Δεν πίστευαν στα μάτια τους! Η Μπέσσυ Αργυράκη στην σκηνή του #TheVoiceGR

 

Ο διαγωνιζόμενος που ζήτησε από τη Zουγανελη να ψάλλει στον γάμο της! Άφωνη η Έλενα Παπαρίζου με διαγωνιζόμενο... Έτρεμε που τον είδε ξανά! Μόνο ερωτική εξομολόγηση δεν της έκανε ο Μουζουράκης! Ο διπλός θάνατος που τον γονάτισε «Η μουσική μου έσωσε τη ζωή».  Ποιοι τα κατάφεραν στο #TheVoiceGR

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Εισέβαλε στο πλατό και ερμήνευσε έχοντας κερδίσει τον θαυμασμό των κριτών.

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε του τέσσερις coach του The Voice. Ο 36χρονος Δημήτρης, έχοντας τη δική του επαγγελματική πορεία σε θέατρο και μουσική, δήλωσε συμμετοχή στο talent show, με μέντορα στο πλευρό του, τη Μπέσσυ Αργυράκη.

 

Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε στα backstage του Voice, προκειμένου να στηρίξει τον Δημήτρη της, με τον οποίο γνωρίζονται και συνεργάζονται εδώ και πολλά χρόνια.

«Είμαι χαρούμενη που είμαι εδώ. Είμαι συγκινημένη. Ο Δημήτρης είναι ένας σπουδαίος καλλιτέχνης, το ανακαλύψατε εξάλλου πριν. Άρτιος, έχει τελειώσει θέατρο. Το δείχνει μέσα από το θεατράλε ύφος του τραγουδιού. Εγώ είμαι εδώ για να του ευχηθώ καλή επιτυχία», είπε η Μπέσυ Αργυράκη.

Στη συνέχεια η τραγουδίστρια εισέβαλε στο πλατό ερμηνεύοντας μάλιστα ένα από τα πιο πετυχημένα της τραγούδια.

 

Ο Imat Hasan ήρθε στο The Voice από τον Βόλο κι έχει καταγωγή από τον Λίβανο. Έχει ζήσει στην Αμερική ενώ από το 2009 ήταν μέλος συγκροτήματος. Κάποια στιγμή το γκρουπ σταμάτησε την πορεία του και θέλησε τώρα να διεκδικήσει το όνειρό του, καθώς τόσα χρόνια δεν έχει καταφέρει να κάνει καριέρα.

Ο ίδιος με ροκ διάθεση επέλεξε να πει το Always On The Run και γέμισε το στούντιο με ένταση. Τελευταία γύρισε η Έλενα Παπαρίζου η οποία όμως σαν να ήξερε από κάπου τον Imat. Μόλις συνειδητοποίησε ότι ήταν παιδικός της φίλος από τον Βόλο άρχισε να τρέμει από την έκπληξη. Οι δυο τους χάθηκαν από την Eurovision και μετά και τώρα βρέθηκαν ξανά με κοινές τους φωτογραφίες να προβάλλονται στην οθόνη. Όπως είπε ο ίδιος, του πήρε καιρό να σκεφτεί αν έρθει στο σόου και δεν τολμούσε να επικοινωνήσει με την Έλενα γιατί φοβόταν μην έχει γίνει «ψωνάρα». Μάλιστα η Έλενα διηγήθηκε όλη την ιστορία τους για το πως γνωρίστηκαν.

Αν κι η ίδια του είπε να ακούσει την καρδιά του κι αν θέλει να πάει σε νέα μουσικά μονοπάτια, ο Imat επέλεξε να πορευθεί στο σόου με την Έλενα Παπαρίζου.

 

Βασίλης Πρίτσης εμφανίστηκε στο stage του The Voice, διεκδικώντας μια θέση στο talent show του ΣΚΑΙ. O 28χρονος ψάλτης μίλησε για τη ζωή του, τα παιδικά του χρόνια στο βυζαντινό σχολείο.

«Από μικρή ηλικία ξεκίνησα να πηγαίνω στην εκκλησία, λόγω του παππού μου, όπου μαζί ψάλουμε και εξαιτίας εκείνου έχω αυτή τη σχέση με τη μουσική. Τον τελευταίο χρόνο που βρίσκομαι στην Αθήνα ψέλνω σε μια εκκλησία, κάθε Κυριακή. Η βυζαντινή μουσική είναι κάτι που με γεμίζει», δήλωσε στο βίντεο με το οποίο συστήθηκε στο κοινό.

Ο 28χρονος Βασίλης, έδωσε από κοντά τις ευχές του στην Ελεωνόρα Ζουγανέλη η οποία σχεδιάζει τον γάμο της. Μάλιστα, ο Βασίλης αποκάλυψε τη μεγάλη του επιθυμία, η οποία είναι να ψάλλει στον γάμο της ερμηνεύτριας.

 

Πώς αντέδρασε η ερμηνεύτρια με τα σχόλια περί γάμου;

 

Τα 'δωσε όλα για να πάει στην ομάδα του, αλλά εκείνη...

Η Κέλλυ Μιχαηλίδου ερμήνευσε ξυπόλητη μπροστά στους κριτές, εντυπωσιάζοντας με τις ικανότητές της. Μάλιστα, όταν έφτασε η ώρα να επιλέξει τον coach με τον οποία θα συνεχίσει την πορεία της στο Voice, η Κέλλυ δέχτηκε απίστευτα σχόλια από τον Πάνο Μουζουράκη.

«Θύμισε μου πάλι το όνομά σου, έχω πάθει εκείνο που χάνεις τα λόγια σου, νομίζω λέγεται έρωτας. Πεταλούδες στο στομάχι και ο φόβος μη σε χάσω», της είπε με το μοναδικό του χιούμορ.

Ο Πάνος Μουζουράκης επέμενε: «Εγώ ξέρω πολύ λιγότερα από την Έλενα και έχω να κερδίσω, έχω να πάρω, είσαι σημαντική για εμένα. Δεν θα μπορούσα να σε αφήσω να φύγει από την ομάδα μου. Ακούγοντας αυτή την τρυφερότητα, το πώς ξεκίνησες, η πρώτη φράση… έφυγε, εξωμαλύνθηκε και μπήκες μέσα στο τραγούδι, έφυγες, ξεδιπλώθηκες… αχ».

Όσο τελικά και να προσπάθησε, η Κέλλυ Μιχαηλίδου επέλεξε τον Σάκη Ρουβά.

 

 

Συγκίνησε με την ιστορία της ζωής του.

Ο Βασίλης Λουκαδάκης ανέβηκε στη σκηνή του Voice, έτοιμος να ερμηνεύσει για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ. Προηγουμένως και στο βίντεο που παρουσίαζε τον Βασίλη, ο ίδιος συγκίνησε με την αφήγηση της ζωής του.

«Στα 15 μου ξεκίνησα μαθήματα κιθάρας. Στα 16 μου ξεκίνησαν τα προβλήματα με τον πατέρα μου. Προβλήματα υγείας και ατυχήματα. Κατά κάποιον τρόπο, πέρασα την εφηβεία μου στα νοσοκομεία. Για 3-4 χρόνια περίπου. Μέχρι τα 20 μου που έφυγε», ανέφερε για την απώλεια του πατέρα του.

 

Στη συνέχεια ο ίδιος αναφέρθηκε και στον θάνατο της μητέρας του.

«Για κάποια χρόνια προσπαθούσα να βοηθήσω τη μητέρα μου, το αγρόκτημα και όταν όλα πήγαιναν να μπούνε πάλι σε μια σειρά, έγινε πάλι ένα γεγονός. Έχασα τη μητέρα μου, κάπως απότομα, από τροχαίο», εξομολογήθηκε.

 

Τα σχόλια περί ηλικίας και η διαφωνία με τον Μουζουράκη.

Η Δομινίκη έκανε την εμφάνισή της στο stage του Voice, ερμηνεύοντας ένα από τα αγαπημένα της κομμάτια. Μετά το τέλος του διαγωνιστικού μέρους, η Δομινίκη από τον Βόλο αποκάλυψε στην Έλενα Παπαρίζου πως στο παρελθόν έχουν συναντηθεί και μάλιστα έχουν ανέβει στην ίδια σκηνή για τις ανάγκες χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης.

 

Όταν ο Σάκης Ρουβάς ρώτησε τη Δομινίκη για την ηλικία της, τότε η διαγωνιζόμενη του The Voice… πάγωσε!

«Όχι, δεν έχω άγχος, απλά δεν νιώθω τόσο. Νιώθω 23. Είναι σαν να μην έχουν περάσει όλα αυτά τα τελευταία χρόνια», ανέφερε η 28χρονη Δομινίκη.

«Φανταζόμουν ότι θα ένιωθες ακόμα πιο παιδί, εσύ νιώθεις λίγο μετεφηβεία. Δηλαδή ενήλικας, αλλά όχι γέρος» της απάντησε ο Πάνος Μουζουράκης.

«Με τσάκισε τώρα» του απάντησε η Δομινίκη.

 

 

Δείτε ποιοι άλλοι τα κατάφεραν:
 

 

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»
#SurvivorGR: Η 17η εβδομάδα ξεκίνησε με μία ακόμα οικειοθελής αποχώρηση - Ο 1ος μονομάχος
Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της
#J2US: O Ηλίας Ψινάκης, η Λένα Ζευγαρά, το ζευγάρι που αποχώρησε και η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη