Προσωπικές ιστορίες, γέλιο και ερμηνείες! Αυτοί πέρασαν στο #TheVoiceGR

 
 
Ο γνωστός ηθοποιός, η γιαγιά, το ντουέτο με τον Ρουβά, η παίκτρια που επέστρεψε αφού ανάρρωσε από την σοβαρή ασθένεια της και όλοι όσοι πέρασαν στα #Team του #TheVoiceGR
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Το σημερινό επεισόδιο του The Voice ήταν γεμάτο εκπλήξεις. Μια από αυτές ήταν και όταν στη σκηνή ανέβηκε η 20χρονη Βίκυ που εντυπωσίασε τους κριτές κάνοντάς τους να γυρίσουν τις καρέκλες τους.

 

Λίγο πριν η Βίκυ τους ανακοινώσει την επιλογή του coach με τον οποίο θέλει να συνεχίσει την πορεία της στο show πίσω στην οθόνη εμφανίστηκε η γιαγιά της που την παρακολουθούσε από το Family Room.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Τότε η Βίκυ ζήτησε από τους τέσσερις κριτές να ανεβεί και η γιαγιά της στη σκηνή μιας και όπως τους ενημέρωσε έχει πολύ ωραία φωνή και έχουν συνυπάρξει στην ίδια χορωδία. Έτσι κι έγινε, η γιαγιά της Βίκυς ανέβηκε στη σκηνή, τραγούδησε με την εγγονή της και εισέπραξε το μεγαλύτερο χειροκρότημα. 

Όταν δε ρωτήθηκε με ποιον coach θα επέλεγε να πάει η εγγονή της εκείνη απάντησε, «Με τον Πάνο» προκαλώντας τον ενθουσιασμό του Πάνου Μουζουρακη.

 

Στη σκηνή του show, εμφανίστηκε ένα γνώριμο πρόσωπο. Ο λόγος για τον Φαίδωνα Φαρίντ, ο οποίος συστήθηκε τηλεοπτικά μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά “Οι Συμμαθητές” του ΑΝΤ1. Τότε, ο Φαίδωνας είχε ένα χαρακτηριστικό μπλε λοφίο. 

Επίσης, ο performer είχε συμμετάσχει και στο Final Four, με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια.

 

Η Ίρις Μουτούς με τη συγκλονιστική ερμηνεία της εντυπωσίασε και τους τέσσερις coaches.  

Οι Blind Auditions συνεχίζονται και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να προσθέσουν στη δική τους ομάδα τις καλύτερες φωνές. την Ίρις, όμως ποιος κατάφερε να την κερδίσει;

Όλοι περίμεναν να πάει στην ομάδα του Σάκη, εκείνη όμως έκανε την ανατροπή. Και μπορεί ο Πάνος Μουζουράκης να έκανε με τη σειρά του τα πάντα για να πάει στην ομάδα του, εκείνη του έδωσε άκυρο.

 

Άλλη μια φορά που ο Πάνος Μουζουράκης δεν κατάφερε να κρύψει τον ενθουσιασμό του!

Μία παίκτρια και συγκεκριμένα η Ιωάννα Τσίρη, βρέθηκε στη σκηνή και τραγούδησε τη «Λάβα» προσπαθώντας να μαγέψει τους κριτές με τη φωνή της.

Κανείς δεν γύρισε παρά μόνο ο Πάνος Μουζουράκης.

Όταν την είδε, ενθουσιάστηκε καθώς επρόκειτο για μια πάρα πολύ όμορφη κοπέλα και δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του αφού δεν υπήρχε περίπτωση να μην πάει στην ομάδα του!

Κανείς δεν είχε γυρίσει και η παίκτρια δεν είχε άλλη επιλογή.

 

Η Άννα Σακκά επέστρεψε στο The Voice of Greece και ερμήνευσε στο «Όλα σε θυμίζουν» της Χαρούλας Αλεξίου.

Πριν λίγα χρόνια αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας που είχε να κάνει με τις φωνητικές χορδές. Χρειάστηκε μάλιστα να κάνει αφωνία.

Το 2016 είχε ξαναπάει στο The Voice και δεν είχε περάσει, όμως, τώρα, θέλησε και πάλι να δοκιμάσει την τύχη της.

«Νιώθω πιο σίγουρη από ποτέ και θέλω να κάνω και τους 4 coaches να γυρίσουν τις καρέκλες τους για να μην απογοητευτώ ξανά», είπε η παίκτρια.

Οι κριτές ενθουσιάστηκαν όταν την άκουσαν και φυσικά και γύρισαν τις καρέκλες τους!

Η Έλενα Παπαρίζου θυμήθηκε τη φωνή της και ανέφερε: «Είχες έρθει και πέρυσι» με την παίκτρια να επισημαίνει πως είχε ξαναπάει το 2016!

 

Μία παίκτρια κατάφερε να ενθουσιάσει τους coaches και έδωσαν σκληρή «μάχη» για να την διεκδικήσουν.

Στη σκηνή του The Voice of Greece ανέβηκε η Κατερίνα Κτίστη και διεκδίκησε μια θέση στο show.
Η νεαρή καλλιτέχνιδα η οποία όπως δήλωσε σπουδάζει τοπογράφος, αλλά έχει συμμετάσχει σε musical και live, έχει ως καλλιτεχνικό όνομα το «Καλένα» και τραγούδησε το Shallow ενθουσιάζοντας τους κριτές.

Ο Σάκης Ρουβάς και ο Πάνος Μουζουράκης γύρισαν τις καρέκλες τους πρώτοι, ενώ στα τελευταία δευτερόλεπτα στο «παιχνίδι» της διεκδίκησης μπήκε και η Ελεονώρα Ζουγανέλη.
Η Καλένα Κτίστη , όμως, εντυπωσίασε τους δυο ερμηνευτές που την ήθελαν… απεγνωσμένα στις ομάδες τους.

 

Ο Σάκης Ρουβάς μάλιστα θέλοντας να την πείσει να πάει στην ομάδα του ανέβηκε στη σκηνή και σαν άλλος Bradley Cooper ερμήνευσε μαζί της το Shallow. Η 17χρονη συγκινήθηκε και δήλωσε πως η κίνηση αυτή του τραγουδιστή την έκανε να μπει σε σκέψεις προκειμένου να αλλάξει την αρχική της επιλογή.

Τοτε ο Πάνος Μουζουράκης που δεν τα παρατάει αποφάσισε να παίξει το τελευταίο του χαρτί. Πήρε το μικρόφωνο και αφου ζήτησε από την ορχήστρα να παίξει το ίδιο κομμάτι, ερμήνευσε κάποιους στίχους που εμπνεύστηκε αποκλειστικά για την 17χρονη Καλένα.

 

Η Αριέττα Θεοδώρου είναι μια από τις διαγωνιζόμενες που ανέβηκαν σήμερα στη σκηνή του Voice προκειμένου να διεκδικήσει μια θέση στον διαγωνισμό και να κυνηγήσει το όνειρό της για μια καριέρα στο τραγούδι.

Η εμφάνισή της ξεχωρίζει αφού όπως είπε όλη της η ζωή και το στυλ της είναι επηρεασμένα από τα 50s. Δηλώνει Jazz singer, makeup instructor, και vintage blogger ενώ έχει αρχίσει να ράβει και τα δικά της ρούχα κάτι το οποίο είχε ξεκινήσει να κάνει πριν αρκετά χρόνια αλλά το εξέλιξε κατά την περίοδο της καραντίνας.

Εκείνο που την ενέπνευσε στο να ασχοληθεί με τη ραπτική είναι το γεγονός πως δεν μπορούσε να βρει εκείνα τα ρούχα που θα συμβάδιζαν με την αισθητική της. Ένα πρόβλημα που όσο ζούσε στο Λονδίνο δεν είχε αντιμετωπίσει.

 

Μία παίκτρια από την Πολωνία ανέβηκε στη σκηνή του The Voice of Greece.

Η παίκτρια όταν σπούδαζε στην Αγγλία γνώρισε τον σύντροφό της, ο οποίος είναι Έλληνας από τη Θεσσαλονίκη!

Οι κριτές δεν ενθουσιάστηκαν και πολύ όταν την άκουσαν και φυσικά δεν πάτησαν το κουμπί!

Όταν τελείωσε με το τραγούδι, άρχισαν να της μιλάνε, όμως, εκείνη ξεκαθάρισε πως δεν μιλάει καθόλου ελληνικά.

Πρώτος ο Σάκης Ρουβάς -ο οποίος ήταν και ο μόνος που γύρισε- «πάγωσε» με την ανακοίνωση της παίκτριας, όμως, συνέχισε να της μιλάει στα αγγλικά, χαρούμενος που θα την έχει στην ομάδα του!

 

Τέλος στο παιχνίδι κατάφερε να μπει και ο Μανώλης Κοντοπάνος με την βαθιά λαϊκή φωνή αφού ερμήνευσε το τραγούδι «Με σκότωσε γιατί την αγαπούσα»

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων