Όσα δεν πρέπει να ζήσει ένα παιδί, τα έχει βιώσει ο Βλαδίμηρος στη Λεμεσό!

 
 

Η κακοποίηση από τον πατέρα του και η άγρια δολοφονία του αδερφού του. Φτώχεια, εγκατάλειψη, ξυλοδαρμός, bullying, κακουχίες, πόνος, όλα όσα δεν πρέπει να ζήσει ένα παιδί τα έχει ζήσει ο Βλαδίμηρος στη Λεμεσό! Η σκληρή πλευρά της ζωής στην Κύπρο! Ζωή αρχαίας τραγωδίας... Αυτό το παιδί και η μητέρα του είναι για πολλά μπράβο!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση για τη ζωή και για τα δύσκολα χρόνια που έχει περάσει έκανε ο Βλαδίμηρος Νικόλα στο σημερινό live του Big Brother.

Ο 22χρονος βρέθηκε στη hot seat, άνοιξε την καρδιά του και με δάκρυα στα μάτια μίλησε αναλυτικά για την κακοποίηση που βίωσε εκείνος και η μητέρα του από τον πατέρα του, για την άγρια δολοφονία του αδελφού του το 2008, για το bullying που δέχτηκε στα μαθητικά χρόνια του αλλά και για το γεγονός πως είναι παρθένος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

“Έμενα μαζί με τον πατέρα μου και τη μητέρα μου σε κάτι που δεν ήταν ακριβώς σπίτι, αλλά ήταν μία ταβέρνα. Εκεί ο πατέρας μου είχε τη μάνα μου σαν υπηρέτρια, σαν δούλα. Είχα δει αρκετή κακοποίηση και προς εμένα και προς τη μητέρα μου. Μας μείωνε και έφευγε από το σπίτι και πήγαινε έξω για χαρτιά, και πήγαινε τέλος πάντων με άλλες γυναίκες.

Το 2006 το σκάσαμε από την ταβέρνα. Μια μέρα που η μάνα μου δεν άντεχε άλλο το σκάσαμε από το σπίτι, ενώ ο πατέρας μου έλειπε. Ήταν η πρώτη μέρα που είχα βιώσει πραγματική φτώχεια μέχρι πεινάς, επειδή δεν είχαμε απολύτως τίποτα. Εκείνες οι μέρες μπορώ να πω ότι ήτανε από τις χειρότερες μέρες της ζωής μου. Έβλεπα τη μάνα μου που έκλαιγε κάθε νύχτα, επειδή δεν ήξερε τι να κάνει, το φαΐ ήταν ελάχιστο έως καθόλου. Προσπαθούσε να βρει κάποια δουλειά η μητέρα μου, οπότε οι επόμενοι μήνες ήταν από τους πιο καθοριστικούς μήνες της ζωής μου”, δήλωσε αρχικά ο 22χρονος.

“Το 2008 ήτανε η χρονιά, η οποία είχε δολοφονηθεί ο αδερφός μου, ήτανε μπλεγμένος σε κάποια πράγματα και χρωστούσε λεφτά, οπότε και τον δολοφόνησαν. Ενώ βρισκόταν σε ένα μαγαζί, όταν βγήκε έξω και πήγε να μπει στο αυτοκίνητό του, μέσα στο αυτοκίνητό του ήταν τοποθετημένη μία βόμβα, η οποία μόλις μπήκε μέσα εξεράγη. Με τον αδερφό μου είχαμε τις καλύτερες σχέσεις από τα τέσσερα αδέλφια που έχω από τον πρώτο γάμο του πατέρα μου. Και εγώ ήμουνα σε ένα σημείο που ζούσα κάθε μέρα με τη σκέψη του “θα με απαγάγουν εμένα σήμερα για να ζητήσουν λύτρα;”, “θα με σκοτώσουν εμένα;” και κοιμόμουν και ξυπνούσα κάθε μέρα με αυτό το φόβο”, εξομολογήθηκε για την άγρια δολοφονία του αδερφού του.

“Πριν περίπου ενάμιση χρόνο, η τελευταία επαφή που είχα με τον πατέρα μου ήταν ένα τηλεφώνημα. Σε αυτό το τηλεφώνημα του είχα πει όσα απάνθρωπα είχε κάνει και όσα αισθανόμουν για εκείνον. Τον είχα ρωτήσει γιατί μικρό με έλεγε άχρηστο, του είχα πει ότι δεν θα τον συγχωρούσα ποτέ ως πατέρα μου. Τη στιγμή που έμαθα πως πέθανε δεν ένιωσα απολύτως κανένα συναίσθημα. Απολύτως τίποτα. Το απόλυτο κενό», πρόσθεσε με λυγμούς ο Βλαδίμηρος Νικόλα.

 

Η μητέρα του Βλαδίμηρου βρέθηκε στο πλατό και ο Ανδρέας Μικρούτσικος έμεινε άφωνος όταν την είδε.

Ο παρουσιαστής, την κοιτούσε εντυπωσιασμένος και δεν δίστασε να σχολιάσει δημόσια «είσαι απίστευτη»!

Την ρώτησε σε τι ηλικία γέννησε τον γιο της καθώς του φάνηκε πάρα πολύ νέα και όμορφη!

«Είναι σα να είσαι η αδερφή του και όχι η μητέρα του», της είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Είναι το DNA μου. Τον έκανα όταν ήμουν 24 ετών», απάντησε εκείνη.

 

Τα σχόλια της ηρωίδας μάνας του Βλαδίμηρου

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»