!

H Bella είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο για φέτος! Δείτε την λίστα!

  18/10/2019 10:55
 

Ο κόσμος των celebrities σήμερα είναι γεμάτος από πανέμορφες παρουσίες που απολαμβάνουμε να θαυμάζουμε είτε στις δημόσιες εμφανίσεις τους είτε μέσα από τις αναρτήσεις τους στα social media.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Στον κόσμο του θεάματος και της μόδας υπάρχουν γυναίκες που μπορούν εύκολα να σου κόψουν την ανάσα με τα εντυπωσιακά τους χαρακτηριστικά και τις καλλίγραμμες αναλογίες τους. Πολύ ειλικρινά, αν κάποιος μας έλεγε να διαλέξουμε μία από αυτές ως την πιο ωραία γυναίκα στον κόσμο, οι επιλογές είναι τόσες που δύσκολα θα μπορούσαμε να καταλήξουμε στη μοναδική.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η νικήτρια είναι μία και το αποτέλεσμα βγήκε με μία εξίσωση που χρησιμοποιείτο στην Αρχαία Ελλάδα (Golden Ratio – Χρυσή Τομή). Κι αυτή έδειξε το αγαπημένο σου μοντέλο και μικρή αδερφή της Gigi Hadid, Bella. Για την ακρίβεια, η διάσημη σταρ φαίνεται να συγκέντρωσε 94,36% και να έρχεται έτσι εξαιρετικά κοντά στην ιδέα του «τέλειου» αυτής της τεχνικής.

Η Χρυσή Τομή αυτό που ουσιαστικά κάνει είναι να μετράει το μήκος και το πλάτος του προσώπου κάποιου ανθρώπου, τα αποτελέσματα των οποίων στη συνέχεια διαιρούνται. Το ιδανικό αποτέλεσμα είναι 1,6. Έπειτα, μετρά τις αναλογίες από τη γραμμή των μαλλιών στο μέτωπο μέχρι το σημείο ανάμεσα στα μάτια, από το σημείο ανάμεσα στα μάτια και το κάτω μέρος της μύτης κι από το κάτω μέρος της μύτης μέχρι χαμηλά στο πηγούνι. Η έμφαση δίνεται στη συμμετρία και την αναλογία του προσώπου.

Οι υπόλοιπες στη λίστα με τα αποτελέσματα ήταν:

Taylor Swift – 91,64%

Kate Moss – 91,05%

Scarlett Johansson – 90,91%

Natalie Portman – 90,51%

Katy Perry – 90,08%

Cara Delevingne – 89,99%

 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας