Καρέ - καρέ οι τολμηρές σκηνές ανάμεσα σε Δανέζη – Κεχαγιά στο #BigBrotherGR!

 

Η ποινή της Χριστίνας που αποκάλυψε στα δίδυμα ένα κομμάτι της αποστολής της. Ξέφυγε με την υστερική ζήλια της, η Ραΐσα. Οσα θα δούμε στην Κύπρο απόψε το βράδυ στο #BigBrotherGR λόγω της χρονοκαθυστέρησης μίας ημέρας με το επεισόδιο στην Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Απίστευτος καυγάς στον κήπο του σπιτιού.

Στα άκρα η σχέση των αδερφών Βαρουξή με τη Ραΐσα. Στο επεισόδιο του Big Brother η 24χρονη παίκτρια του ριάλιτι εξέφρασε το παράπονό της για την υποστήριξη που δεν παίρνει από τα δύο αδέρφια παρά τη συμπάθεια που έδειξε η ίδια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Μάλιστα στη διαφωνία ενεπλάκη και η Ραμόνα. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γρηγόρης Τσεκούρας μετέφερε στη Ραΐσα πως εκείνος και η Ραμόνα έχουν έναν κοινό φίλο. Μόνο που η Ραΐσα θεώρησε πως ο… φίλος είναι σύντροφος της Ραμόνας.

Στο νέο επεισόδιο του Big Brother, ο Χρήστος και ο Παναγιώτης Βαρουξής, θέλησε να δώσουν τέλος στη διαφωνία τους με τη Ραΐσα, μόνο που γρήγορα η κουβέντα τους εξελίχθηκε σε καυγά.

«Είμαι αληθινή και ότι λέω πίσω από την πλάτη, το λέω και από μπροστά, δεν φοβάμαι εγώ τίποτα. Εγώ πως βγαίνω προς τα έξω με όλα όσα μου λέτε; Άσε μας ρε, άσε μας. Μη μου ξαναμιλήσετε ποτέ. Εντάξει; Εγώ σε στήριξα κι εσύ δεν με στήριξες Χρήστο, κατάλαβες;», είπε εκνευρισμένη η Ραϊσα.

 

Ο τσακωμός της Ραΐσα με την Ραμόνα και την Άννα Μαρία 

Όλα ξεκίνησαν στην κουζίνα, με την αρχηγό αυτής της βδομάδας, να παραπονιέται πως δεν πλένει κανείς τα πιάτα και πως πέρα από το δικό τους, πρέπει να πλένουν και τα υπόλοιπα.

Τότε ξεκίνησε μία «επίθεση» στη Ραμόνα, με εκείνη αρχικά να της απαντά ήρεμα και να της εξηγεί πως έχει πλύνει και πλένει πιάτα, με την Άννα – Μαρία να την υποστηρίζει. Η Ραΐσα όμως συνέχισε και τότε ξεκίνησε ο χαμός στην κουζίνα του Big Brother.

 

Μάλλον ξέχασαν πως υπάρχουν κάμερες παντού στο σπίτι!

Από σαράντα κύματα φαίνεται να περνά η σχέση του Δημήτρη Κεχαγιά με τη Σοφία Δανέζη. Στο επεισόδιο του Big Brother, ο Δημήτρης είχε διάθεση για σοβαρή συζήτηση, μόνο που η Σοφία γυρνούσε τα πάντα στον χαβαλέ.

«Δεν θέλω να σε κάνω να πονάς. Με ξεφτίλισες. Λέμε πράγματα που είναι άσχημα και εννοούμε κάτι υποδεέστερο από κάτω; Είμαι ξεκάθαρος σε όσα σου είπα; Εγώ δεν αντιλαμβάνομαι τίποτα. Εσύ αντιλήφθηκες τίποτα;» ήταν μερικά από τα όσα της είπε.

Στο νέο επεισόδιο, οι ίδιοι πρωταγωνιστές βρέθηκαν σε διαφορετικές σκηνές, αφού η διάθεσή τους μάλλον ήταν αρκετά χαλαρή, τόσο μάλιστα που πιθανόν να ξέχασαν πως βρίσκονται κάμερες σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού.

Η Σοφία Δανέζη ξάπλωσε τόπλες στο κρεβάτι, με τον Δημήτρη Κεχαγιά να βρίσκεται πάνω της σε ρόλο μασέρ.

 

Δείτε το βίντεο:

 

Ο μεγάλος αδερφός, κάλεσε στο δωμάτιο τον Δημήτρη Κεχαγιά, μετά τα τρυφερά πλάνα ανάμεσα σε εκείνον και τη Σοφία Δανέζη.

«Αισθανόμαστε καλά, ο ένας για τον άλλον, στηρίζουμε ο ένας τον άλλον, εδώ μέσα που όλα είναι δύσκολα και νιώθουμε πάρα πολύ καλά. Το μόνο που μπορεί να με επηρεάσει είναι θετικά, όπως και με επηρεάζει και γι΄αυτό είμαστε συνέχεια μαζί. Στις εντάσεις όμως, η Σοφία είναι όπως είναι και ένας άντρας», ξεκαθάρισε ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

Όσο για τις σχέσεις του, ο παίκτης του Big Brother, ξεκαθάρισε πως συνεχίζει να βλέπει τη Σοφία φιλικά.

«Μοιραζόμαστε και το ίδιο κρεβάτι, μας βοηθάει, εντάξει, περνάμε όμορφα, γελάμε, κάνουμε χαβαλέ. Και με την κολλητή μου, έχουμε κοιμηθεί πάρα πολλές φορές μαζί».

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς κατέληξε: «Με τη Σοφία δεν έχουμε μπερδέψει τίποτα και δεν υπάρχει λόγος να το μπερδέψουμε κάπως αλλιώς, πέρα από αυτό που κάνουμε μέχρι στιγμής».

 

Η κουβέντα που την έκανε να βγει εκτός εαυτού.

Ο Δημήτρης Πυργίδης δεν χάνει ευκαιρία να… πειράξει την Άννα Μαρία Ψυχαράκη, την οποία μάλλον και συμπαθεί αρκετά.

Στο νέο επεισόδιο του Big Brother, η παρέα βρισκόταν στον κήπο του σπιτιού, με τον Δημήτρη να μιλά για πολύ προσωπικές στιγμές, αλλά και για το πώς φαντάζεται η συμπαίκτριά του τον ιδανικό άνδρα.

Μάλιστα η Άννα Μαρία προσπάθησε αρκετές φορές να ξεκόψει την κουβέντα, μέχρι που βγήκε εκτός εαυτού.

Πλησιάζοντας τον Δημήτρη Πυργίδη, οι δυο τους πιάστηκαν στα χέρια με την Άννα Μαρία να αναφέρει εκνευρισμένη: «Τι είναι αυτά μωρέ που λες; Τι είναι αυτά; Ξέφυγες πάλι. Αυτά είναι χυδαία πράγματα, δεν τα λένε στην τηλεόραση».

Από την άλλη, ο Δημήτρης δεν σταματούσε με τίποτα, μέχρι που στη μέση μπήκε ο Κεχαγιάς.

 
 

Ο Δημήτρης Πυργίδης παραμένει στο σπίτι του Big Brother και αποτελεί πηγή έμπνευσης για τους συμπαίκτες τους. Η αγαπημένη του φυσικά παραμένει η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, με την οποία τα πειράγματα είναι αρκετά καθημερινά.

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τον Δημήτρη Πυργίδη. Στο νέο επεισόδιο του Big Brother, ο 36χρονος παρακολούθησε τον... σωσία του από την οθόνη του σαλονιού. Οι κινήσεις και το στυλ τους μάλιστα έμοιαζαν αρκετά, με τον ίδιο να παρακολουθεί την κάθε λεπτομέρεια.

 

 

Ο Πυργίδης μιμείται την Άννα Μαρία
 

 

Η ποινή της Χριστίνας που αποκάλυψε στα δίδυμα ένα κομμάτι της αποστολής της.

Η Χριστίνα δεν τέθηκε υποψήφια προς αποχώρηση, αλλά δεν είχε τη δυνατότητα να συμμετάσχει στη δοκιμασία για το βέτο.

 

Στο επεισόδιο, μεταξύ άλλων, θα παρακολουθήσουμε την ψηφοφορία των παικτών για τον αποκλεισμό συμπαικτών τους από τη διεκδίκηση του δικαιώματος του βέτο. 

Μετά από τόσο καιρό μέσα στο σπίτι, είναι πλέον γνωστές οι παρέες και οι φιλίες και όποιος γνωρίζει καλά, ξέρει πως η Αφροδίτη δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά με την Άννα Μαρία. Αυτή είναι λοιπόν η συμπαίκτριά της την οποία θα ψηφίσει η Αφροδίτη για να μην έχει το δικαίωμα να διεκδικήσει το βέτο.

Όσο για τον Χρήστο Μακρίδη, ή Αντιδήμαρχο αν προτιμάτε, όπως θα δείτε και στα πλάνα, θα ψηφίσει τον Δημήτρη Κεχαγιά τον οποίο θεωρεί ευνοημένο από την τύχη και έτσι δεν θέλει να του δώσει για ακόμα μία φορά το δικαίωμα διεκδίκησης του βέτο.

Δείτε το βίντεο με την ψηφοφορια

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

 

 

 

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!