Αυτές είναι οι κωμωδίες της νέας τηλεοπτικής σεζόν

 

Οι κωμικές σειρές που θα μας έρθουν από την Ελλάδα

H ελληνική μυθοπλασία κερδίζει συνεχώς έδαφος με τα κανάλια να εμπλουτίζουν το πρόγραμμά τους με σειρές κωμικού περιεχομένου.Πάμε λοιπόν να δούμε αναλυτικά τις νέες προσθήκες αλλά και τις σειρές που συνεχίζουν!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

«Αν ήμουν πλούσιος»

Δύο χρόνια μετά την ολοκλήρωση της κω­μικής σειράς «Οι Συμμαθητές», ο ΑΝΤΙ επιστρέφει με μία νέα πρόταση, που υπόσχε­ται να χαρίσει γέλιο στους τηλεθεατές. Ανα­φερόμαστε στην καινούργια κωμωδία «Αν ήμουν πλούσιος», που θα προβάλλεται κα­θημερινά στην prime time ζώνη, σε σκη­νοθεσία Στράτου Μαρκίδη, ενώ το σενά­ριο υπογράφουν οι Νίκος Παπαδόπουλος, Μαντώ Αρβανίτη, Μάκης Πιτταράς, Αντώ­νης Ανδρής.

Το καστ των ηθοποιών απο­τελείται από τους Μπέσυ Μάλφα, Σωτήρη Καλυβάτση, Κώστα Αποστολάκη, Κάρμεν Ρουγγέρη, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Κατερίνα Γερονικολού, Νίκη Σκιαδαρέση, Κατερίνα Στικούδη κ.ά. Η ιστο­ρία αφορά τρεις εντελώς διαφορετικούς ανθρώπους που κερδίζουν το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο που δόθηκε ποτέ σε νι­κητή του λαχείου.

 

«Το καφέ της Χαράς»

«Το καφέ της Χαράς», που έχει γράψει τη δική του ιστορία, ετοιμάζεται να ανοίξει ξα­νά 15 χρόνια μετά την πρώτη προβολή του με ολοκαίνουρια επεισόδια. Στον νέο κύκλο της σειράς θα βρίσκονται σχεδόν όλοι οι κά­τοικοι του Κολοκοτρωνιτσίου, που μας χά­ρισαν γέλιο και συγκίνηση. Συγκεκριμένα, οι Χάρης Ρώμας, Ρένια Λουιζίδου, Γερά­σιμος Σκιαδαρέσης, Τζόυς Ευείδη, Σοφία Μουτίδου, Μαρία Κανελλοπούλου, Περι­κλής Λιανός, Δημήτρης Μαχαίρας, Πάρης Σκαρτσολιάς, Έφη Ρασσιά κ.ά.

Πέρα από αυτούς, όμως, θα υπάρξουν και νέοι... κάτοικοι, όπως η Ζέτα Δούκα κ.ά. Πλέον, ο κεντρικός άξονας της σειράς είναι η σχέ­ση του Μανωλάκη και της Βάλιας, που θα την επισημοποιήσουν, ενώ κάποιες άλλες ιστορίες ηου θα μας απασχολήσουν είναι η γνωριμία και η σχέση που θα δημιουργηθεί ανάμεσα στον Περίανδρο Πώποτα και την ηρωίδα που θα υποδυθεί η Ζέτα Δούκα, αλ­λά και η εξέλιξη της Σταυρούλας Πώποτα Φατσέα στο πέρασμα των χρόνων. Να ση­μειωθεί ότι η συγκεκριμένη σειρά θα βγει στους δέκτες μας τον Ιανουάριο του 2020.

 

Η κωμική σειρά «Πέτα τη φριτέζα», σε σενάριο Γιώργου Κρητικού - Μάκη Πιτταρά, επιστρέφει στο νέο πρόγραμμα του σταθμού με δεύτερο κύκλο επεισοδίων και με κάποιες τονωτικές ενέσεις ανανέ­ωσης. Πλέον, το «τιμόνι» της σκηνοθεσί­ας κρατά ο Αλέξανδρος Πανταζούδης, ενώ στο καστ, πέρα από τους Γιάννη Μπέζο,
Φάνη Μουρατίδη, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Λένα Ουζουνίδου κ.ά., προστίθενται ηΝάντια Κοντογεώργη, η Ιωάννα Ασημακοπούλου και η Μαρία Μοσχούρη, σε ρόλους-έκπληξη.

 

Άλλη μία κωμωδία που συνεχίζεται με δεύτερο κύκλο επεισοδίων είναι το «Μην ψαρώνεις», σε σενάριο Αγγέλου Χασάπογλου και σκηνοθεσία Πιέρρου Ανδρακάκου. Το βασικό καστ παραμένει ως έχει, δη­λαδή Μαρία Λεκάκη, Θοδωρής Αθερίδης, Μαρία Ιωαννίδου κ.ά., ενώ θα υπάρξουν αποχωρήσεις κάποιων ηρώων και αφίξεις κάποιων καινούργιων.

 

«Κρατάς μυστικό;»

Η συγκεκριμένη κωμωδία βρίσκεται στα σκαριά από την προ­ηγούμενη σεζόν και αφού ξεπέρασε όλα τα εμπόδια είναι έτοιμη να κάνει την εμφάνιση της στο νέο πρόγραμμα του ΑLΡΗΑ.

Το σενάριο υπογράφουν ο Παναγιώτης Χριστόπουλος και η 'Ελενα Σολωμού, ενώ το «τιμόνι» της σκηνοθεσίας κρατά ο Αντώ­νης Αγγελόπουλος.

Το καστ των ηθοποιών απαρτίζεται από τους Κωνσταντίνο Ασπιώτη, Βίκυ Παπαδοπούλου, Μελέτη Ηλία, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Ελισάβετ Κωνσταντινίδαυ, Ταξίάρχη Χάνο κ.ά.

Στο επίκεντρο της σειράς βρίσκεται μια ιστορία με έρωτες... φανερούς, κρυφούς, απαγορευμένους, μπερδεμέ­νους. Μυστικά και συναισθήματα που οι ήρωες της θέλουν να μοιραστούν με κάποιον που δεν έχει άμεση επιρροή στη ζωή τους.

Ωστόσο, ο κόσμος είναι πιο μικρός απ' όσο νομίζουν, η ζωή έχει ηιο απρόβλεπτο χιούμορ απ' ό,τι φαντάζονται και τα μυστικά που μοιράζονται ίσως δεν μείνουν....μυστικά.

 

«Έλα στη θέση μου»

Το «Έλα στη θέση μου» θα συνεχίσει να κρατά καθημερινά συντροφιά στους τηλεθεατές του ΑLΡΗΑ για 4η χρονιά.

Ο φετινός κύκλος θα έχει πολλές αλλαγές, αρχής γενομένης από το σενά­ριο, το οποίο, πλέον, έχει περάσει στα χέρια της
Μαίρης Ζαφειροπούλου και του Κώστα Καλαφατίδη, ενώ στη σκηνοθεσία παραμένουν οι Γιάννης Βασιλειάδης - Σπύρος Ρασιδάκης.

Το βασικό καστ των ηθο­ποιών παραμένει ως έχει, με εξαίρεση τις αποχωρήσεις των Μα­ρίας Φιλίππου, Αντώνη Καφετζόπουλσυ, Ντάνης Γιαννακοπούλου, Εύης Δαέλη, και τις προσθήκες των Αποστόλη Τότσικα, Μυριέλλας Κουρεντή, Γιώργου Κοσκορέλλου.

