«Σπίτι με το Mega» με την κορυφαία Ελευθερία Αρβανιτάκη!

 
H Ελευθερία Αρβανιτάκη κράτησε υπέροχη συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό έχοντας για καλεσμένους τους Λαζόπουλο, Βουτσικάκη, Χατζηγιάννη, Νικολόπουλο!
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Με ιδιαίτερα όμορφα λόγια μίλησε ο Λάκης Λαζόπουλος για την μοναδική ερμηνεύτρια Ελευθερία Αρβανιτάκη, σε μια ακόμη μουσική βραδιά στο MEGA.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Η Ελευθερία Αρβανιτάκη σημαίνει για εμένα ελευθερία φωνής. Έχει μια φωνή που είναι σαν να πετάει ένα πουλί στον αέρα. Είναι αέρινη, είναι ένα με τον αέρα. Και το γεγονός ότι έχει κρατήσει την ίδια φιγούρα μέσα στα χρόνια, κάνει την Ελευθερία μια μορφή με τραγούδι. Είναι μια έκφραση», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος στο «Σπίτι με το MEGA», μιλώντας για την Ελευθερία Αρβανιτάκη.

«Η Ελευθερία θα μπορούσε να παίξει την Οφηλία στο Σαιξπηρ. Θα μπορούσε να παίξει και τη Γκόλφω. Θα έκανα ροκ όπερα τη Γκόλφω και θα την έβαζα να τραγουδήσει σε τέτοιο τέμπο. Η φωνή της μπορεί να φτάσεις πολύ ψηλά», πρόσθεσε ο ίδιος.

 

«Η Ελευθερία Αρβανιτάκη είναι μια μορφή με τραγούδι» είπε μεταξύ άλλων ο μεγάλος καλλιτέχνης και μαζί της τραγούδησε υπέροχα ντουέτα.

«Δεν είναι τραγουδιστής, δεν είναι τραγουδοποιός, έχει γράψει όμως μοναδικά τραγούδια όποτε το έχει επιχειρήσει. Μια προσωπικότητα με χιούμορ, πνεύμα και τεράστιο ταλέντο που χαίρεσαι να συνεργάζεσαι», είπε η Ελευθερία Αρβανιτάκη στη μουσική βραδιά του MEGA καλώντας στη σκηνή το Λάκη Λαζόπουλο.

«Σε βρίσκω όπως σε άφησα. Δεν έχεις αλλάξει καθόλου. Έχουμε να ιδωθούμε καιρό. Εσύ δεν αλλάζεις και αλλάζουν οι υπόλοιποι», της απάντησε εκείνος.

Στη συνέχεια τραγούδησαν ντουέτο «Το μηδέν» σε στίχους του Θάνου Μικρούτσικου και μουσική του Λάκη Λαζόπουλου.

«”Το μηδέν” είναι το φινάλε της παράστασης “Η Κυριακή των παπουτσιών”», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος, εξηγώντας μάλιστα, την ιστορία του τραγουδιού.

«Μία φωνή μου είπε ο Θάνος μπορεί να το πει. Η Ελευθερία Αρβανιτάκη. Η Ελευθερία παίρνει τα συναισθήματά μου και τα πετάει στον αέρα, και ελαφραίνει η καρδιά και η ψυχή μου», πρόσθεσε ο ίδιος.

 

Σε μια μοναδική ερμηνεία Ελευθερία Αρβανιτάκη και Λάκης Λαζόπουλος τραγούδησαν το «Όταν έχω εσένα», ένα κομμάτι που κάνει καρδιές να ραγίζουν...

 

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη μίλησε στον Άρη Καβατζίκη για τα παιδικά της χρόνια στην γενέτειρα πόλη της τον Πειραιά λέγοντας πως ήταν ζόρικα τότε ενώ χαρακτήρισε τον εαυτό της αγοροκόριτσο. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι στα δέκα της χρόνια έχασε τον πατέρα της και στα 19 της κυκλοφορούσε με μηχανή, κάτι σπάνιο για την εποχή.

 

Η ερμηνεύτρια με την ξεχωριστή φωνή ερμήνευσε «Το κόκκινο φουστάνι», σε στίχους Κώστα Κινδύνη και μουσική Σταύρου Κουγιουμτζή, μαγεύοντας τους θεατές του MEGA.

 
 
Με τα «Τα κορμιά και τα μαχαίρια» σε στίχους του Μιχάλη Γκανά και μουσική του Ara Dinkjian, «Η βάρκα» σε μουσική Λίνας Νικολακοπούλου και στίχους Ara Dinkjian, αλλά και το «Του πόθου τ’ αγρίμι» σε στίχους Μιχάλη Γκανά και μουσική του Δημήτρη Παπαδημητρίου, μας καλεί να χορέψουμε!
 

 

Η μεγάλη ερμηνεύτρια επίσης τραγούδησε το συγκλονιστικό ποίημα του Οδυσσέα Ελύτη «Το παράπονο» που όπως είπε της άλλαξε τη ζωή. 

 

Σε μία από τις πιο όμορφες στιγμές της βραδιάς, η Ελευθερία Αρβανιτάκη ερμήνευσε το «Ζωή κλεμμένη» σε μουσική και στίχους του Σταμάτη Σπανουδάκη.

 

Το 1993 η Ελευθερία Αρβανιτάκη ερμηνεύει για πρώτη φορά το τραγούδι της με τίτλο «Θέλω να σε δω».Ένα τραγούδι για τον έρωτα ένας ύμνος για τους ερωτευμένους.

Ένα τραγούδι που «έντυσε» την ελληνική αισθηματική δραματική τηλεοπτική σειρά, παραγωγής 1993-1994, «Αναστασία» που δημιουργήθηκε από τη Μιρέλλα Παπαοικονόμου και προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

 

Σε μία από τις πιο συναισθηματικά φορτισμένες στιγμές της μουσικής βραδιάς στο MEGA, το εκπληκτικό ντουέτο της Ελευθερίας Αρβανιτάκη με τον Θοδωρή Βουτσικάκη, σε ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια της Ελληνίδας ερμηνεύτριας.

«Με το ίδιο μακό», σε στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου και μουσική του Αντώνη Μιτζέλου, και τις φωνές της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και του Θοδωρή Βουτσικάκη.

 

Ο Θοδωρής Βουτσικάκης ερμηνεύει μαζί με την τραγουδίστρια το κομμάτι «Σαν την αγάπη την κρυφή» σε μουσική Δημήτρη Παπαδημήτριου από τον δίσκο «Τραγούδια για τους μήνες».

Ο ερμηνευτής τραγούδησε και το τραγούδι «Άστρο του παραδείσου» από την προσωπική του δισκογραφία.

 

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη ερμήνευσε για τους τηλεθεατές του MEGA δύο τραγούδια της από «Τα μεγάλα ταξίδια», τον δίσκο της που κυκλοφόρησε πριν από ένα περίπου χρόνο.  

«Μνήμες» και «Κι εγώ που έλεγα» σε στίχους της Λήδας Ρουμάνη και μουσική του Θέμη Καραμουρατίδη, με την Ελευθερία Αρβανιτάκη, όπως πάντα, απολαυστική.

 

Το τραγούδι «Αν σ’ αρνηθώ αγάπη μου»  έχει αφήσει τη δική του ιστορία στο ελληνικό πεντάγραμμο.

Κυκλοφόρησε το 1961 και ακούστηκε στην ταινία «Φτωχαδάκια και λεφτάδες» σε στίχους Δανάης Στρατηγοπουλου και μουσική που  Μίμη Πλέσσα.

Η Ελεύθερια Αρβανιτάκη το τραγούδησε ξεσηκώνοντας τους τηλεθεατές του MEGA στην ιδιαίτερη τηλεοπτική μουσική της συναυλίας.

Και ο χορός συνεχίζεται με το «Όχι δεν μιλώ για μια νύχτα εγώ» σε Μουσική και στίχους Μωραΐτη Νίκου.

 

Το «Mένω εκτός» είναι το τραγούδι από το ρεπερτόριο της Ελευθερίας Αρβανιτάκη που επέλεξε να πει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στη μουσική εκπομπή. 

Ο πολυαγαπημένος τραγουδιστής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την «Ελευθερία» όπως την αποκάλεσε «φωτογραφίζοντας» τη φιλία που τους ενώνει κι αποκάλυψε ότι η γνωριμία έγινε μέσω ενός κοινού φίλου και ο λόγος ήταν για να κάνουν κάποια τραγούδια μαζί.

 

Άμεσα ένιωσαν και οι δύο ότι μπορούν να συνεργαστούν και μάλιστα η Ελευθερία Αρβανιτάκη είναι η πρώτη τραγουδίστρια που ερμήνευσε κομμάτια του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

 
 

«Τελευταίος μου καλεσμένος, ένας μεγάλος συνθέτης, ένας στενός μου φίλος, ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων. Για όλους εμάς τους τραγουδιστές είναι μεγάλη χαρά και τιμή να τραγουδάμε τα τραγούδια του και να βρίσκεται μαζί μας επί σκηνής», είπε η Ελευθερία Αρβανιτάκη, καλωσορίζοντας τον Χρήστο Νικολόπουλο.

«Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και σε αγαπώ πολύ», της απάντησε εκείνος, πριν ξεκινήσουν το μουσικό αφιέρωμα στα τραγούδια του.

«Πρόσωπο με πρόσωπο» και «Καρδιά μου εγώ» σε στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου, «Ζήλεια μου» σε στίχους Μανώλη Ρασούλη.

«Την Ελευθερία τη θαύμαζα πολύ από τότε που συνεργαζόταν με την Οπισθοδρομική Κομπανία. Όταν σταμάτησε είχα μια προαίσθηση ότι αν πάω να τη βρω θα έχω καλά αποτελέσματα. Πήγα, τη ρώτησα γιατί δεν τραγουδούσε, και της είπα να έρθει μαζί μου. Το σκέφτηκε και μου απάντησε θετικά. Τελικά ήρθε και έγινε ένας χαμός», είπε για την Ελευθερία Αρβανιτάκη ο Χρήστος Νικολόπουλος, με εκείνη να απαντάει ότι «Με την παρότρυνση του Χρήστου ξαναμπήκα στη μουσική και του το χρωστάω»

 

«Εδώ να μείνεις», στην μουσική παρέα της Ελευθερίας Αρβανιτάκη, του MEGA.

Σε μουσική Χρήστου Νικολόπουλου και στίχους Λίνας Νικολακοπούλου η λατρεμένη ερμηνεύτρια τραγούδησε τις «Καληνύχτας τα φιλιά» στην μοναδική συναυλία του MEGA και μας ταξίδεψε με την συγκλονιστική φωνή της.

Με τον Χρήστο Νικολόπουλο να πηγαίνει πίσω στον χρόνο, την εποχή που η τραγουδίστρια ήταν στην «Οπισθοδρομική κομπανία» άγνωστη ακόμα στο ευρύ κοινό και θυμάται πόσο την ξεχώρισε.

«Κάποιες θετικές συγκυρίες μας έφεραν μαζί σε ένα κέντρο, γνωριστήκαμε με τη Λίνα Νικολακοπούλου μας είπαν να βγάλουμε τα πρώτα μας τραγούδια και χάρηκα πάρα πολύ», ανέφερε ο μουσικός.

«Είναι από τα μεγάλα κεφάλαια της ελληνικής μουσικής», συμπλήρωσε μιλώντας για την αγαπημένη του συνεργάτιδα και φίλη.

 

Με το αγαπημένο όλων «Δυνατά», σε στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου και μουσική Ara Dinkjian, έκλεισε η Ελευθερία Αρβανιτάκη άλλη μια μουσική βραδιά στο MEGA, που κόντρα στους δύσκολους καιρούς προσπαθεί να κρατάει το ηθικό μας ψηλά, χαρίζοντάς μας στιγμές διασκέδασης που τόσο μας έχουν λείψει!

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Πρώτο θέμα συζήτησης το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Αίθρα Λυκουρέζου: «Ήμουν εθισμένη στην κόκα και την μαριχουάνα, χρειαζόμουν περισσότερη αγάπη»
Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της
#J2US: O Ηλίας Ψινάκης, η Λένα Ζευγαρά, το ζευγάρι που αποχώρησε και η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Διακαναλικός ο Τάσος Τρύφωνος τα Σαββατοκύριακα! Τα απογεύματα στον Alpha και το βράδυ στο Omega
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»