Respect στον Διονύση! Έδωσε μαθήματα συμπεριφοράς στο #MasterChefGR

 

 

Ξεκίνησαν οχτώ έμειναν έξι! Οριστικό τέλος για την Μαρλέν! Συγκίνηση από τον Διονύση! Το θέατρο του παραλόγου από το Γιώργο και τη Μαρία. Ο Σταυρής στην εξάδα και πρόσω ολοταχώς για το μεγάλο τελικό του #MasterChefGR

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Κάποιοι έστειλαν την αίτηση στο MasterChef πιστεύοντας ότι δεν θα χτυπήσει καν το τηλέφωνό τους. Άλλοι ξεκίνησαν με το όνειρο να περάσουν στις audition, άλλοι να πάρουν ποδιά, μερικοί ότι θα μπουν στο σπίτι, κάποιοι θεωρούν ότι είναι για δεκάδα και ελάχιστοι ότι θα φτάσουν τελική πεντάδα.

Ο Διονύσης Πρώιος θυμήθηκε τις στιγμές που δεν θα ξεχάσει αν αποχωρήσει.

«Νομίζω την μέρα που μου έδωσαν δυο ποδιές οι μέντορες. Άλλη μια στιγμή που θα θυμάμαι ήταν με το τεστ δημιουργικότητας με τον ανανά. Κι άλλη μια στιγμή που θα θυμάμαι είναι που ήταν όλα τα παιδιά στον εξώστη και με βοηθούσαν».

Ακόμη, τον είδαμε να μαζεύει τα πράγματά του και να φιλάει τη φωτογραφία του γιου του, που όπως ανέφερε: «Μου ανεβάζει πάντα το ηθικό και πάω να μαγειρέψω με όρεξη… Ο γιος μου έλεγε να μπω στο MasterChef. Πες με τρελό», είπε μεταξύ άλλων ο διαγωνιζόμενος, μιλώντας για τον γιο του που έχει φύγει από τη ζωή.

Ήταν μια στιγμή που συγκίνησε, μια στιγμή ανθρώπινη και μια στιγμή που μόνο αδιάφορη δεν μπορεί ναχαρακτηριστεί, καθώς ο Διονύσης Πρώιος εξέφρασε τα ειλικρινή του συναισθήματα και δεν δίστασε να μιλήσει για όσα ένιωθε και για όσα θα κρατήσει από την συμμετοχή του στο μαγειρικό show.

 

Η μέρα απέδειξε, σε όσους παρακολουθούν το MasterChef, πως ότι και αν σκέφτονται οι φιλόδοξοι μάγειρες του διαγωνισμού, η πορεία τους μέσα στο παιχνίδι θα τους φανερώσει ένα σωρό διαφορετικούς δρόμους, από εκείνους που σκέφτονταν ότι θα ακολουθήσουν.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Για τον Σταύρο Γεωργίου, τη Μάρλεν Γρυντάκη και τον Διονύση Πρόιο, η μέρα εξελίχθηκε σε έναν ιλιγγιώδη αγώνα μαγειρικής. Τίποτα δεν ήθελαν να αφήσουν στην τύχη οι τρεις Μέντορες, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ακόμα και αν αυτό τους στοιχίσει και μείνουν χωρίς κανένα διαγωνιζόμενο, που να φέρει το Pin τους μέχρι την τελική 3άδα.

 

Οι κριτές ενημέρωσαν τους παίκτες πώς θα υπάρξουν δύο αντιγραφές πιάτου. Στην πρώτη θα μαγείρευαν και οι τρεις, οι κριτές θα δοκίμαζαν και αυτός με τη χειρότερη επίδοση θα αποχωρούσε αυτομάτως από τον διαγωνισμό.

Αμέσως μετά θα ακολουθούσε η δεύτερη αντιγραφή και αυτός με την καλύτερη προσπάθεια θα έμπαινε στην τελική εξάδα και αυτός με τη χειρότερη θα έπαιρνε το δρόμο για το… σπίτι του.

Στην πρώτη δοκιμασία αντιγραφής πιάτου, οι τρεις υποψήφιοι κλήθηκαν να φτιάξουν μαύρο χοίρο με κρούστα φρέσκου κρεμμυδιού, τερίνα πατάτας και σάλτσα αντζούγιας.

 
 
Οι παίκτες, όπως ήταν λογικό, είχαν ένταση και νευρικότητα, ενώ οι συμπαίκτες τους από τον εξώστη προσπαθούσαν να τους τονώσουν το ηθικό και να τους βοηθήσουν όσο μπορούσαν ή μήπως όχι όπως το Γιώργο

Σταυρής για Γιώργο: «Την έχει δει ο ξερόλας του MasterChef»

 

 

Την ώρα της μαγειρικής, ο Σταύρος Γεωργίου δεν πρόσεξε με αποτέλεσμα να δούμε ένα επικό απρόοπτο. Ο Σταύρος άνοιξε το μπλέντερ, το οποίο δούλευε, προκειμένου να δοκιμάσει το μείγμα για την κρούστα κρεμμυδιού που έφτιαχνε.

Έβαλε μέσα τη μαρίζ προκειμένου να πάρει λίγο από τα τοιχώματα, ωστόσο, η μαρίζ ακούμπησε στα μαχαίρια, με αποτέλεσμα να τινάξει το μείγμα προς τα πάνω.

«Έγινα ολοπράσινος, σαν τον Παναθηναϊκό», σχολίασε ο Σταύρος Γεωργίου, με τον Σταύρο Βαρθαλίτη να του φωνάζει από τον εξώστη: «Μόνο Λίβερπουλ ρε».

 

Ωστόσο, η στιγμή της κρίσης έφτασε και ο Πάνος Ιωαννίδης με τον Σωτήρη Κοντιζά δοκίμασαν τα πιάτα των τριών παικτών του MaterChef. O Λεωνίδας Κουτσόπουλος απουσιάζει λόγω ασθένειας.

ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ

Μάρλεν Γρυντάκη: (6+6) – 12/20

Διονύσης Πρόιος: (8+8) – 16/20

Σταύρος Γεωργίου: (7+7) – 14/20

Η Μάρλεν Γρυντάκη είχε τη χαμηλότερη βαθμολογία και αποχώρησε από το MasterChef.

 

Στη δεύτερη δοκιμασία αποχώρησης, ο Σταύρος και ο Διονύσης κλήθηκαν να αντιγράψουν ακόμα ένα δύσκολο πιάτο. Χτένια καπνιστά, χαβιάρι, πουρές μήλου με κουρκουμά, πουρές από κολούμπρα, λάδι από τσορίθο κι ένα σορμπέ από αγγούρι με δυόσμο.

 

ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ

Διονύσης Πρόιος: (6+6) – 12/20

Σταύρος Γεωργίου: (8+9) – 17/20

Ο Διονύσης Πρόιος είχε τη χαμηλότερη βαθμολογία και αποχώρησε με τη σειρά του από το MasterChef.

Συνοπτικά, σήμερα αποχώρησαν από το MasterChef η Μάρλεν Γρυντάκη και ο Διονύσης Πρόιος.

Αντίθετα, στην τελική εξάδα του διαγωνισμού βρίσκονται οι Σταύρος Γεωργίου, Σταύρος Βαρθαλίτης, Δημήτρης Μπέλλος, Μαρία Μπέη, Τζον Λέβι Ριάνο και Γιώργος Λασκαρίδης.

 

Ο Διονύσης λίγη ώρα μετά το τέλος της προβολής του επεισοδίου με την αποχώρησή του, έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram, στην οποία θέλησε να ευχαριστήσει τους πάντες για την αγάπη και τη στήριξη τους.

«Mετά από 5 μήνες στο masterchef, μετά από νέες εμπειρίες και νέες φιλίες ζωής, ήρθε η ώρα να αποχωρήσω. 7ος στον 4ο κύκλο του masterchefgr στο starchannel. Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας, τη στήριξη σας και τις εκατοντάδες ευχές που έχω λάβει στο dm. Ευχαριστώ θερμά τους μέντορες μου. RESPECT @starchanneltv για τον επαγγελματισμό. Κυρίες και κύριοι σας το προτείνω ανεπιφύλαχτα. Βάλτε Αγάπη και θα πάρετε αγάπη» έγραψε στην ανάρτησή του ο Διονύσης Πρώιος.

 

Δείτε απόψε

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου
Η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε βίντεο που χορεύει Έμινεμ και έγραψε στην ανάρτησή της «Επιτάφιος»
Η Μπρίτνεϊ στα όρια ψυχικής κατάρρευσης-Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα την βγάζουν από ξενοδοχείο
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της Eurovision-Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Ποζάρει στις Σεϋχέλλες και ρωτά τους followers πού θα πάνε το Πάσχα η Τούνη-Στο εξωτικό Αγρίνο, την τρολάρουν
Βίκυ Κάβουρα: Κάνει pilates λίγο καιρό πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί
Μαρία Μενούνος: Μου λείπεις μαμά, γράφει τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της
Αποχώρησε από το Survivor ο Θοδωρής Τουρκογεώργος-Ποιον βλέπει για νικητή
Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της
«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor