Tα κλάματα, η φωτογράφιση στη μπανιέρα & όσα είδαμε στο #GNTM!

Tα κορίτσια, που κέρδισαν το μεγάλο «ναι» στη φάση του Bootcamp, έφτασαν στο σπίτι του GNTM, αλλά μόνο μέχρι τον κήπο και το χώρο της πισίνας.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η Έλενα Χριστοπούλου ανέλαβε σήμερα χρέη μάνατζερ των κοριτσιών του Greece' s Next Top Model και έκανε την… εξήγησή της για να προχωρήσουν ομαλά μέσα στο παιχνίδι.

Η Hλιάνα Παπαγεωργίου την καλωσόρισε πιο θερμά από όλους τονίζοντας πως η Έλενα Χριστοπούλου είναι η μπούκερ της για τις δουλειές της και την λαμπρή καριέρα που διαγράφει στο χώρο του μόντελινγκ και πως αν βρει αυτό ακριβώς που ζητάει ανάμεσα στα κορίτσια, θα τις εκτοξεύσει στην κορυφή της επιτυχίας.

Η Έλενα Χριστοπούλου από την πλευρά της ξεκαθάρισε στα κορίτσια πως θα είναι αυστηρή μαζί τους, θα τις υπερασπίζεται εκεί που χρειάζεται και θα τις μαλώνει εκεί που επίσης πρέπει ώστε να γίνουν επαγγελματίες μοντέλα που θα κατακτήσουν το χώρο του μόντελινγκ.

Εμβρόντητοι έμειναν οι κριτές του Greece' s Next Top Model όταν έμαθαν πως υπήρξε οικειοθελής αποχώρηση παίκτριας του reality μοντέλων που παρά το γεγονός ότι είχε πάρει το εισιτήριο για το σπίτι, τελικά έφυγε χωρίς να δώσει εξηγήσεις!

Ο λόγος για την Αντζελίνα η οποία χωρίς να δώσει εξηγήσεις αποφάσισε να φύγει! 

Πριν διαβούν το κατώφλι του εντυπωσιακού σπιτιού κλήθηκαν να περάσουν από ακόμα μια δοκιμασία, κάτι για το οποίο ενημερώθηκαν ξαφνικά από τους κριτές.

«Είστε έτοιμες να μπείτε μέσα; Το ξέρετε ότι κάποιες δε θα μπείτε γιατί υπάρχει ακόμα μια δοκιμασία;» είπε ο Δημήτρης Σκουλός και «έκοψε τα φτερά» των κοριτσιών που δεν περίμεναν τη δοκιμασία φωτογράφησης polaroid.

Στο τέλος της ημέρας, οι κριτές ανακοίνωσαν πως από το GNTM αποχωρούν η Βασιλική Καρρά και η Τζίνα Χανιωτάκη. Τα κορίτσια δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι έφτασαν μέχρι εκεί και δεν θα ζούσαν την εμπειρία του σπιτιού.

Απαρηγόρητη η Τζίνα Χανιωτάκη μονολογούσε: «Δεν το πιστεύω! Δεν γίνεται!», ενώ λίγο αργότερα όταν τα κορίτσια είχαν μπει στο σπίτι και εκείνες έμεναν ακόμα απ’ έξω ξέσπασε:«Αυτό τώρα γιατί γίνεται; Να νιώθουμε σαν χαζές;».

Όταν δόθηκε το... σύνθημα για να μπουν τα κορίτσια μέσα στο σπίτι του Greece' s Next Top Model απλά επικράτησε… πανζουρλισμός! Ουρλιαχτά, κραυγές, τρέξιμο… πανικός!

Όλες τους έψαχναν να βρουν ένα κρεβάτι, εξασφαλίζοντας όμως συγχρόνως και ένα, δύο ή τρία κρεβάτια για τα κορίτσια που είχαν κάνει φίλες τους. Εκείνες που απομονώθηκαν τελείως από τις υπόλοιπες κοπέλες ήταν για ακόμα μία φορά η Μικαέλα, η Εύη και η Μέγκυ οι οποίες μάλιστα δήλωσαν on camera ότι δεν χρειάζονται καμία άλλη στο δωμάτιό τους. Όμως ούτε τα άλλα κορίτσια ήθελαν να μοιράζονται τον ίδιο χώρο στον ύπνο με τις τρεις αυτές κοπέλες.

Πρόβλημα υπήρξε και με τις ντουλάπες καθώς τα τρία κορίτσια είχαν καταλάβει περισσότερες ντουλάπες από εκείνες που τους αντιστοιχούσαν.

Δείτε τον πανικό που δημιουργήθηκε για την εύρεση και κατάληψη των κρεβατιών…

Στην πρώτη δοκιμασία μετά την είσοδο των κοριτσιών μέσα στο σπίτι του Greece' s Next Top Model, οι διαγωνιζόμενες έπρεπε να φωτογραφηθούν με κοσμήματα γνωστού οίκου κοσμημάτων της χώρας μας και το έπαθλο ήταν ένα ζευγάρι πανάκριβα σκουλαρίκια από τιτάνιο, χρυσό και διαμάντια.

 
 
 
 

Οι κοπέλες αγχώθηκαν πολύ για τη δοκιμασία και τελικά ανακοινώθηκαν από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου οι τρεις κοπέλες που ξεχώρισαν.

Οι τρεις φιναλίστ ήταν η Εύη Ιωαννίδου, η Ειρήνη Στεργιανού και η Σοφία Ζαχαριάδου. Μεγάλη νικήτρια ήταν η Σοφία. Όταν ανακοινώθηκε το όνομά της υπήρξαν διάφορες αντιδράσεις με πολλές κοπέλες να λένε πως δεν χάρηκαν καθόλου με την επιλογή και άλλες να δείχνουν ενθουσιασμένες που η όμορφη κοπέλα είχε κατακτήσει το έπαθλο.

Δειτε Επισης

Η θεαματική πρεμιέρα Κωνσταντίνου Αργυρού! Η μαγεία επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα!
#Cannes Film Festival 2024: Όρθιο το κοινό καταχειροκρότησε για έξι ολόκληρα λεπτά τον Γιώργο Λάνθιμο!
Η πρώτη του ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά από τη συγκλονιστική πρεμιέρα του #Maestro 2
Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη #Eurovision η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»
Προβλέπεται καύσωνας! Αντώνης Ρέμος - Ελένη Φουρέιρα Live στην πιο fuego νύχτα του καλοκαιριού!
To νέο πολύ κοντό, punk rock μαλλί, της Απόλυτης - To ανατρεπτικό look στο αναπάντεχο νέο videoclip
Η Μαρίνα Σάττι είναι η νέα βασίλισσα! Έσπασε όλα τα ρεκόρ & τα trends μετά τη #Eurovision - Μας πήγε τάπα!
Η αποκάλυψη του Σάββα Γκέντσογλου για το φλερτ στο #SurvivorGR: «Το έκοψα για να μην το δει ο γιος μου»
To #MonAmour έσπασε τα ρεκόρ - Το 1ο γαλλικό τραγούδι στην ιστορία του #Spotify - Ανακοίνωσε World Tour
Έξαλλος ο Λιάγκας με την κριτική στο πρόσωπο του: «Έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο, να το κοιτάξουν»