«Σπίτι με το Mega» Η τηλεοπτική συναυλία του Κραουνάκη το 1ο βράδυ του lockdown

 
 

Ο Σταμάτης Κραουνάκης το πρώτο βράδυ του δεύτερου lockdown της Ελλάδας, μας πορέσυρε σε ένα ατέλειωτο μουσικό ταξίδι με Ελένη Βιτάλη, Μανώλης Μητσιάς, Φοίβος Δεληβοριάς, Σπείρα – Σπείρα, Κέλλυ Κελεκίδου σε ένα ατέλειωτο μουσικό ταξίδι

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο σπουδαίος συνθέτης, που έχει γράψει μερικά από τα πιο σημαντικά τραγούδια της ελληνικής μουσικής ξεκίνησε τη μεγάλη βραδιά στο «Σπίτι με το MEGA» με τραγούδια από τον τελευταίο του δίσκο «Γιορτή στα σπίτια»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Με το τραγούδι «Με τρολάρουν τα πουλιά» που ερμηνεύει ο ίδιος στο δίσκο ο Σταμάτης Κραουνάκης χαιρέτησε με τον δικό του μοναδικό τρόπο τους κατοίκους όλης της χώρας.

Την ώρα που οι εξαιρετικοί του μουσικοί παίζουν τη μελωδία ο ίδιο απαριθμεί μέρη της Ελλάδας στέλνοντας χαιρετίσματα σε πόλεις και χωριά από τον βορρά μέχρι το νότο.

 

Λίγο αργότερα με τα αγόρια από τη «Σπείρα - Σπείρα» στη σκηνή ο Σταμάτης Κραουνάκης χάρισε μερικά από τα πιο κλασικά του τραγούδια, που έχουν αγαπηθεί από το κοινό.

 

Mαζί του οι Χρήστος Γεροντίδης, Σάκης Καραθανάσης, Κώστας Μπουγιώτης, Γιώργος Στιβανάκης σε μοναδικές ερμηνείες των τραγουδιών «Μαύρα Μάτια» και «Το Σύστημα».

 

«Το τελευταίο βράδυ μου» τραγούδησε ο Σταμάτης Κραουνάκης 

Σε στίχους της συγκλονιστικής Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου που έγραψε κομμάτια βγαλμένα από τη σάρκα της ζωής και μουσική του τεράστιου Στέλιου Καζαντζίδη το «Τελευταίο βράδυ μου» ή «Δύο πόρτες έχει η ζωή», σε εκτέλεση του μοναδικού Σταμάτη Κραουνάκη και της δικιάς του… Σπείρας στο «Σπίτι με το MEGA» που κάνει διαφορετικό το πρώτο βράδυ καραντίνας των τηλεθεατών του.

 

Το «Πόσο σ'αγαπώ...», ένα τραγούδι που γράφτηκε για τη σειρά του MEGA, «Μαρία η άσχημη» ερμήνευσε φυσικά ο γνωστός τραγουδοποιός. 

 

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην τραγουδήσει ένα από τα πιο αγαπημένα του κομμάτια, το «Φίλα με» όπου έδωσε την ψυχή του στην ερμηνεία του. 

 

Οι Λάκης Λαζόπουλος και Σταμάτης Κραουνάκης δημιούργησαν το «Όταν έχω εσένα» που μπήκε στις καρδιές όλων μέσω της ερμηνείας του Δημήτρη Μητροπάνου. Το βράδυ του Σαββάτου το ερμήνευσε μοναδικά ο δημιουργός του.

 

Το τραγούδι που έγραψε για την ομότιτλη ταινία του Νίκου Παναγιωτόπουλου ερμήνευσε ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

«Αυτή η νύχτα μένει» με την ξεχωριστή φωνή του Σταμάτη Κραουνάκη

 

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, έχοντας στο πλευρό του τους Χρήστο Γεροντίδη, Σάκη Καραθανάση, Κώστα Μπουγιώτη και Γιώργο Στιβανάκη, μας γέμισε κέφι και χαρά πηγαίνοντάς μας στον «Άδωνι» για… καφέ.

 

Ο Χρήστος Γεροντίδης ερμήνευσε την διαχρονική επιτυχία των Σταμάτη Κραουνάκη και Λίνας Νικολακοπούλου, «Μοίρες».

 

Τραγούδια των Πάριου και Μπιθικώτση ερμήνευσε ο Κραουνάκης και η παρέα του στη συνέχεια:

 

Η ερμηνεύτρια που πρόσφατα τραγούδησε για πρώτη φορά μελωδία του Σταμάτη Κραουνάκη στο τραγούδι «Βασανίζομια» έδωσε μια διαφορετική πνοή στη συναυλία.

 

Ανάμεσα στους καλεσμένους του Σταμάτη Κραουνάκη ήταν η Κέλλυ Κελεκίδου η οποία μάς χάρισε μία μοναδική ερμηνεία του τραγουδιού «Θεός αν είναι». 

 

Στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά ανέβηκε και ο γνωστός τραγουδιστής Μανώλης Μητσιάς, στο πλευρό του μουσικοσυνθέτη.

«Επέτειος», «Στην Ελευσίνα μια φορά» και «Αύριο πάλι» τραγούδησε ο Μανώλης Μητσιάς, με τον Σταμάτη Κραουνάκη να τον συνοδεύει από το πιάνο, σε τρεις συγκινητικές ερμηνείες.

 

Σταμάτης Κραουνάκης και Μανώλης Μητσιάς ερμήνευσαν το «Ποτέ», το τραγούδι που ήταν η πρώτη μεταξύ τους συνεργασία.

 

Τον «τρελό» του Άκη Πάνου επέλεξε ο Μανώλης Μητσιάς θα τραγουδήσει στη σκηνή του MEGA δίπλα

«Είναι χαρά στον τραγουδιστή να συνεργάζεται μαζί του γιατί μαθαίνει πράγματα που δεν τα ξέρει. Πραγματικά κάθε φορά που συνεργάζομαι μαζί του μαθαίνω και κάτι περισσότερο» ανέφερε ο Μανώλης Μητσιάς και συνέχισε: «Τον θεωρώ μέλος της οικογένειας μου. Πολλές ιστορίες, πολλά βράδια περάσαμε μαζί. Συνήθως είναι μεγάλες οι στιγμές που ζήσαμε μαζί στο στούντιο που πάντα ο Σταμάτης με τον αυθορμητισμό του προκαλεί μια ευφορία στον τραγουδιστή. Κάθε τραγούδι είναι και μια ιστορία»

 

Το τραγούδι «Ξέρω που πάω» από τον τελευταίο δίσκο του Σταμάτη Κραουνάκη «Γιορτή στα σπίτια» ερμήνευσαν οι δύο καλλιτέχνες.

 

Μια σπάνια εμφάνιση στο πλευρό του γνωστού δημιουργού έκανε η ερμηνεύτρια Ελένη Βιτάλη.

Με την ξεχωριστή φωνή της ερμήνευσε μοναδικά το παραδοσιακό τραγούδι «Με γέλασαν μια χαραυγή» και το «Η κιβωτός του κόσμου» από τον τελευταίο δίσκο του Σταμάτη Κραουνάκη.

Ο νέος δίσκος του Σταμάτη Κραουνάκη, με τίτλο «Γιορτή Στα Σπίτια», που αποτελείται από 14 ολοκαίνουργια τραγούδια που ο δημοφιλής καλλιτέχνης δημιούργησε κατά τη διάρκεια της καραντίνας και τα παρουσίασε μέσω του διαδικτύου από το σπίτι του.

 

Γλέντα τη ζωή τραγούδησαν και χόρεψαν Ελένη Βιτάλη και Σταμάτης Κραουνάκης με την πασίγνωστη τραγουδίστρια να καθηλώνει μετά με τον Θούριο του Ρήγα Φεραίου.

«Είναι ένας άνθρωπος τόσο μέσα στη μουσική ο Σταμάτης. Είναι θαυμαστό. Ο Σταμάτης είναι Άνθρωπος. Είναι πάνω απ όλα καρδιά», ανέφερε η ερμηνεύτρια για τον δημοφιλή τραγουδοποιό.

«Δεν υπάρχει τραγούδι του Σταμάτη που να μην θέλω να τραγουδήσω», παραδέχθηκε η Ελένη Βιτάλη μιλώντας από καρδιάς για τον Σταμάτη Κραουνάκη.

 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
 

 

Δειτε Επισης

Απίστευτο one man show Γιώργου Λιάγκα στην Φωτεινή Πετρογιάννη για το bullying στην Μαρίνα Σάττι
Το συγκλονιστικό νέο τραγούδι «Αχ Θάλασσα» της Μαρίνας Σάττι αφιερωμένο στη μνήμη του πατέρα της
#MasterChefGR: Ο εκνευρισμός στην ψηφοφορία και ο δεύτερος υποψήφιος - Ο παίκτης που πήρε τα 1000€
#SurvivorGR: Αποχώρησε και η Σταυρούλα Χρυσαειδή με τουρκικά... πυρά - Φοβήθηκε την Κατερίνα Δαλάκα
Επιχείρηση «ΓΡΟΝΘΟΣ» - Κοφίνου 1967: Ένα γεγονός ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία της Κύπρου
Νέο «διάγγελμα» Λιάγκα για την #Eurovision - Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Έστειλαν έναν gay και έναν μαύρο»
Nemo: «Ξύπνησα και δεν ήταν όνειρο, σας ευχαριστώ που ακούσατε την ιστορία μου» - Η φωτο με την Σάττι
#SurvivorGR Spoiler: Aποχώρησε οικειοθελώς και η Σταυρούλα Χρυσαειδή!
Οργή Μαργαρίτη Σχοινά για την #Eurovision: «Απαγόρευσαν την ευρωπαϊκή σημαία» – Τι υποστήριξε η #EBU
Το άγνωστο παρασκήνιο με τον Άλεξ Παναγή, τη βραδιά που κέρδισε η Έλενα Παπαρίζου τη #Eurovision