Οι Πυξ Λαξ γιορτάζουν 30 χρόνια παρουσίας τους! «Στο σπίτι με τους Πυξ Λαξ»

 
 
Το κορυφαίο και πιο επιδραστικό ροκ συγκρότημα της ελληνικής μουσικής σκηνής υποδέχεται στο στούντιο εκλεκτούς καλεσμένους: την Ελευθερία Αρβανιτάκη, τον Στέλιο Διονυσίου, τη Μαρίζα Ρίζου, τον Λεωνίδα Μπαλάφα και τους Νίκο και Γιώργο Στρατάκη. 
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus
 
Οι παλιές αγάπες έρχονται στο ΣΙΓΜΑ και «ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΥΞ ΛΑΞ». Το Σάββατο 13 Ιουνίου, στις 21:20, σε μια ανεπανάληπτη βραδιά.
 
 
Το αγαπημένο συγκρότημα μπαίνει στο στούντιο με παιχνιδιάρικη διάθεση παρέα με τους μουσικούς αλλά και αγαπημένους φίλους για να θυμίσει σε όλους μας «τι είναι αυτό που μας ενώνει…».
 
 
 
Μία βραδιά γεμάτη θρυλικές επιτυχίες, μοναδικές ερμηνείες, τραγούδια που αγαπάμε και μελωδίες που ξυπνάνε αναμνήσεις και δυνατά συναισθήματα.
 
 
 
Το κορυφαίο και πιο επιδραστικό ροκ συγκρότημα της ελληνικής μουσικής σκηνής υποδέχεται στο στούντιο εκλεκτούς καλεσμένους: την Ελευθερία Αρβανιτάκη, τον Στέλιο Διονυσίου, τη Μαρίζα Ρίζου, τον Λεωνίδα Μπαλάφα και τους Νίκο και Γιώργο Στρατάκη.
 
 
 
Ένα ταξίδι στα 30 χρόνια της επιτυχημένης παρουσίας των ΠΥΞ ΛΑΞ στην ελληνική μουσική με όχημα ήχους, μελωδίες και λόγια από τραγούδια που θα γίνουν «…απλά η αφορμή».
 

 

Στόκας και Πλιάτσικας σχολιάζουν για τη Χάρις Αλεξίου «Πολύ τίμια η απόφασή της να σταματήσει»

«Ο κόσμος σε κρατάει. Εμείς είμαστε, νομίζω, πολύ τυχεροί σε αυτό. Δεν έχει βγει άλλη τραγουδίστρια σαν τη Χαρούλα. Το ότι αποφάσισε να σταματήσει είναι πολύ τίμιο. Είναι σαν να βγαίνεις στη σύνταξη πρόωρα. Εγώ στην καραντίνα δεν είχα καμία όρεξη να γράψω, ούτε να παίξω, ούτε να επικοινωνήσω με τον κόσμο. Ήταν ένας σκληρός καταναγκασμός», είπε ο Μπάμπης Στόκας.

«Δεν ξέρω αν γίνεται να είσαι πιο τυχερός. Είμαστε ευγνώμονες για αυτό που έχει συμβεί. Το ότι αποφάσισε να σταματήσει είναι πολύ τίμιο. Καθόμουν στο σπίτι τώρα στην καραντίνα και προσπαθούσα να γράψω πράγματα, έφερα κάποια τραγούδια από το παρελθόν και τα ξαναδούλεψα», είπε ο Φίλιππος Πλιάτσικας.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της Eurovision
Αυτοί είναι τέσσερις μονομάχοι που θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στο Survivor
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
Έβγαλαν στον τάκο την Ασημίνα στο #SurvivorGr-«Δεν θέλω να νιώθω βαρίδι για την ομάδα»
Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»