«Πρέπει να είσαι ταπεινός! Μικρή είναι, θα την στρώσω»

 
 
«Ναι είδα κάποιες γυναίκες ερωτικά, αλλά δεν ήταν διαγωνιζόμενες – μαγείρισσες. Ήταν στο πλατό του παιχνιδιού». Ο Δημήτρης Μπέλλος απαντά για την αγαπημένη του στο Μαρία Μπέη στο #MasterChefGR 
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο Διονύσιος Πρώιος και ο Δημήτρης Μπέλλος έφτασαν στην πηγή αλλά δεν κατάφεραν να πιουν νερό, αφού αποχώρησαν μία ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό του MasterChef 4.

Οι πρώην παίκτες του διαγωνισμού μαγειρικής απάντησαν στα πικρόχολα σχόλια που δέχτηκαν από τους χρήστες του Twitter.

Αρχικά, ο Διονύσιος παραδέχτηκε πως τον βοήθησε ο Γιώργος σε μία από τις δοκιμασίες, αλλά δεν του βγήκε σε καλό, αφού απέσπασε κακές κριτικές και έτσι αποχώρησε από το παιχνίδι. Ο ίδιος παραδέχτηκε πως αν μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω δε θα άκουγε τον εξώστη.

Σε ότι αφορά τη σχέση του Δημήτρη Μπέλλου με τη Μαρία και αν αυτή είναι πραγματική δήλωσε: «Ο Μπέλλος είναι κυνηγός. Στο σπίτι είχε βρει έναν στόχο και τον κυνήγησε. Η Ντέμη βοήθησε πολύ σε αυτό. Κάποια στιγμή ο Δημήτρης κουράστηκε γιατί η Μαρία δεν του έδινε χώρο». Ο Διονύσιος δέχτηκε μία ερώτηση που αφορούσε την προσωπική του ζωή. Συγκεκριμένα, τον ρώτησαν αν είδε ερωτικά κάποια γυναίκα ερωτικά μέσα στο MasterChef.

«Ναι είδα κάποιες γυναίκες ερωτικά στο MasterChef, αλλά δεν ήταν διαγωνιζόμενες – μαγείρισσες. Ήταν στο πλατό του παιχνιδιού», απάντησε ο ίδιος.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ο Δημήτρης Μπέλλος από το MasterChef απάντησε στη “Φωλιά των Κου Κου” σε διάφορα tweets που είχαν γίνει για τον ίδιο από τηλεθεατές του διαγωνισμού μαγειρικής.

«Στην κουζίνα μου δεν θα έπαιρνα ποτέ τον Ηλία, τον Γιώργο και τη Μάρλεν γιατί πολύ απλά δεν τους εμπιστεύομαι. Δεν αξίζει στον Ηλία κάποια ικανοποίηση, είχε 17 χιλιάδες προσπάθειες και πάντα αποτύγχανε. Δεν άξιζε και κάτι παραπάνω. Και καλός μάγειρας να είναι δεν θα συνεργαζόμουν ποτέ μαζί του. Δεν μπορώ να τον εμπιστευτώ πλέον.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Η Μαρία έκλαιγε μισή ώρα αφού έφυγα και μετά έμαθα ότι δεν κοιμήθηκε όλο το βράδυ. Μια χαρά τα πάω στις σχέσεις μου. Στις κάμερες φαινόταν ότι άφηνα τη Μαρία να λέει ότι θέλει για να μη δώσω συνέχεια και να φύγουμε να πάμε στο σπίτι να της τα πω εκεί και να την ταρακουνήσω λιγάκι ότι… ξεκόλλα λίγο, ξεκαβάλα. Σίγουρα η Μαρία έχει τεράστια έπαρση. Από τη μία το αξίζει, αλλά από την άλλη πρέπει να είσαι λίγο ταπεινός και να μην το λες εσύ.

Άσε τους άλλους να το πουν, αν το αξίζεις. Μικρή είναι, θα μεγαλώσει και θα στρώσει. Δεν ισχύει ότι σπαταλούσα την ενέργειά μου στη Μαρία και γι’ αυτό έφυγα. Είχα τη Μαρία, το στήριγμά μου και με βοήθησε κιόλας. Την βοήθησα μαγειρικά, της έδωσα τα φώτα μου, πιστεύω ότι δεν θα είχε φτάσει τόσο ψηλά», είπε ο Δημήτρης Μπέλλος.

Δες τι είπε στο βίντεο

 
 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

Δειτε Επισης

Πρώτο θέμα συζήτησης το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Αίθρα Λυκουρέζου: «Ήμουν εθισμένη στην κόκα και την μαριχουάνα, χρειαζόμουν περισσότερη αγάπη»
Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της
#J2US: O Ηλίας Ψινάκης, η Λένα Ζευγαρά, το ζευγάρι που αποχώρησε και η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Διακαναλικός ο Τάσος Τρύφωνος τα Σαββατοκύριακα! Τα απογεύματα στον Alpha και το βράδυ στο Omega
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»