Τετάρτη, 8 Ιουλίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η αλλαγή συμπεριφορά του Δημήτρη & το λάθος που μετάνιωσε! Η Μαριάννα μίλησε...

  03/06/2020 16:12
Η αλλαγή συμπεριφορά του Δημήτρη & το λάθος που μετάνιωσε! Η Μαριάννα μίλησε...

Η αλλαγή συμπεριφορά του Δημήτρη & το λάθος που μετάνιωσε! Η Μαριάννα μίλησε...

  03/06/2020 16:12
 
 

Η Μαριάννα Πουλμέντη βρέθηκε στη «Φωλιά των Κουκου» και μίλησε για την πορεία της στο #MasterChefGR

Αρχικά η 21χρονη παίκτρια έχει σήμερα τα γενέθλια της, με όλους τους συντελεστές της εκπομπής να της εύχονται on air. Στη συνέχεια τόνισε πως στεναχωρήθηκε πάρα πολύ με την αποχώρηση της, ενώ αποκάλυψε πως με τη δεύτερη είσοδο της έφτιαξαν πολύ οι σχέσεις της με τους συμπαίκτες της.

«Εκείνη την ημέρα στεναχωρήθηκα αρκετά γιατί πηγαίναμε πολύ καλά και με τα παιδιά. Περνούσαμε πολύ καλά. Βέβαια είχα απογοητευτεί με τη μαγειρική μου. Ένιωσα να μου φεύγει ένα βάρος. Τα είχα παραδώσει τα όπλα. Δεν ξέρω, είχα περίεργη ψυχολογία μετά τη δεύτερη είσοδο μου στο σπίτι. Η κατάσταση εκεί έφτιαξε, εγώ με έριξα» είπε αρχικά και συνέχισε λέγοντας: «Υπήρχε πολύ καλύτερο κλίμα, ήμασταν λιγότεροι και έτσι γνωριστήκαμε λίγο παραπάνω. Άσχετα αν υπήρχαν τσακωμοί, στο τέλος ήμασταν όλοι καλά. Λόγω του καιρού, ότι καταλήξαμε να είμαστε αυτοί οι 9, καθόμασταν όλοι μαζί και έτσι περνούσαμε καλά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Όσον αφορά το Δημήτρη και τη Μαρία, είπε: «Δεν τον αφήνει ήσυχο το Δημήτρη η Μαρία. Είχαμε έρθει σε αντιπαράθεση με τον Δημήτρη. Είχαμε μια άλλη σχέση όταν μπήκαμε και καταλήξαμε αλλιώς. Δεν είχα εκφραστεί ωραία, αλλά η συμπεριφορά του άλλαξε με τη Μαρία. Ο Δημήτρης άλλαξε υπερβολικά, όμως στο τέλος πιεζόταν αρκετά, δεν περνούσε χρόνο με τα παιδιά. Εγώ δεν επηρεάστηκα από τη σχέση τους, μόνο η συμπεριφορά του με ενόχλησε που άλλαξε».

Για τον Σταύρο Βαρθαλίτη είπε: «Τον είχα πάρει στραβά από την αρχή. Γενικά στην αρχή ήμασταν τόσα άτομα και δεν ασχοληθήκαμε να τους μάθουμε όλους. Καθόντουσαν μόνοι τους και έτσι δεν τον γνώρισα. Όταν ξανά μπήκα κάναμε παρέα όλοι μαζί και έτσι τους γνώρισα. Είναι πολύ καλό και τον είχα παρεξηγήσει. Θα ήθελα να τον ζήσω από την αρχή. Το μετάνιωσα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για την δυάδα που θέλει στον τελικό, είπε ότι θέλει τον Γιώργο Λασκαρίδη και τον Σταύρο Βαρθαλίτη. Νικητή όμως θα ήθελε τον Σταύρο Βαρθαλίτη.

Τέλος η Μαριάννα αναφέρθηκε στην παρουσία της Κατερίνας Λένη στο παιχνίδι, λέγοντας: «Το μόνο που θα πω για εκείνη είναι ότι μετά την αποχώρηση της υπήρχε ένα καλύτερο κλίμα στο σπίτι. Ήταν μια δυσάρεστη παρουσία για μένα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας