O Ιωάννης απογοήτευσε που δεν χρησιμοποίησε την ασυλία του και αποχώρησε

 
 

Μια ιδιαίτερη δοκιμασία αποχώρησης σημειώθηκε, το βράδυ της Δευτέρας, στο νέο επεισόδιο του #MasterChefGR με υποψήφιους τον Ηρακλή, τον Τζον και τον Ιωάννη. Ή μήπως όχι;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η κάρτα Ασυλίας θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση καθώς βρισκόταν στα χέρια του Ιωάννη Χαραλάμπους. Έτσι, ο νεαρός διαγωνιζόμενος του ριάλιτι μαγειρικής βρέθηκε για δεύτερη φορά στη θέση υποψήφιου προς αποχώρηση και κλήθηκε να αποφασίσει αν αυτή τη φορά θα τη χρησιμοποιήσει.

Αιφνιδιάζοντας, όμως, το τηλεοπτικό κοινό και τους τρεις κριτές, ο Ιωάννης αποφάσισε να μην χρησιμοποιήσει την κάρτα Ασυλίας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

“Σεφ, πολλές φορές δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς τον εαυτό σου. Γνωρίζω πολύ καλά ότι το πιάτο που μαγείρεψα δεν ήταν καθόλου καλό και αυτός που θα διαδεχθεί τη θέση μου, όταν πάρω την ασυλία, δεν ήταν το ίδο πράγμα μαζί μου γιατί αυτού το πιάτο θα τρωγόταν” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ιωάννης προς τους κριτές. “Δεν έχω στο μυαλό μου καθόλου τη σκέψη να κρατήσω την ασυλία γιατί στην πορεία θα μου φανεί και πάλι χρήσιμη” πρόσθεσε.

“Είναι και αυτό που ονομάζεται καθαρή συνείδηση. Είπε ο Ηρακλής ότι έχω το καρπούζι έχω και το μαχαίρι, σήμερα επιλέγω να μαγειρέψω το καρπούζι” συμπλήρωσε με θάρρος ο νεαρός διαγωνιζόμενος.

Πως σας φαίνεται αλήθεια η απόφαση του παίκτη στο MasterChef;

 

 

Ο Ηρακλής Αποστολίδης και ο John Levi Reano επέστρεψαν στο σπίτι του MasterChef.

Σε μια απαιτητική δοκιμασία αποχώρησης μονομάχησαν, το βράδυ της Δευτέρας, τρεις διαγωνιζόμενοι στο MasterChef.

Ο λόγος για τους Ηρακλή Αποστολίδη, John Levi Reano και Ιωάννη Χαραλάμπους, ο οποίος αποφάσισε να κρατήσει την κάρτα ασυλίας και να μπει στην κουζίνα.

Οι τρεις διαγωνιζόμενοι του MasterChef συνάντησαν ένα πιάτο αντιγραφής με την υπογραφή των κριτών. Ένα πιάτο υψηλού επιπέδου το οποίο οδήγησε τον Ηρακλή, τον Τζον και τον Ιωάννη σε μια δοκιμασία για γερά νεύρα και μεγάλη υπομονή.

Τα λάθη και η παραμικρή απόκλιση από το αρχικό πιάτο, άλλωστε, δεν συγχωρούνται σε αυτό το σημείο του διαγωνισμού και κοστίζουν την παραμονή στο παιχνίδι!

 

H κίνηση του Ιωάννη να μη δώσει τελικά την κάρτα Ασυλίας του για να σώσει τον εαυτό του αλλά να διαγωνιστεί για την παραμονή του ή μη στον διαγωνισμό, έκανε τον Γιώργο να βάλει τα κλάματα. 

Ο λόγος; Ο Γιώργος, αν τελικά ο Ιωάννης, ο οποίος είναι καλός του φίλος, έδινε την κάρτα ασυλίας του για να σωθεί, θα έπρεπε να πάρει τη θέση του στη δοκιμασία αποχώρησης με κίνδυνο να αποχαιρετήσει μία και καλή το παιχνίδι.

Όμως, ο Ιωάννης αποφάσισε να διαγωνιστεί κανονικά εναντίον του Τζον και του Ηρακλή και να διεκδικήσει με το πιάτο του στους κριτές την παραμονή του στο σπίτι.

Όταν η Κατερίνα, η οποία ως γνωστόν βρίσκεται σε ανοιχτό πόλεμο με τον Γιώργο, τον είδε να κλαίει, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τον θυμό της και άρχισε να τον... κράζει.

«Δεν μπορώ, νιώθω αηδία» είπε η Κατερίνα on camera τονίζοντας πως ο Γιώργος το κάνει συχνά να δακρύζει για να προκαλέσει το κοινό αίσθημα. Κοινώς, τον θεώρησε ψεύτη και υποκριτή.

 

Τα πειράγματα του Κοντιζά στους διαγωνιζόμενους

 

Τα γέλια και ο χαβαλές εκνεύρισαν Γιώργο & Ντέμη

 

Έτσι, μετά την ξεχωριστή αυτή γαστρονομική αναμέτρηση, οι τρεις κριτές του MasterChef κλήθηκαν να αποφασίσουν ποιο είναι το καλύτερο πιάτο αντιγραφής και ποιο το χειρότερο! Με δυσκολία, λοιπόν, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς έδωσαν την χαμηλότερη βαθμολογία στο πιάτο του Ιωάννη Χαραλάμπους!

Κατά την αποχώρηση του Ιωάννη από τον διαγωνισμό μαγειρικής, τόσο ο “αντίπαλος” Ηρακλής Αποστολίδης στην τελική μονομαχία όσο ο Γιώργος και ο Ηλίας συγκινήθηκαν αναφερόμενοι στον φίλο τους και πρώην παίκτη του MasterChef.

Ο νεαρός μάγειρας, όμως, θέλησε να τους μεταδώσει ένα όμορφο χαμόγελο αισιοδοξίας με όσα είπε στο πλατό αλλά και στην κάμερα!

Συμφωνείτε, αλήθεια, με την απόφαση της κριτικής επιτροπής;

 

Ο νεαρός μάγειρας από την Λεμεσό, όμως, θέλησε να τους μεταδώσει ένα όμορφο χαμόγελο αισιοδοξίας με όσα είπε στο πλατό αλλά και στην κάμερα!

 

Δείτε το τρέιλερ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!