Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Συνεχίζει το «Καλοκαίρι#not» χωρίς Γκουντάρα και Κάκκαβα! Τι συνέβη;

  02/09/2020 11:16
Συνεχίζει το «Καλοκαίρι#not» χωρίς Γκουντάρα και Κάκκαβα! Τι συνέβη;

Συνεχίζει το «Καλοκαίρι#not» χωρίς Γκουντάρα και Κάκκαβα! Τι συνέβη;

  02/09/2020 11:16
 

Λύγισε η Κάκκαβα στον αέρα! Τα κλάματα και η συμπαράσταση του Γκουντάρα

Η πρωινή εκπομπή του OPEN ξεκίνησε και αυτή την Τετάρτη (2/9) με κέφι!

Οι παρουσιαστές ήταν όλοι στο πόστο τους.

Η Ελένη Χατζίδου, ο Ετεοκλής Παύλου αλλά και ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τη Ναταλί Κάκκαβα.

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου ήταν πολύ χαρούμενοι σήμερα (2/9) καθώς η κόρη τους είχε τα γενέθλιά της.

Η μιρκή Μελίτα - Δήμητρα, έκλεισε έναν χρόνο ζωής και οι γονείς της δεν μπόρεσαν να μην της ευχηθούν και δημόσια, μέσω της εκπομπής.

«Χρόνια πολλά στη Μελίτα - Δήμητρα, γίνεται ενός σήμερα. Μπορεί να μη μας ακούει και να μη μας βλέπει τώρα αλλά μπορεί να το δει στο Youtube», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα έδωσαν τις πιο θερμές τους ευχές, ενώ λίγο μετά η παραγωγή είχε φροντίσει να τους πάει στο πλατό και μια τούρτα με ένα κεράκι επάνω.

Ο Ετεοκλής Παύλου με ενθουσιασμό ανακοίνωσε στο τηλεοπτικό κοινό πως το "Καλοκαίρι #not" θα συνεχιστεί και την επόμενη εβδομάδα.

Κάπου εκεί, ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανακοίνωσε πως για τον ίδιο και τη Ναταλί Κάκκαβα, δεν ισχύει το ίδιο και θα σταματήσουν αυτή την Παρασκευή.

«Να πούμε κι εμείς ότι εγώ με τη Ναταλί σταματάμε την Παρασκευή. Αυτή ήταν η συμφωνία. Γιατί έχουμε δύο παιδάκια, γιατί έχουμε κάνει έναν προγραμματισμό, γιατί η γυναίκα που μας βοηθάει στο σπίτι έχει κάνει κι αυτή τον προγραμματισμό της και πρέπει να φύγει, γιατί εγώ μετά από 52 εβδομάδες συνεχούς παρουσίας, καθημερινής, νιώθω την ανάγκη ότι πρέπει να ξεκουραστώ και να μείνω κοντά στα παιδάκια μου. Πρώτα ο Θεός θα τα ξαναπούμε στο ανανεωμένο Ευτυχείτε με την Κατερίνα Καινούργιου».

Kάπου εκεί η Ναταλί Κάκκαβα λύγισε και άρχισε να κλαίει στον αέρα.

«Εγώ θέλω να πω προς το παρόν ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά μας, γιατί φέτος το καλοκαίρι έκαναν κι αυτοί τη θυσία να μας αποχωριστούν. Δεν έχουν συνηθίσει να μας αποχωρίζονται, εμένα τουλάχιστον. Οδυσσέα και Μάρκο, σας ευχαριστώ πολύ», είπε με δάκρυα στα μάτια.

Η συγκίνηση συνεχίστηκε ακόμα και την ώρα που πήγε στο πόστο της για να πει τον καιρό, ενώ ο σύζυγός της ήταν εκεί για να της μιλήσει και να της συμπαρασταθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας