Τα κορίτσια της showbiz αναστάτωσαν τις παραλίες με τα καυτά μαγιό τους!

 
Τα κορίτσια της showbiz αναστατώνουν με την σέξι παρουσία τους! Ψηλές, κοντές, ξανθές, μελαχρινές όλες καλές...! Μιμή Ντενίση, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Ελένη Πετρουλάκη, Νικολέττα Ράλλη, Ιωάννα Μπέλλα, Σόφη Πασχάλη
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Για την Μιμή Ντενίση ο χρόνος δεν κυλά με την ίδια ταχύτητα που ενδεχομένως κυλά για τις υπόλοιπες γυναίκες. Η ηθοποιός απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και μοιράζεται μερικές στιγμές της με τους followers της στο Instagram.

Ποζάροντας με μαγιό κάτω από τον ήλιο, η Μιμή Ντενίση γράφει: «Φεύγοντας από την υπέροχη Νάξο για την αγαπημένη μου Τήνο πήρα μαζί μου όμορφες αναμνήσεις από ανθρώπους και μέρη. Μοναδικές παραλίες… υπέροχες γεύσεις… άψογη διαμονή… Με κέρδισε αυτό το νησί που δεν το ήξερα, του χρόνου πάλι. Την αγάπη μου στους φιλόξενους Ναξιώτες που θυμίζουν Έλληνες άλλων εποχών».

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, η φωτογραφία είναι αρετουσάριστη και η ηθοποιός… απλά υπέροχη!

Η Μιμή Ντενίση έχει γεννηθεί στις 15 Μαΐου του 1953, κάτι που δεν της φαίνεται στο ελάχιστο!

 

Είναι όμορφη, ωραία, σέξι και… όποιος αντέξει! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποτελεί μία από τις ωραιότερες παρουσίες της TV. Η ίδια, απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και οι θαυμαστές της το κορμί της και όχι… μόνο!

Η παρουσιάστρια, φόρεσε το εντυπωσιακό μαγιό της και κόλασε τον ανδρικό πληθυσμό με το πλούσιο και απολαυστικό μπούστο. Οι followers της, έλιωσαν βλέποντας την ωραία θέα της φωτογραφίας που δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

H Queen Dina, κέρδισε τις εντυπώσεις και όλα τα likes του ανδρικού πληθυσμού του διαδικτύου, χάρης τα αποκαλυπτικά σημεία του σώματος της.

 

Διαθέτει ένα από τα πιο εντυπωσιακά κορμιά της ελληνικής showbiz. Για την Ελένη Πετρουλάκη, η ενασχόλησή της με τη γυμναστική μετρά αρκετά χρόνια, από τότε που η ίδια ήταν ακόμη παιδί, γι ‘ αυτό και διαθέτει ένα αισθησιακό σώμα.

Η γυμνάστρια φόρεσε το σέξι μαγιό της και αποφάσισε να κάνει την καθημερινή γυμναστική της στην παραλία, κολάζοντας τον ανδρικό πληθυσμό. Η φωτογραφία που δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, απέδειξε ότι οι θαυμαστές της… λιώνουν για εκείνη.

Η γυμναστική της κέρδισε όλες τις εντυπώσεις και όλα τα likes του Instagram…

 

Κάθε μέρα και πιο πολύ ανεβαίνει η θερμοκρασία στη Μύκονο το τελευταίο διάστημα. Η Νικολέττα Ράλλη έχει κάνει απόβαση στο νησί των Ανέμων, τα μελτέμια κόπασαν και καύσωνας «χτύπησε» το νησί.

«Καλημέρα!», μας λέει η Νικολέττα Ράλλη από το κοσμοπολίτικο νησί και το Instagram «λυγίζει» στη θέα του sexy κορμιού της…

«Χαίρομαι που η Νικολέττα είναι καλά και δεν θέλω τίποτα άλλο», είχε δηλώσει πριν μερικό καιρό ο Γιώργος Μαυρίδης. Το μόνο σίγουρο, λοιπόν, είναι αυτό…

 

Μόλις πριν από λίγες ημέρες είχε ταξιδέψει στο Μόντε Κάρλο αλλά και στο Λονδίνο λόγω επαγγελματικών της υποχρεώσεων, αλλά πρόσφατα επέστρεψε στην Ελλάδα για ολιγοήμερες διακοπές.

Η Ιωάννα Μπέλλα έμεινε στο Πόρτο Χέλι στο Nikki Beach, παρέα με δύο στενές της φίλες, έχοντας όσο ποτέ ανάγκη να ξεκουραστεί. Η Ελληνίδα καλλονή προκάλεσε αναστάτωση με την παρουσία της και το μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι της, καθώς οι τέλειες αναλογίες της, όπως και να το κάνουμε, μόνο απαρατήρητες δεν περνούν.

Η Ιωάννα στις δύο μέρες παραμονής της έκανε τις βουτιές της τόσο στην πισίνα όσο και στην παραλία του ξενοδοχείου ξέγνοιαστη και όπως πάντα ιδιαίτερα χαμογελαστή με εκείνους που την αναγνωρίζουν και την πλησιάζουν για να της εκφράσουν τον θαυμασμό τους.

 

 

Οι celebrities έχουν ξεκινήσει τις καλοκαιρινές τους εξορμήσεις και κάνουν όλους τους άλλους να ζηλεύουν. Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Σόφη Πασχάλη, μαγνητίζοντας τα βλέμματα με το καλλίγραμμο κορμί της, όπου κι αν βρεθεί.

Η όμορφη Σόφη, ποζάρει στις παραλίες φορώντας το σέξι μαγιό της και αναστατώνει τους followers της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Δεν φοβάται καθόλου να κολάζει τα social media.

Η εντυπωσιακή γυμνάστρια, αφήνει τους πάντες άφωνους με την σιλουέτα της, με τις φωτογραφίες άλλωστε να μιλάνε από μόνες τους…

 

H Κόνι Μεταξά απολαμβάνει το καλοκαίρι της και ροκάρει στη Σαντορίνη.

Η εκρηκτική performer περνά ένα καλοκαίρι γεμάτο, καθώς οι αποδράσεις της είναι συνεχόμενες και γεμάτες fun. Αφού, επισκέφτηκε τη Δυτική Μάνη είπε να σαλπάρει για την όμορφη Σαντορίνη και να συνεχίσει τις διακοπές της εκεί.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη