Τα λαμπερά στιγμιότυπα από τη γιορτή για την «45άρα» Δημοκρατία!

 

Μήνυμα ενότητας από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, σε κλίμα.. μουδιασμένο μετά την πρόσφατη εκλογική μάχη - Τσίπρας και Βαρουφάκης είχαν την πρώτη τους χειραψία εδώ και καιρό! Τι φόρεσαν ο κυρίες που συγκέντρωσαν τα φλας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Μεγαλοπρεπής ήταν η εκδήλωση για την 45η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, κατά την οποία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, έστειλε μήνυμα αρραγούς ενότητας. 

Στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου βρέθηκαν πολιτικοί, στρατιωτικοί, αντιστασιακοί του αντιδικτατορικού αγώνα για την καθιερωμένη δεξίωση. Σύσσωμο το υπουργικό συμβούλιο, οι βουλευτές, ευρωβουλευτές και ο Έλληνας Επίτροπος, Δημήτρης Αβραμόπουλος. 

Οι προσκλήσεις, που διανεμήθηκαν με καθυστέρηση, λόγω των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, ήταν προσωπικές και ατομικές, καθώς δεν αφορούσαν την συνοδεία συζύγων. Τον εθνικό ύμνο έψαλε η παιδική χορωδία της Λυρικής Σκηνής. 

Και ενώ όλα ήταν έτοιμα για την αναμνηστική φωτογραφία των πολιτικών αρχηγών, με τον Προκόπη Παυλόπουλο, έλειπε ο Γιάνης Βαρουφάκης. Κανείς, όμως, δεν έμαθε τον λόγο της καθυστέρησης του αρχηγού του Μέρα25. Το αξιοσημείωτο, ωστόσο, ήταν η πρώτη συνάντηση και η χειραψία που είχαν ο Αλέξης Τσίπρας και ο Γιάνης Βαρουφάκης, μετά από πολύ καιρό και όσα ακολούθησαν μετά την ατυχή διαπράγματευση, την άνοιξη του 2015.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν εκεί, δίπλα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενώ στην άλλη μεριά κάθισε ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Δίπλα του η Φώφη Γεννηματά με τον Κυριάκο Βελόπουλο και απέναντί τους ο Δημήτρης Κουτσούμπας και ο Πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας.

 


Αμέσως μετά το μήνυμά του, ο κ. Παυλόπουλος, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και οι πολιτικοί αρχηγοί κατευθύνθηκαν στο κιόσκι, για το καθιερωμένο κοκτέιλ. 


 

Σε γενικές γραμμές το κλίμα δεν ήταν ιδιαίτερα «θερμό», καθώς οι... μνήμες από την έντονη προεκλογική περίοδο και όσες κατηγορίες εκτοξεύθηκαν εκατέρωθεν, είναι ακόμα νωπές.


Τα πηγαδάκια στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου ήταν ανάμικτα, πολλοί δημοσιογράφοι, αλλά και τα «πρωτάκια» της Βουλής, όπως οι 30αρηδες νεοεκλεγέντες βουλευτές της ΝΔ οι κ.κ. Γιάννης Μελάς, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, Γιώργος Κώτσηρας.

 

Η δημοσιογράφος Έλλη Στάη

 

Η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη

 

Η Νόνη Δούνια αυτή τη φορά επέλεξε ένα nude φόρεμα με κέντημα στο επάνω μέρος και στα μανίκια, συνδυάζοντάς το με γόβες στην ίδια απόχρωση.
 
Ένα αρχαιοελληνικού στιλ φόρεμα της εταιρείας Zeus&Dione επέλεξε η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου. Η πορτοκαλί απόχρωση ήταν εντυπωσιακή και συνδυάστηκε με διακριτικά κοσμήματα και μπεζ εσπαντρίγιες.
 
Η υπουργός Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, επέλεξε ένα σκούρο μπλε φόρεμα.
 
Μαύρο midi φόρεμα με εσάρπα στην ίδια απόχρωση επέλεξε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματ
 
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας με την πρώην υπουργό Όλγα Γεροβασίλη
 
 
Η δημοσιογράφος Αντριάνα Παρασκευοπούλου έκανε μια πολύ κομψή εμφάνιση total black με μαύρα πέδιλα
 
Η βουλευτής του ΜέΡΑ25 Σοφία Σακοράφα
 
 
Η Θεοδώρα Τζάκρη φόρεσε λευκό midi φόρεμα, με έναν ώμο, το οποίο συνδύασε με nude πέδιλα.
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


 

Δειτε Επισης

Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
Όταν η Καίτη Γαρμπή είχε φωτογραφηθεί μαζί με τον Roberto Cavalli στην έπαυλή του - Το μήνυμα της
Πέθανε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Roberto Cavalli
Η Έλενα Στρογγυλιώτου παρουσιάζει τη νέα Special Occasion Collection 2024!
To κατάστημα GUESS στο MyMall Limassol επέστρεψε πλήρως ανανεωμένο και είναι το ultimate shopping destination!
Στέλιος Κουδουνάρης: «Μου λείπει πολύ η Σοφία Χατζηπαντελή, ήταν σαν τη μικρή μου αδελφή»
Το καλοκαίρι έρχεται: BE ON time! Η νέα συλλογή Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2024 της United Colors of Benetton
BE ON time! Παιδική συλλογή για τη νέα σεζόν: Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2024
Η Sisley παρουσιάζει τη νέα της συλλογή Άνοιξη / Καλοκαίρι 2024 με την καμπάνια «La Dolce Vita»
Η πρώτη ανάρτηση του Βασίλη Ζούλια μετά τη φωτιά στο ατελιέ του: «Θα διεκδικήσω αυτά που μου αναλογούν»