Το μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας για το χαμό της Άλκηστις Παυλίδου

 
 
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η Επίτροπος Υγείας της Ευρωπαϊκής 'Ενωσης Στέλλα Κυριακίδου, o Κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο ΥΠΠΑΝ Πρόδρομου Προδρόμου, η ένωση ηθοποιών Κύπρου, το Ινστιτούτο Πολιτισμού, αλλά και οργανωμένα σύνολα εξέφρασαν δημόσια τα συλλυπητήρια τους για τον απρόσμενο χαμό πολύαγαπημένης ηθοποιού.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η απώλεια της Άλκηστις Παυλίδου δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια.

Η Πέπα της καρδιάς μας δεν βρίσκεται ανάμεσα μας γεγονός που σκορπά απέραντη θλίψη σε ολόκληρο το νησί.

Η κορυφαία ηθοποιός σημάδεψε γενιές και γενιές με το απύθμενο ταλέντο της.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η Επίτροπος Υγείας της Ευρωπαϊκής 'Ενωσης Στέλλα Κυριακίδου, o Κυβερνητικός εκπρόσωπος, η ένωση ηθοποιών Κύπρου, το Ινστιτούτο Πολιτισμού, αλλά και οργανωμένα σύνολα εξέφρασαν δημόσια τα συλλυπητήρια τους για τον απρόσμενο χαμό πολύαγαπημένης ηθοποιού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Twitter ο ΠτΔ

Είναι με θλίψη που πληροφορήθηκα το θάνατο της Άλκηστις Παυλίδου, της κορυφαίας ηθοποιού που μας χάρισε αμέτρητες ερμηνείες στο θέατρο και την τηλεόραση. Eιλικρινή συλλυπητήρια τόσο στην οικογένειά της όσο και στον καλλιτεχνικό κόσμο του τόπου μας. Αιωνία ας είναι η μνήμη της.

 

 

Μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Twitter o Κυβερνητικός εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος 

Με μεγάλη μου λύπη πληροφορήθηκα τον θάνατο της Άλκηστις Παυλίδου, της σπουδαίας αυτής ηθοποιού, που η προσφορά της στον πολιτισμό και στην κοινωνία ήταν τεράστια. Εκφράζω τα βαθιά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της. Αιωνία της η μνήμη.

H ανακοινωση ΥΠΠΑΝ, Πρόδρομου Προδρόμου

O Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Πρόδρομος Προδρόμου εκφράζει τη βαθιά θλίψη του για τον αδόκητο θάνατο της διαπρεπούς ηθοποιού Άλκηστις Παυλίδου, η οποία υπηρέτησε πιστά το θέατρο για πέραν από τρεις δεκαετίες και λάμπρυνε με την παρουσία της τη θεατρική και τηλεοπτική σκηνή του τόπου μας. Η Άλκηστις Παυλίδου, πρόσχαρος και φιλικός άνθρωπος και ιδιαίτερα αγαπητή από τον κόσμο, αφήνει σε όλους μας πολύ όμορφες αναμνήσεις, αλλά και μια σημαντική παρακαταθήκη με την τέχνη της.

 

Θλίψη για τον θάνατο της Άλκηστης Παυλίδου εκφράζει η Ένωση Ηθοποιών Κύπρου

Θλίψη εκφράζει η Ένωση Ηθοποιών Κύπρου για τον θάνατο της πολυαγαπημένης και σπουδαίας, όπως αναφέρει, συναδέλφου τους Άλκηστις Παυλίδου.

Στην ανακοίνωση, η οποία αναρτάται στην σελίδα της Ένωσης στο Facebook, αναφέρεται ότι η Άλκηστις γεννήθηκε στη Λευκωσία.

«Η Άλκηστις μας, έφυγε μετά από πολύχρονη μάχη με την επάρατη νόσο. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις κόρες της Χριστίνα και Κύνθια, στον αδελφό της Νίκο Χαραλάμπους και σε όλη την οικογένεια της», καταλήγει η ανακοίνωση της Ένωσης Ηθοποιών Κύπρου.

 

Μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Facebook, η Στέλλα Κυριακίδου φίλη της Άλκηστις Παυλίδου

Μολις το διάβασα. «Έφυγε» από τη ζωή η αγάπημενη μας Άλκηστις Παυλίδου!

Μια φίλη, μια μαχήτρια της ζωής, που για 12 χρόνια, από την πρώτη μέρα διάγνωσης έδινε την δίκη της μάχη με αξιοπρέπεια, δύναμη και απέραντο χιουμορ. Παράδειγμα για πολλές γυναίκες. Σε ευχαριστούμε Άλκηστις μας για τα τόσα χαμόγελα που μας χάρισες και θα συνεχίσεις να μας χαρίζεις, την ζεστασιά και την ευαισθησία σου. Τα θερμά μας Συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια - αιώνια της η μνήμη.

 

Το μήνυμα του Μαρίνου Σιζόπουλος του προέδρου της ΕΔΕΚ

Άλκηστις Παυλίδου σε αντίκριζα πάντα με θαυμασμό για όλα όσα κατέθετες στη σκηνή. Με τον ίδιο θαυμασμό θα ανατρέχει πάντα η μνήμη στο μεγαλείο της ψυχής σου, στο αστείρευτο ταλέντο σου αλλά και στο χαμόγελο και την αγάπη που πάντα και χωρίς φειδώ χάριζες.

Αιωνία σου η μνήμη

 
Συλλυπητήρια Ινστιτούτου Πολιτισμού για τον θάνατο της Άλκηστις Παυλίδου

Η Άλκηστις Παυλίδου αφιέρωσε ολόκληρή της τη ζωή στο θέατρο αφού από παιδί συμμετείχε σε προγράμματα στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο του ΡΙΚ. Απόφοιτος, αργότερα, της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου, συνέχισε την προσφορά της τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση και συνεργάστηκε επί σειρά ετών με τον Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου, το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου αλλά και με ιδιωτικούς οργανισμούς.

Έχει συμμετάσχει σε σωρεία θεατρικών, ραδιοφωνικών, τηλεοπτικών και κινηματογραφικών παραγωγών και έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το Κυπριακό κοινό αφού πέραν από το ταλέντο της ξεχώρισε για την πραότητα του χαρακτήρα της και το χαμόγελο της.

Η προσφορά της στα θεατρικά δρώμενα του τόπου είναι ανεκτίμητη και η απώλεια της αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της.

 

To Συλλυπητήριo μήνυμα του ΡΙΚ

Το ΡΙΚ αποχαιρετά την αγαπημένη ηθοποιό Άλκηστις Παυλίδου, η οποία «έφυγε» από τη ζωή το βράδυ της Κυριακής, σε ηλικία 74 ετών, μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο και εκφράζει τα ειλικρινή και βαθύτατα συλλυπητήρια του στην οικογένεια της.

Σε ανακοίνωση του, το ΡΙΚ αναφέρει ότι από παιδί σε ηλικία μόλις έντεκα χρόνων, λάμβανε μέρος σε παιδικά προγράμματα του ΡΙΚ στο ραδιόφωνο και μετά στην τηλεόραση.

Σημειώνει ότι με την επιστροφή της στην Κύπρο, το 1976, από τις θεατρικές σπουδές της στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, ξεκίνησε την καριέρα της από την τηλεόραση και το ραδιόφωνο του ΡΙΚ, ενώ τα τελευταία χρόνια τη βλέπαμε στην τηλεόραση του ΡΙΚ σε σειρές με μεγάλη επιτυχία όπως «Γενιές της σιωπής», «Τα ρόδα της οργής».

«Μια ηθοποιός που αφιέρωσε τη ζωή της στο θέατρο και την τηλεόραση με πολύ σημαντικό έργο και προσφορά στο χώρο του πολιτισμού», προσθέτει.

Η Διοίκηση, η Διεύθυνση και τα στελέχη του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου, εκφράζουν τα ειλικρινή και βαθύτατα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια και στο σύζυγο της εκλιπούσας, πρώην συνάδελφο στο ΡΙΚ Άντρο Παυλίδη.

 

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»