Η πικρία του Ζούλια για το τρολάρισμα μετά το #GNTM το θάψιμο της Καγιά από τον Αποστολόπουλο και η αποκάλυψη του Φουστάνου για τις πλαστικές!

Ο Βασίλης Ζούλιας εμφανίσθηκε στο Greece’s Next Top Model μιας και τα κορίτσια φόρεσαν δημιουργίες του.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο σχεδιαστής όμως στεναχωρήθηκε με το τρολάρισμα των χρηστών στα social media μετά την εμφάνισή του στο ριάλιτι μόδας. Αρχικά έγραψε στο facebook του: «Ότι μετά από τόση θεραπεία.. ψυχοθεραπεία… προσευχές… διαλογισμούς… γιόγκα… σεμινάρια αυτοβελτίωσης… life coaching… business coaching…τι Abraham Hicks… Louise Hay… Eckhart Tolle… 12 steps και ό,τι φανταστεί ο νους σας το’ χω κάνει…Θα με επηρέαζε το τρολλάρισμα που έφαγα στο instagram σε σχέση με την εμφάνισή μου στο GNTM ειλικρινά δεν το περίμενα…Τα καλά λόγια σαν να μην υπήρχαν… Πρέπει επειγόντως να το δουλέψω… Αναρωτιέμαι που εξαφανίστηκε και το WHAT YOU THINK OF ME IS NONE OF MY BUSINESS ρητό που το έλεγα και νόμιζα ότι το είχα…μπα… τελικά τσάμπα καίει η λάμπα… έχουμε δουλίτσα ακόμη!!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ο Βασίλης Ζούλιας μίλησε στην κάμερα του Happy Day και αποκάλυψε ποιο τρολάρισμα τον στεναχώρησε περισσότερο: «Είπε κάποιος ότι μοιάζω στον Ντάνι Ντε Βίτο. Ο Ντε Βίτο είναι καταπληκτικός ηθοποιός αλλά εσύ αισθάνεσαι κάπως, λες και σου λένε ότι είσαι κοντός και χοντρός, μπορεί και η τηλεόραση να σου προσθέτει κιλά… αυτό ήταν που δεν μπορούσα να αντέξω…»! 

Τι είπε για τις πλαστικές των κοριτσιών και τι αποκάλυψε για την αυστηρή κυρία, Ζενεβιέ που τα έχωσε σε όλες τις καλλονές; 

Δείτε όλα όσα είπε ο Βασίλης Ζούλιας!

Την στόλισαν κανονικά και με το νόμο τη Βίκυ Καγιά στο Πρωινό για τη παρουσία της στο GNTM!

Αφορμή έγινε η συνέντευξη του Νίκου Αποστολόπουλου στην οποία έλεγε ότι η Καγιά είναι ξινή και η Αφροδίτη Γραμμέλη, που είναι στο πάνελ συμφώνησε και με το παραπάνω!

«To GNTM είναι μια εκπομπή η οποία είναι απαράδεκτη. Η κριτική επιτροπή, δεν υπάρχει χειρότερη. Είναι τόσο ξινοί και οι τέσσερις που μπορείς να κάνεις την ωραιότερη λεμονάδα. Η Βίκυ Καγιά δεν ξέρω γιατί τα κάνει όλα αυτά. Καλοπαντρεμένη είναι. Εγώ στη θέση της, θα καθόμουν σπίτι με τα παιδιά μου και δεν θα έλεγα όλες αυτές τις βλακείες.» είπε ο Νίκος Αποστολόπουλος στο Πρωινό. Και τόνισε: «Συμφωνώ με τις πλαστικές επεμβάσεις. Τα δεδομένα έχουν αλλάξει και οι περισσότεροι κάνουν πλαστικές. Είμαι υπέρ. Αρκεί να με γοητεύει».

«Εγώ το περιμένα πως και πως το project αλλά δεν μου αρέσει καθόλου η Καγιά! Είναι ξινή όντως, μιλάει πάρα πολύ και καπελώνει τους πάντες» είπε η τηλεκριτικός και η Φαίη έμεινε κάγκελο!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Με αφορμή το GNTM που έγινε μεγάλο ζήτημα με τις πλαστικές επεμβάσεις, τοποθετήθηκε ο Ανδρέας Φουστάνος. Ο πλαστικός χειρουργός αναφέρθηκε γενικότερα στις αισθητικές παρεμβάσεις.

«Μία καλή παρέμβαση δεν πρέπει να είναι αντιληπτή, ούτε από τον πλαστικό, ούτε από εμένα τον ίδιο… Μπορεί να μην το αντιληφθώ ούτε εγώ. Αυτό είναι το μυστικό της πλαστικής χειρουργικής, άλλο αν δεν το κατέχουν όλοι» είπε στην κάμερα του Happy Day.

Και πρόσθεσε ο κύριος Φουστάνος: «Αν έρθει μία κοπέλα μικρόσωμη, αδύνατη και σου πει “κάνε μου το μαστό μου πέντε νούμερο”. Ε, εντάξει… είναι ωραίο; Θα μου πεις, αρέσει σε αυτή. Μπορεί η κοπέλα να μην το έχει συνειδητοποιήσει, εσύ γιατρός πρέπει να τη βάλεις στο σωστό δρόμο… Εγώ είμαι κάθετος σε όλα. Αν εγώ πιστεύω ότι αυτό που θα κάνω δεν είναι ωραίο, δεν το κάνω σε καμία γυναίκα»».

Δείτε τι άλλο δήλωσε στο βίντεο που ακολουθεί.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Δημήτρης Κόκοτας: «Έχει κάποιες αντιδράσεις, δεν έχει ξυπνήσει για να λειτουργήσει μόνος, χρειάζεται υποστήριξη»
Η Έλενα Παπαρίζου επέστρεψε 20 χρόνια μετά την νίκη της, στην #Eurovision - Aδύνατο να λείπει η Number Οne
Θανάσης Κουρλαμπάς: «Μετανιώνω είναι που διαμορφώθηκε μία εικόνα, η οποία δεν με εκφράζει»
Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ - Ποια είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά;
Η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται να κερδίσει για 3η φορά την #Eurovision - Η θεά επέστρεψε στην σκηνή του εγκλήματος
H Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη δεύτερη πρόβα στη σκηνή της #Eurovision
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η παρατήρηση που δέχτηκε από θρησκόληπτο follower της η Κόνι Μεταξά και η αντίδρασή της