 

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»

Επίσης, μία από τις μακροβιότερες κωμωδίες της ελληνικής τηλεόρασης, το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», συνεχίζει ακά­θεκτη για 7η σεζόν με τα ίδια ζευγάρια και ακόμα περισσότερα γκεστ εμφανίσεις.

 

«Θα γίνει της Πολυκατοικίας»

Οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΙ εντάσ­σουν στο πρόγραμμα τους ακόμα μία κωμωδία. Αναφερόμαστε οτο «θα γίνει της... πολυκατοικίας», που ουσιαστικά, αποτελεί τη συνέχεια της «Πολυκατοικίας», η οποία προβλήθηκε την περί­οδο 2008-2011 στο ΜΕGΑ.

Το σενάριο υπογράφει η Βίκυ Αλεξοπούλου και τη σκηνοθεσία ο Βασίλης Θωμόπουλος, όπως και τότε, ενώ το καστ αποτε­λείται από 23 ηθοποιούς, μετα­ξύ των οποίων οι Παύλος Χαϊκάλης, Βασιλική Ανδρίτσου, Νίκος Πουρσανίδης, Τάσος Γιαννόπουλος, Γεράσιμος Γεννατάς, Βάσω Γουλιελμάκη, Ζήσης Ρούμπος, Δημήτρης Καπετανάκος. 

 

«Room Service, πλιζ»

Ο Αλέξανδρος Ρήγας επιστρέ­φει στην τηλεόραση και δη μέ­σα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, υπογράφοντας το σενάριο και τη σκηνοθεσία της δια­σκεδαστικής κωμωδίας «Room service, πλιζ», η οποία αφηγεί­ται τις ζωές των μονί­μων υπαλλήλων του «Αlexader Hotel». Χαρακτήρες έντο­νοι και εντελώς δι αφορετικοί μετα­ξύ τους.

Μια «συμβίωση» που δημιουργεί πάθη, εντάσεις, έρωτες, μίση, ιδεολογικές αντιπαραθέσεις και πολλές άλλες καταστάσεις που γεννά το ευ­ρύ δραματουργικό περιβάλ­λον της σειράς.

Παράλληλα, νορμάλ αλλά και ιδιόρρυθ­μοι, ιδιαίτεροι πελάτες (θα υπάρχει μεγάλη γκάμα από γκεστ εμφανίσεις προσώπων-έκπληξη) εισβάλ­λουν στη ζωή του μόνι­μου προσωπικού κι έτσι προκύπτουν ιστορίες αι­σθηματικές, παράνομες, καθόλου στερεοτυπικές, σκαμπρόζικες, δραματι­κές, ιστορίες ιδεολογικών αντιθέσεων, φάρσες έως και μιούζικαλ με συμμετοχές παλαι­ών και νέων Ελλήνων τραγουδι­στών.

Πέρα από τον Αλέξανδρο Ρήγα, στη σειρά παίζουν επί­σης οι Βαλέρια Κουρούπη, Παντελής Καναράκης, Κωνστάντια Χριστοφορίδου, Ησαΐας Ματιάμπα, Κώστας Καραφώτης, Χρύσα Κλούβα, Χάρης Χιώτης, Δημήτρης Παπάς κ.ά.

 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ζαφείρης Μελάς: «Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Ήταν πάρα πολύ καλό!»
Η Νεκταρία Γιαννουδάκη αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από τον #Sasmo για τις #Ψυχοκόρες
#Maestro: Απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου – Το spoiler της Στεφανίας Γουλιώτη
O Αlec Baldwin έσπασε το κινητό παρεμβατικής γυναίκας που τον παρενοχλούσε προκαλώντας τον επίμονα
Η Celine Dion, επέστρεψε με μια τόπλες φωτογράφιση στην #Vogue – Όσα είπε για την ασθένειά της
#MasterChefGR: Ξεκίνησε το Silver Week με νέες μπριγάδες & νέους αρχηγούς ! Ο νικητής θα λάβει 20.000 ευρώ!