Άρχισαν τα όργανα στο #BigBrotherGR! Ξεκίνησαν οι καυγάδες!

 
 
Η εξομολόγηση για το ρατσισμό που βίωσε η Ραίσα και η ένταση με τη Σοφία και καυγάς της Σοφίας με την Άννα Μαρία και τα αγόρια που ξεκίνησαν το μουρμουρητό! Όλα όσα έγιναν και θα τα δούμε στην Κύπρο απόψε το βράδυ!
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus
 
Στην Κύπρο τα επεισόδια παίζονται μία μέρα μετά από την προβολή τους στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα να ξέρουμε όλα όσα έγιναν στο επεισόδιο που θα προβληθεί απόψε!

Τι και αν μετρούν μόλις λίγες ώρες συγκατοίκησης στο «Big Brother«, η Σοφία Δανέζη και η Άννα Μαρία Ψυχαράκη φαίνεται πως έφτασαν, ηθελημένα ή άθελα, στα όρια τους!

Πιο συγκεκριμένα, στο επεισόδιο του ριάλιτι το βράδυ της Τρίτης, η όμορφη τραγουδίστρια και η δικηγόρος από την Κρήτη ήρθαν σε μια έντονη κόντρα και λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια εάν δεν έκαναν αμφότερες μισό βήμα πίσω!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Μα δεν με αφήνεις να σου εξηγήσω» σημείωσε χαρακτηριστικά η Σοφια Δανέζη προς την συγκάτοικο της, στην αρχή της κουβέντας, ενώ η Άννα Μαρία Ψυχαράκη εξέφρασε με θάρρος πως «μερικές φορές με ενοχλεί ο τρόπος σου».

Η όμορφη ατμόσφαιρα, όμως, που οι δυο γυναίκες προσπάθησαν να διατηρήσουν στην αρχή της μαγειρικής γρήγορα χάλασε! «Ο χαρακτήρας της, η φωνή της και το ύφος της είναι τέτοιο που και γω πήγα να την παρεξηγήσω» τόνισε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη στη Ραϊσα Κόντι για την Σοφία Δανέζη.

«Δεν ασχολούμαι άλλο με μαλ@κι@ς! Με βάζεις στον τοίχο και λες ότι μιλάω άσχημα! Να, τώρα μιλάω άσχημα! Τελειώσαμε! Από κει και πέρα δεν κάνω άλλη συζήτηση» είπε σε έντονο ύφος, με τη σειρά της, η Σοφία Δανάζη για να έρθει λίγο αργότερα να προσθέσει στα αγόρια του σπιτιού: «Η Άννα Μαρία είναι πολύ καλή στη δουλειά της! Έρχεται, εκεί, βάζει φιτιλιές»!

Αμέσως μετά η Άννα Μαρία Ψυχαράκη κατευθύνθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας προκειμένου να… προδώσει στον Μεγάλο Αδελφό όλα όσα την ενοχλούν στην συμπαίκτρια της.

 

Ενώ λίγο αργότερα ξέσπασε φασαρία για το φαγητό μεταξύ Σοφίας και Ραίσας

 

Σε μια έντονη συναισθηματικά στιγμή ήρθε, στο επεισόδιο του «Big Brother» το βράδυ της Τρίτης, η Ραϊσα Κόντι όταν θέλησε να μοιραστεί ένα τραγούδι με τους συμπαίκτες της πριν βρεθεί στο δωμάτιο επικοινωνίας του Μεγάλου Αδελφού.

«Είναι ένα τραγούδι του οποίου οι στίχοι είναι πολύ κοντά στη ζωή μου, γιατί εκεί που πέφτω ξανασηκώνομαι» τόνισε στους συμπαίκτες της.

«Αυτό το τραγούδι με συγκινεί γιατί οι στίχοι είναι πολύ ωραίοι και όταν το τραγουδάω το νιώθω. Έχω περάσει δύσκολα. Έχω περάσει από πολύ μικρή και ότι έχω καταφέρει, το έχω καταφέρει μόνη μου. Χωρίς καμιά βοήθεια» τόνισε, βουρκωμένη, η Ραΐσα Κόντι στο Big Brother. «Δεν στεναχωριέμαι για τη ζωή που έχω κάνει γιατί αυτή με έχει κάνει πιο δυνατή. Αν δεν είχα ζήσει αυτή τη ζωή, όμως, δεν θα ήμουν τώρα εδώ. Δεν πρόλαβα να σπουδάσω, να κάνω αυτό που γουστάρω και αναγκάστηκα να δουλέψω για να καταφέρω να ζω».

Επίσης, η νεαρή διαγωνιζόμενη εξομολογήθηκε πως δεν της λείπει η πατρική φιγούρα καθώς η μητέρας της είναι τα πάντα για εκείνη!

Η Ραΐσα Κόντι είναι 23 ετών και έχει καταγωγή από την Αλβανία. Ήρθε στην Ελλάδα πριν από 7 χρόνια. Επιζητά τον έρωτα αλλά κυρίως θέλει να κερδίσει στο Big Brother για να αποδείξει, σε όσους δεν την πίστευαν, ότι μπορεί να καταφέρει τα πάντα!

Εάν μπορούσε να δημιουργήσει ένα νόμο, θα τιμωρούσε αυστηρά όσους κάνουν bullying!

 
 
Η αποστολή με το ποδήλατο συνεχίζεται και στο αποψινό επεισόδιο θα βρεθούν στη Σαντορίνη
 

 

Το επεισόδιο έκλεισε με ένταση ανάμεσα στα αγόρια για το ποιος κάνει περισσότερα πετάλι στην αποστολή τους

 

Παρεξηγημένος ο Αντώνης για αυτά ειπώθηκαν πίσω από την πλάτη του

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της
Ελεονώρα Μελέτη: Η αντίδραση της κόρης της για τις Ευρωεκλογές, η σεξουαλική παρενόχληση & η επίθεση
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»