Τα κορίτσια της showbiz πόζαραν με τα μαγιό τους και τρέλαναν κόσμο....

 
 
Τα κορίτσια της showbiz αναστατώνουν με την σέξι παρουσία τους! Ψηλές, κοντές, ξανθές, μελαχρινές, μεγάλες, μικρές όλες καλές...! Ζέτα Μακρυπούλια, Ελένη Φιλίνη, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Μαρία Ναυπλιώτου, Μαίρη Συνατσάκη, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Αγγελική Δαλιάνη, Χριστίνα Ψάλτη,  Άννα Αμανατίδου, Μέγκι Ντρίο, Ιρένε Τροστ
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Η Ζέτα Μακρυπούλια έβαλε σμαραγδί μαγιό και όλοι κοιτούσαν την πλάτη της! Λογικό μας φαίνεται, αν σκεφτείτε τις φωτογραφίες που θα δείτε!

Η παρουσιάστρια, χαλαρώνει μετά από μια δύσκολη σεζόν και απολαμβάνει τις βουτιές της στα ελληνικά νησιά. Η όμορφη Ζέτα, πόζαρε όλο χάρη με γυρισμένη πλάτη και η ανάρτησή της στο Instagram προκάλεσε ταραχές!

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγραψε μάλιστα στην λεζάντα: «Τελευταίο μπάνιο των διακοπών. Ηταν λίγα φέτος... πολύ λίγα... Τουλάχιστον έχω να θυμάμαι αυτή τη θέα! Από αύριο Δον Ζουαν και πάλι!» Δείτε την σχετική ανάρτηση:

 

Η Ελένη Φιλίνη περνάει υπέροχα αυτό το καλοκαίρι και αυτό μπορεί να το καταλάβει κανείς, κάνοντας μια «βόλτα» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

Η γνωστή και δημοφιλής ηθοποιός, την οποία απολαύσαμε αυτή τη σεζόν στο show μεταμφιέσεων του ANT1, Your Face Sounds Familiar, πόζαρε με το μαγιό της στην πισίνα και «τρέλανε» τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Ελένη Φιλίνη, διατηρεί άψογες αναλογίες και το κορμί της ζηλεύουν μέχρι και οι εικοσσάρες.

Το χαμόγελο δεν φεύγει ποτέ από τα χείλη της και σίγουρα μπορούμε να πούμε ότι είναι η χαρά της ζωής.

 

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου συνεχίζει να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Κρήτη. Η γνωστή ηθοποιός διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της ελληνικής showbiz και εντυπωσιάζει τους διαδικτυακούς της φίλους με τις τέλειες αναλογίες της, σε κάθε φωτογραφία με μαγιό που δημοσιεύει συχνά στα social media από τις διακοπές της.

Πριν τρεις ημέρες, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μας έδειξε ένα νέο στιγμιότυπο από τις ώρες που κάνει ηλιοθεραπεία σε παραλία στα Χανιά της Κρήτης. Η αγαπημένη ηθοποιός καθισμένη πάνω σε μια ξαπλώστρα στην παραλία, χαίρεται τον ήλιο και τη θάλασσα και ποζάρει φορώντας λευκό μπικίνι και χωρίς ρετούς αποδεικνύοντας ότι η ομορφιά δεν έχει ηλικία.

 

Η Μαρία Ναυπλιώτου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με την καλύτερη παρέα στην Κρήτη. Η ταλαντούχα ηθοποιός, μετά από μια επιτυχημένη σεζόν με την παράσταση “Master Class” και την ολοκλήρωση των γυρισμάτων για τη σειρά “Λόγω Τιμής”, αυτό το διάστημα κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και περνά ξέγνοιαστες στιγμές παρέα με καλούς της φίλους.

Όπως αποκάλυψε η ίδια η ηθοποιός, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, για τις διακοπές της επέλεξε την όμορφη Κρήτη και φαίνεται πως περνάει υπέροχα. Την Κυριακή δημοσίευσε κάποιες νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Παλαιοχώρα στα Χανιά της Κρήτης, όπου βρίσκεται μαζί με την Ζέτα Δούκα, τον Μιχάλη Χατζηαντωνά και την κόρη τους, Θάλεια.

Η Μαρία Ναυπλιώτου και η Ζέτα Δούκα με την οικογένεια της φωτογραφίζονται χωρίς φίλτρα και ρετούς με φόντο το υπέροχο ηλιοβασίλεμα στην παραλία. Εντυπωσιασμένη από το τοπίο, η Μαρία Ναυπλιώτου στην ανάρτησή της σημειώνει: “Στον Παράδεισο…”.

 

Το Ιόνιο θέλησαν να γυρίσουν φέτος ο Νίκος Μουτσινάς, η Μαίρη Συνατσάκη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Οι τρεις παρουσιαστές και ηθοποιοί λοιπόν νοίκιασαν σκάφος και εδώ και λίγες ημέρες σαλπάρουν στα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου μαζί φυσικά και με άλλος φίλους τους. Δεδομένου ότι διανύουμε το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου, οι αγαπημένοι φίλοι θέλησαν να αποχαιρετήσουν το καλοκαίρι του 2019 με τον πιο όμορφο τρόπο. Από την παρέα τους δεν θα γινόταν να λείπει φυσικά ο σύντροφός της Μαίρης Συνατσάκη, Αιμιλιανός Σταματάκης, αφού πλέον είναι αχώριστοι.

 

Από την άλλη πλευρά, η Ντορέττα Παπαδημητρίου έκανε ένα μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της, αφού φέτος θα πρωταγωνιστεί τόσο στο θέατρο και στην παράσταση «Hairspray» όσο και στη νέα τηλεοπτική σειρά του Alpha «Κρατάς Μυστικό». Συνεπώς, έχει ανάγκη από ξέγνοιαστες στιγμές με φίλους, καθώς ο χειμώνας που έρχεται θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικός για εκείνη.

Οι τρεις τους, ως λάτρεις της φωτογραφίας και γενικότερα του Instagram, μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς φίλους τους διάφορα στιγμιότυπα από τις διακοπές τους, με τις σέξι πόζες με μαγιό να κλέβουν την παράσταση!

 

Μετά από δύο γέννες, η Αγγελική Δαλιάνη, φαίνεται πως έχει βρει τη φόρμα της.

Η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός, αυτή την περίοδο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές, μαζί με τον επίσης ηθοποιό και σύζυγό της, Μάνο Παπαγιάννη και τα δυο τους παιδιά.

Οι δύο ευτυχισμένοι γονείς θέλουν να ξεκουραστούν και να ξεφύγουν λίγο από άγχος και την καθημερινότητα έτσι ώστε να επιστρέψουν στην Αθήνα με γεμάτες μπαταρίες.

Εκτός από τον Μάνο Παπαγιάννη που πόσταρε φωτογραφίες με τον γιο του και «έριξε» το Instagram, ανέβασε πολλές φωτογραφίες και η Αγγελική.

Η ηθοποιός μάλιστα, δεν έχει σταματήσει να ποστάρει φωτογραφίες της με μαγιό και η αλήθεια είναι πως μας αρέσει πολύ!

Εντελώς ακομπλεξάριστη και με άκρως καλοκαιρινή διάθεση κάνει καθημερινά αναρτήσεις και λαμβάνει τα καλύτερα σχόλια από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Και για να το συνεχίζει, φαίνεται πως το απολαμβάνει και η ίδια.

 

Η Χριστίνα Ψάλτη πόσταρε την πιο hot φωτογραφία που έχει ανεβάσει ποτέ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μείναμε άφωνοι.

Η ίδια, διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο της ζωής της, αφού είναι ερωτευμένη και δεν διστάζει να μας δείχνει ότι περνάει καλά, μέσα από τα social media.

Η Χριστίνα Ψάλτη, φόρεσε το μαύρο της μπικίνι και πόζαρε δίπλα στη θάλασσα καθώς καθόταν επάνω σε έναν βράχο.

Και η αλήθεια είναι πως φωτογραφία με μαγιό δεν περιμέναμε να δούμε από εκείνη, μιας και δεν το συνηθίζει.

«Γίνε σαν την θάλασσα.Γίνε ένα με την σοφία της.Όλα τα δέχεται..φουρτούνες,θαλασσοταραχες,ηρεμία,γαλήνη.Προσαρμόζεται,αλλα μένει εκεί..Σταθερη💫», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε. 
Την ίδια εικόνα μάλιστα ανέβασε και στα Instastories. 
Έχει κορμάρα και διατηρεί άψογες αναλογίες, ενώ αυτή τη φορά τόλμησε να μας τις δείξει κιόλας. 
Και γιατί να το κρύβει τέτοιο κορμί;
Όπως ήταν φυσικό, οι διαδικτυακοί της φίλοι, έσπευσαν να της κάνουν κολακευτικά σχόλια και όχι άδικα!

 

Είναι μία από τις εντυπωσιακές παρουσίες τις εγχώριας showbiz. Η Νικολέττα Ράλλη διαθέτει ένα σέξι σώμα που στο πέρασμα του «λιώνει» τον ανδρικό πληθυσμό.

Η γλυκιά παρουσιάστρια φόρεσε το καυτό της μαγιό και τα έδωσε όλα στην παραλία. Αν και ολόσωμο είναι τόσο αισθησιακό που αφήνει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. Οι followers παραμιλούν μπροστά στην καυτή πλευρά της Νικολέττας Ράλλη… Η φωτογραφία που δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κατάφερε να κερδίσει όλα τα βλέμματα των θαυμαστών της!

Ότι κι να κάνει θα παραμένει συζήτηση σχολιασμού και ενθουσιασμού…
 

Η Άννα Αμανατίδου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Χαλκιδική. Η νεαρή καλλονή που γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model, συνεχίζει να ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ και τα social media ως influencer. Μάλιστα συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες της με μαγιό εντυπωσιάζοντας τους διαδικτυακούς της φίλους με τις σέξι πόζες της.

Η πρώην παίκτρια του GNTM, το Σάββατο δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μια νέα φωτογραφία από τις διακοπές της. Η Άννα Αμανατίδου ποζάρει με αέρα μοντέλου στο βυθό της θάλασσας συγκεντρώνοντας πολλά κολακευτικά σχόλια από τους θαυμαστές της, με κάποιους να επισημαίνουν ότι η πόζα της θυμίζει μία από τις πρώτες δοκιμασίες του ριάλιτι μόδας στο οποίο συμμετείχε πριν από περίπου ένα χρόνο.

 

Στη Σαντορίνη βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Μέγκι Ντρίο! Η πρώην παίκτρια του GNTM απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα παρέα με αγαπημένους της φίλους και φυσικά ενημερώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα τον λογαριασμό της στο Instagram.

Η Μέγκι ανεβάζει σχεδόν καθημερινά φωτογραφίες στα social media και με τις hot πόζες της αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό!

 

Φόρεσε το σέξι μαγιό της και τα έδωσε όλα… στη βουτιά! Η Ιρένε Τροστ απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και όλοι οι υπόλοιποι το καυτό κορμί της.

Η δημοσίευση που έκανε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κατάφερε να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα πάνω της και… όχι μόνο! Η καλλονή τραγουδίστρια διαθέτει ένα υπέροχο κορμί που «γκρεμίζει» τα Social Media στο πέρασμα της.

«MermaiDays🐬 #summer #crete #creta #greekisland #love #smells #like #summer #sun #instadaily #beach #beaclife #swim», έγραψε στην χαρακτηριστική λεζάντα η Ιρένε Τροστ.

 

 

 

 
 
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Οι δυναμικές κυρίες του επιχειρείν, έκλεψαν τις εντυπώσεις και στο Red Carpet των 16ων #INBusinessAwards
Δήμητρα Μακρυγιάννη & Στέλλα Στυλιανού παρουσίασαν την λαμπερή βραδιά των 16ων #INBusinessAwards
Στέλιος Κουδουνάρης: Η συμβουλή του στις γυναίκες & τι πρέπει να έχει μια γυναικεία ντουλάπα
Η Celine Dion, επέστρεψε με μια τόπλες φωτογράφιση στην #Vogue – Όσα είπε για την ασθένειά της
Lewis Hamilton και George Russell με Tommy Hilfiger στο Grand Prix της Σανγκάης
H Victoria Beckham γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της - Ο χορός με τις Spice Girls και o ιππότης David Beckham
Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
Όταν η Καίτη Γαρμπή είχε φωτογραφηθεί μαζί με τον Roberto Cavalli στην έπαυλή του - Το μήνυμα της
Πέθανε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Roberto Cavalli
Η Έλενα Στρογγυλιώτου παρουσιάζει τη νέα Special Occasion Collection 2024!