Ντέμη Γεωργίου και Άλκηστη χωρίζουν... και ανταλλάζουν πυρά τηλεοπτικά!

 
 
 

Η κρίση στο γάμο τους και η μετακόμιση της Άλκηστις στην Αγγλία! Πήραν σβάρνα τα πρωινάδικα!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Μια δύσκολη συναισθηματικά περίοδο βιώνει η πρώην παίκτρια του MasterChef, Ντέμη Γεωργίου. Σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου «Pop up», μίλησε για την κρίση που περνά η σχέση της με τη γυναίκα της ζωής της, η οποία τον τελευταίο καιρό βρίσκεται μακριά της, χωρίς να αποκλείσει το ενδεχόμενο ότι μπορεί η σχέση αυτή να έχει φτάσει στο τέλος της. 

«Θα έλεγα ότι υπάρχει ένας περίεργος αποχωρισμός που μοιάζει και λίγο με χωρισμό, η αλήθεια είναι. Η Άλκηστη βρίσκεται στο Λονδίνο. Μοιάζει σαν να είναι επαγγελματική υποχρέωση, αλλά νομίζω ότι πάντα είναι κάτι παραπάνω, πάντα κρύβει κάτι από πίσω, οπότε ναι με πετυχαίνεις σε δύσκολη φάση συναισθηματική.

Δεν ήταν τόσο τα προβλήματα τα προσωπικά που είχαμε, όσο αυτά που δημιουργήθηκαν με τη δημοσιότητα, λίγο με το bullying, λίγο με την υπερπροβολή», ανέφερε στην Χριστιάνα Κοχλατζή η Ντέμη Γεωργίου. 

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου αν η σύντροφος της Ντέμη δεν ήταν έτοιμη να διαχειριστεί τη δημοσιότητα μετά το reality μαγειρική, εκείνη απάντησε: «Είναι κάτι που δεν έχω ξαναπεί ποτέ σε συνέντευξη, αλλά η ίδια σχεδόν το προκάλεσε, δηλαδή εγώ δεν είχα σκοπό να μπω στο παιχνίδι. Με την  παρότρυνση της να μπω στο MasterChef, θα έπρεπε λίγο να έχει δει τι γίνεται πίσω απ’ όλα αυτό. Εγώ δεν είχα ιδέα.

Δεν ξέρω αν νόμιζε ότι θα κάνει κακό, καλό, ή τι… Νομίζω ότι όντως είχε να κάνει με την προωθητική ενέργεια και για το βιγκανισμό και για τα ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά και για το εστιατόριο, αλλά ήταν too much. Εγώ δηλαδή κατά τη διαδρομή, ακόμα και στο πούλμαν όταν πήγαινα, είχα καταλάβει ότι δεν είναι εύκολη πορεία.»

«Είναι δύσκολο, περνάω δύσκολα και παρόλο που δημιουργικά είμαι σε καλό δρόμο, συναισθηματικά είμαι αρκετά μπερδεμένη και νιώθω έτσι κι αυτή την εγκατάλειψη, αλλά εντάξει, κάθε εμπόδιο και κάθε αποχαιρετισμός νομίζω για καλό είναι και όλα καλά θα πάνε.

Δεν έχουμε συζητήσει για λήξη του συμφώνου συμβίωσης, αλλά η αλήθεια είναι ότι λόγω χρόνου, λόγω συντεταγμένων, λόγω πολλών πραγμάτων, εγώ εδώ είμαι ελεύθερη επαγγελματίας, εκείνη εκεί είναι με πρόγραμμα, έχει τη ρώτα της, οπότε σχεδόν δεν μιλάμε, δηλαδή μιλάμε 10 λεπτά το πρωί, 10 λεπτά το βράδυ, οπότε καταλαβαίνεις ότι όταν είσαι με έναν άνθρωπο εννέα χρόνια από το πρωί μέχρι το βράδυ και ξαφνικά του μιλάς για τόσο λίγο, δεν ξέρω αυτό για πόσο μπορεί να κρατήσει», δήλωσε η Ντέμη.

 

Η Άλκηστις μίλησε στην εκπομπή «Στην Φωλιά των ΚουΚου» και ξεκαθάρισε ότι δεν έχει χωρίσει από την Ντέμη, απλά οι δυο τους είναι συναισθηματικά φορτισμένες λόγω της απόστασης. Μάλιστα, η ξανθιά σεφ θέλει πολύ να την επισκεφτεί η Ντέμη εκεί και να δουλέψει μαζί της, αφού – όπως λέει – είναι καλύτερη μαγείρισσα από εκείνη. 

«Έμαθα ότι κυκλοφορεί ένα βίντεο που η Ντεμούλα είναι λιγάκι αναστατωμένη και ήθελα να ξέρετε και τη δική μου εκδοχή. Πριν από ενάμιση μήνα αποφάσισα να έρθω να δουλέψω στο Λονδίνο σε ένα vegan εστιατόριο ως μία από τις βασικές σεφ. Ψαχνόμουν για κάτι καλύτερο στο εξωτερικό και γι’ αυτό έστελνα ανελλιπώς βιογραφικά. Μέχρι που μου έγινε αυτή η πάρα πολύ καλή πρόταση και για να πάρω την απόφαση δυσκολεύτηκα πολύ, όμως σκέφτηκα ότι θα είναι για ένα καλύτερο μέλλον. Πάντα ήθελα κάτι καλύτερο και για τις δύο.

Η σχέση μας αυτή τη στιγμή δεν περνάει κρίση, απλώς έχουμε διαφορετικές απόψεις και διαφορετική οπτική γωνία σε κάποια πράγματα. Της έχω προτείνει φυσικά να έρθει και εκείνη εδώ, γιατί υπάρχουν πολλές ευκαιρίες και εκείνη θα μπορούσε να δείξει το ταλέντο της σε πολύ μεγαλύτερο κοινό. Η Ντέμη είναι μαχήτρια και δεν τα παρατάει! Ασχολείται με το εστιατόριό μας, που λόγω κορωνοϊού έχει προβλήματα.

Εγώ πάντως έφυγα με τη σκέψη ότι προχωράει η σχέση μας κανονικά. Το ότι είμαι σε άλλη πόλη, δεν σημαίνει κάτι για τη σχέση μας. Είναι σαν να είμαι στρατιωτικός και να έχω πάρει μετάθεση για λίγο χρόνο. Τι σημαίνει δηλαδή; Ότι αν λείψω για έξι μήνες θα χωρίσουμε; Δεν υπάρχει η λέξη από απόσταση σε μία σχέση;

Μία σχέση υπάρχει παντού και ας είναι σε διαφορετικά μέρη η κάθε μια. Εννοείται ότι δεν εγκατέλειψα τη Ντέμη, απλά εκμεταλλεύομαι μια επαγγελματική ευκαιρία που θα ωφελήσει και τις δυο μας. Είναι καλύτερη σεφ από εμένα και ξέρω ότι θα αναγνωριστεί το ταλέντο της. Είμαστε και οι δύο συναισθηματικά φορτισμένες λόγω της απόστασης και χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να αφομιώσουμε τις συνθήκες» ανέφερε χαρακτηριστικά η Άλκηστις.

 

Για την σύζυγό της, την Άλκηστη Αλεξανδράτου, και τα όσα είπε η ίδια σε συνέντευξή της, απάντησε η Ντέμη Γεωργίου στον αέρα του «Happy Day».

«Βιώνω πολύ έντονα όλο αυτό που έχει φύγει, είναι σκληρό για μένα, έχει φύγει για δουλειά, εντάξει, το καταλαβαίνω… Επειδή εγώ περνάω την καλύτερη φάση της ζωής μου, θα ήθελα το σύντροφό μου δίπλα μου. Δεν είπα ποτέ στη Ντέμη να μείνει εδώ, δεν μπορείς να κρατήσεις τον άλλον πίσω όταν έχει όνειρα και θέλει να κάνει πράγματα. Το βιώνω πολύ έντονα, αλλά θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Μιλάμε κανονικά με την Άλκηστη.

Στο δικό της μυαλό το έχει κάνει και για τις δυο μας γιατί όντως υπάρχει τεράστια αναγνωρισιμότητα στο vegan κομμάτι στην Αγγλία και θα μπορούσα να κάνω τεράστια καριέρα κι εγώ εκεί, αλλά είναι αυτό το παιδί εδώ στην Ελλάδα που δεν μπορώ να το αφήσω αυτή τη στιγμή. Το παιδί είναι το εστιατόριο. Η Άλκηστις ήθελε πολλά χρόνια να φύγει από την Ελλάδα», είπε μεταξύ άλλων η Ντέμη Γεωργίου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα: «Ανταποκρίνεται ο οργανισμός του»
Παύλος Χαϊκάλης για Μάνο Ιωάννου: «Υπερασπίζεται τον φίλο του και το θεωρώ πάρα πολύ έντιμο»
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Άντζελας μετά την αποχώρηση από το #J2US: «Ακόμα πενθώ, δεν πάω πουθενά»
Η ανάρτησή της Κατερίνας Βρανά για τα γενέθλια της: «Η μέρα που σχεδόν πέθανα. 7 χρόνια επιβίωσης»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Δημήτρη Παπανώτα: «Υπήρξες προσβλητικός απέναντι στη Μπέττυ Μαγγίρα»
Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θα σπαταλήσω ούτε δευτερόλεπτο να συγχιστώ για κάποιον που δεν με χωνεύει»