Τα κορίτσια της showbiz αναστατώνουν με την σέξι παρουσία και τα μαγιό τους!

 
 
Τα κορίτσια της showbiz αναστατώνουν με την σέξι παρουσία τους! Ψηλές, κοντές, ξανθές, μελαχρινές όλες καλές...! Ελένη Μενεγάκη, Βίκυ Καγιά, Ναταλία Δραγούμη, Νικολέττα ΚαρράΜαρία Ανδρούτσου, Σοφία ΠαθέκαΦλορίντα Πετρουτσέλι, Τζένη Μελιτά, Εύα Τσάχρα, Ιωάννα Σαρρή
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος για λίγο τη μεγάλη τους αγάπη, την Άνδρο κι έκαναν τα μπάνια τους στα Κουφονήσια, ένα από τα αγαπημένα νησιά της Ελένης Μενεγάκη.

Σύμφωνα με το περιοδικό «YOU» η παρουσιάστρια, η οποία είναι λάτρις του νησιού, πέρασε ένα διήμερο εκεί και μετά μαζί με την οικογένειά της έβαλαν πλώρη με το σκάφος τους για τη βάση τους, την Άνδρο.
Χωρίς ίχνος make up και έχοντας μαζέψει τα μαλλιά της πίσω σε μια κοτσίδα, κυκλοφορούσε με ένα παρεό από το πρωί μέχρι το βράδυ, χαιρετούσε όλους τους κατοίκους ενώ κρατούσε συνεχώς ένα βιβλίο για να διαβάζει τις ώρες που βρισκόταν χαλαρή έξω από τη θάλασσα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Τα κορίτσια της showbiz πόζαραν με τα μαγιό τους και ανέβασαν την θερμοκρασία!

 
Η Βίκυ Καγιά το μεσημέρι της Τρίτης δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από την παραλία με ένα καπέλο υπερπαραγωγή και προφανώς η εν λόγω φωτογραφία τραβήχτηκε για τις ανάγκες μιας φωτογράφησης και σίγουρα κλέβει τις εντυπώσεις. 
Και μπορεί η Βίκυ να είναι μανούλα δύο παιδιών και να έχει πατήσει τα 41 της, όμως δεν έχει ίχνος κυτταρίτιδας και χαλάρωσης και θα τρίβετε και εσείς τα μάτια σας με το αψεγάδιαστο κορμί της!
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Τα κορίτσια της showbiz κόλασαν με τα μαγιουδάκια και τις σέξι πόζες τους!

 

Η Ναταλία Δραγούμη έχει κορμί λαμπάδα και τολμά και ποστάρει φωτογραφίες με μπικίνι και χωρίς κανένα ρετούς!

Η ηθοποιός, η οποία έχει αναλογίες μοντέλου δημοσίευσε φωτογραφίες της χωρίς ρετούς και φίλτρα και την είδαμε με μπικίνι! Η Ναταλία Δραγούμη έχει σίγουρα ένα αξιοζήλευτο κορμί αφού γυμνάζεται σε καθημερινή βάση και τρέφεται σωστά.

 

Μια από τις ομορφότερες παρουσίες της showbiz… Η Νικολέττα Καρρά λατρεύει την παραλία και εμείς εκείνη με τις ωραίες φωτογραφίες που δημοσιεύει στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αυτή τη φόρα, η ηθοποιός κόλασε τους θαυμαστές της με την σέξι καλοκαιρινή της φωτογραφία που ανήρτησε. Το καυτό μαγιό της σε κάνει να ταξιδέψεις μόλις της αντικρίσεις.

«I’m a nice person.. just don’t push the “beach” button.. 😉 

 

 
Η Μαρία Ανδρούτσου είναι μια εξαιρετική ηθοποιός και τραγουδίστρια, την οποία γνωρίσαμε και αγαπήσαμε στη σειρά «Σαββατογεννημένες» και έπειτα παρακολουθήσαμε στο «50-50» ως Ξανθίππη.
Τα τελευταία χρόνια η πανέμορφη Μαρία έχει αλλάξει πολύ το σώμα της και πλέον είναι πιο γυμνασμένη από ποτέ! Η αλλαγή της είναι εντυπωσιακή και το συμπεραίνουμε κάθε φορά που ανεβάζει φωτογραφία της στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Τα κορίτσια της showbiz φωτογραφήθηκαν με τα μικρά τους μαγιουδάκια!
 
 

Διαθέτει ένα σώμα με αναλογίες που εντυπωσιάζουν… Η Σοφία Παθέκα συνδυάζει την εικόνα της συζύγου και μητέρας, αλλά και της γοητευτικής γυναίκας, που αγαπάει το σώμα της και αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό.

Η εντυπωσιακή γυμνάστρια, χαμογελάει στον φωτογραφικό φακό του Instagram και κολάζει τους followers της. Όταν την βλέπεις, μένεις άφωνος από το καλλίγραμμο κορμί της.

 

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι κάνει τις βουτιές της αυτό το διάστημα και πάθαμε πλάκα με το υπέροχο κορμί της!

Η παρουσιάστρια απολαμβάνει τον ήλιο και τα καταγάλανα νερά των ελληνικών νησιών και δε σταματά να δημοσιεύει φωτογραφίες και instastories από τις ξέγνοιαστες στιγμές της. Η Φλορίντα, η οποία έχει αποκτήσει με τον Άρη Γούτο ένα κοριτσάκι, τη Μαίρη, έχει καταφέρει να χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της και να επανέλθει στα κανονικά της κιλά!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Οι Ελληνίδες της showbiz που περιμένουν τον πελαργό έβαλαν το μπικίνι τους

 

Όμορφη, έξυπνη, εργατική και σέξι! Η Τζένη Μελιτά, εκτός από ταλαντούχα, διαθέτει και ένα κορμί που θα ζήλευαν πολλές γυναίκες της showbiz.

Πήγε στην παραλία, φόρεσε το καυτό της μαγιό, έκατσε κάτω από τον ζεστό ήλιο και κέρδισε όλες τις εντυπώσεις. Η καλλονή δημοσιογράφος δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφία από τις καλοκαιρινές της διακοπές και αναστάτωσε τους λουόμενους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:  Τα κορίτσια της showbiz φωτογραφήθηκαν με τα μαγιό τους κάτω από τον καυτό ήλιο!

 

Με καλοκαιρινή διάθεση ποζάρει στο φωτογραφικό φακό του Instagram, με το σέξι μαγιό της, η Εύα Τσάχρα, δείχνοντας το καλλίγραμμο σώμα της, με αποτέλεσμα να αναστατώσει τους λουόμενους.

Η τραγουδίστρια κατάφερε να κολάσει τον ανδρικό πληθυσμό και να τους αφήσει όλους άφωνους. Τα likes των social media πήραν «φωτιά» μόλις δημοσίευσε την καυτή φωτογραφία της.

Οι θαυμαστές της καμαρώνουν την αισθησιακή της πόζα και ζηλεύουν τους λουόμενους που την βλέπουν από κοντά!

 

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μοντέλων του Star, GNTM, λίγο πριν την έναρξη του δεύτερου κύκλου, φροντίζει να αναστατώνει τους διαδικτυακούς της φίλους με τις αναρτήσεις που κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Και αφού έχουμε καλοκαιράκι, εκείνη αποφάσισε να ανεβάσει λίγο ακόμα περισσότερο τη θερμοκρασία. Φόρεσε το πιο καυτό της μαγιό και πόζαρε στο φωτογραφικό φακό, «ρίχνοντας» το Instagram.

Το κορίτσι είναι λάτρης των social media και ανεβάζει διάφορα στιγμιότυπα από τη ζωή και την καθημερινότητά της. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που ποστάρει φωτογραφία της με μαγιό φέτος. Ο λόγος φυσικά για την Ιωάννα Σαρρή.

 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Οι δυναμικές κυρίες του επιχειρείν, έκλεψαν τις εντυπώσεις και στο Red Carpet των 16ων #INBusinessAwards
Δήμητρα Μακρυγιάννη & Στέλλα Στυλιανού παρουσίασαν την λαμπερή βραδιά των 16ων #INBusinessAwards
Στέλιος Κουδουνάρης: Η συμβουλή του στις γυναίκες & τι πρέπει να έχει μια γυναικεία ντουλάπα
Η Celine Dion, επέστρεψε με μια τόπλες φωτογράφιση στην #Vogue – Όσα είπε για την ασθένειά της
Lewis Hamilton και George Russell με Tommy Hilfiger στο Grand Prix της Σανγκάης
H Victoria Beckham γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της - Ο χορός με τις Spice Girls και o ιππότης David Beckham
Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
Όταν η Καίτη Γαρμπή είχε φωτογραφηθεί μαζί με τον Roberto Cavalli στην έπαυλή του - Το μήνυμα της
Πέθανε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Roberto Cavalli
Η Έλενα Στρογγυλιώτου παρουσιάζει τη νέα Special Occasion Collection 2024!