Ο λαός απαιτεί τον Κοντιζά ξανθό να δει! «Ο Μιγιάγκι του ντεκαπάζ»

 

 

Καβγάς για το ζευγαράκι του ριάλιτι Μπέλλο και Μαρία! «Δημήτρη χωρίζουμε! Φύγε από δω, θα φας μπάτσα!» Το πουκάμισο του Γιώργου δεν θα το φορούσε ούτε ο Βαρθαλίτης! Ο νικητής του #SilverAward στο #MasterChefGR

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Μαρία Μπέη Vs. Δημήτρης Μπέλλος 

Οι δύο διαγωνιζόμενοι καλούνται να αντιγράψουν πιστά ένα πιάτο με βάση το κοτόπουλο, τόσο σε γεύση όσο και στήσιμο, και έτσι να καταφέρει ένας από τους δύο να γίνει κατά μερικές χιλιάδες ευρώ πλουσιότερος και να αποκτήσει μια συλλογή μαχαιριών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Οι συμπαίκτες τους, λοιπόν, βρέθηκαν στον εξώστη για να παρακολουθήσουν τη δοκιμασία των δύο ωρών και τον μεγάλο τελικό του Silver week. Ανάμεσά τους φυσικά κι ο Γιώργος Λασκαρίδης, ο οποίος εμφανίστηκε με ένα trendy outfit και ένα πουκάμισο με στυλ.

Πορτοκαλί χρώμα και λαχούρια για τον παίκτη του μαγειρικού show, με μια πιο χίπικη διάθεση και ένα στυλ που μας κέντρισε το βλέμμα.

 

Τζον - Μάρλεν: Το «πείραγμα» στον Βαρθαλίτη που έφερε γέλια! 

 

Έξαλλη έγινε η Μαρία Μπέη στην εκπνοή του χρόνου της δοκιμασίας του μεγάλου τελικού για το Silver Award με τον αγαπημένο της Δημήτρη Μπέλλο. 

Όλα συνέβησαν στο τέλος, ουσιαστικά της δοκιμασίας των δύο παικτών που τυγχάνει να είναι και ζευγάρι στη ζωή.

Ο λόγος ήταν η έντονη ενόχληση της Μαρίας την ώρα που την πλησίασε ο αγαπημένος της ενώ εκείνη καιγόταν να ολοκληρώσει το στήσιμο του πιάτου της.

"Θες βοήθεια;" τη ρώτησε ο Δημήτρης ο οποίος είχε τελειώσει τα πιάτα του και ήταν έτοιμος να παρουσιάσει το πιάτο του.

Η Μαρία είδε την προσέγγιση του Δημήτρη πολύ αρνητικά καθώς όπως είπε αργότερα στην κάμερα της εκπομπής, δεν είναι φυσιολογικό να το κάνεις αυτό, αμφισβητώντας τις προθέσεις του αγαπημένου της.

Βέβαια, όταν ο χρόνος έληξε, ο Μπέλλος έτρεξε και την αγκάλιασε και τη φίλησε, με εκείνη να τα ξεχνάει όλα και να τον αγκαλιάζει και εκείνη, σαν να μην είχε συμβεί απολύτως τίποτα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μαρία ήταν πολύ φορτισμένη ψυχολογικά και ιδιαίτερα αγχωμένη για το αποτέλεσμα που θα έφερνε με την προσπάθειά της.

Δείτε το βίντεο με ό,τι συνέβη ανάμεσα στο ζευγάρι στον τελικό του Silver Award.

 

Και λίγο αργότερα, καθώς το ζευγάρι περίμενε την ετυμηγορία για τα πιάτα που είχαν δημιουργήσει οι δυο τους, η Μαρία ξαφνικά του είπε: "Δημήτρη χωρίζουμε" καθώς έδειξε να την εκνευρίζει ό,τι της έλεγε εκείνη την ώρα.

Δείτε το βίντεο με την πριβέ κουβέντα των δύο ερωτευμένων και την... απειλή της της Μαρίας ότι θα τον χωρίσει!

 

Λύγισε η Μαρία Μπέη κατά τη διάρκεια του Silver Award.

H διαδικασία του Silver Award είναι σε εξέλιξη και η Μαρία Μπέη με τον Δημήτρη Μπέλλο είναι αντιμέτωποι για τις 10.000 ευρώ και τα μαχαίρια μαγειρικής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Ωστόσο, κάποια στιγμή είδαμε την διαγωνιζόμενη να μην μπορεί να συγκρατηθεί και να ξεσπάει, με τα δάκρυά της να χύνονται. Η παίκτρια ένιωθε πίεση, παρόλο που τη βοηθούσε και την καθοδηγούσε ο Γιώργος Λασκαρίδης. Κάτι που σχολίασε η Μάρλεν, λέγοντας «ότι το κάνει για να φανεί καλός».

Η Μαρία Μπέη, λοιπόν, είπε ότι ένιωθε μόνη, κάτι που την έκανε να πέσει ψυχολογικά κι έτσι πολλές στιγμές όταν μαγείρευε ένιωθε ένα κενό, πράγμα που τόνισε. Πάντως απ' ότι φάνηκε δεν έμεινε ευχαριστημένη από τα πιάτα της στο σύνολό τους. Για εκείνη, αν δεν ήταν όλα τέλεια, δεν θα μπορούσε να παρουσιάσει πιάτο.

 

Tο πιάτο που έπρεπε να αντιγράψουν πιστά οι δύο διαγωνιζόμενοι ήταν ένα δημιούργημα των τριών καλεσμένων chef, Δήμου Μπαλόπουλου, Χάρη Αντωνόπουλου και Νίκου Θωμά.

Ένα πιάτο που σίγουρα είχε πολύ υψηλές απαιτήσεις ως προς την υλοποίηση του!

Έπειτα από το τέλος, ωστόσο, της δοκιμασίας, μεγάλος νικητής του Silver Award και του επάθλου των 10.000 ευρώ αναδείχθηκε ο Δημήτρης Μπέλλος!

Ο Κουτσόπουλος την χάρισε σε Κοντιζά και Ιωαννίδη έτσι δεν θα δούμε τον έναν ξανθό και τον άλλον ξυρισμένο! Πλήρης απογοήτευση στο τηλεοπτικό κοινό με αυτήν την εξέλιξη που απαιτεί να δει τον μιγιάγκι του ντεκαπάζ ξανθό!

 

Δείτε στο επόμενο επεισόδιο

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων