Tο πιάτο που απογοήτευσε «Είναι στα 4 χειρότερα που έχω δοκιμάσει στο #MasterChefGR»

 

Τι έκρυβε το Mystery Box; Το πλεονέκτημα που θα δοθεί για πρώτη φορά «Βγάλε τα παντελόνια και βάλε φούστα μπαλαρίνας» Ποιος παίκτης δεν έβγαλε πιάτο; Ο Κουτσόπουλος τραγουδά Ρουβά στο πλατό και τα «σπάει»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Καινούργια εβδομάδα για το MasterChef 4 με ένα ακόμα Mystery Box. Πάντα το κουτί μυστηρίου φέρνει στην επιφάνεια μια παιχνιδιάρικη διάθεση, βοηθώντας τους επίδοξους MasterChef να εξωτερικεύσουν τη φαντασία τους με έναν κοινό παρονομαστή: τα περιορισμένα υλικά.

Όλοι σε αναμονή με έντονη ανυπομονησία και …σηκώστε τα κουτιά ΤΩΡΑ! Ένας χείμαρρος υλικών, ιδιαίτερα θρεπτικών αλλά και αρκετά παρεξηγημένων, πέφτουν μέσα από τα κουτιά.

Το Τεστ Δημιουργικότητας, που ακολουθεί, δεν βρίσκεται στην ίδια γραμμή όμως, και δυσκολεύει αρκετά τους παίκτες του διαγωνισμού. Η έλλειψη δημιουργικότητας είναι εμφανής απέναντι στο υλικό, που καλούνται να δουλέψουν και το αποτέλεσμα είναι αποκαρδιωτικό για τους Μέντορες του διαγωνισμού. Σαν να γίνεται ένα βήμα προς τα πίσω νιώθουν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς, με τα πιάτα που έρχονται μπροστά τους.

Τι έκρυβε το Mystery Box;

 

Στο επεισόδιο του MasterChef, η Κατερίνα Λένη ξέσπασε κατά του Σταύρο Βαρθαλίτη, του Σταύρου Γεωργίου, του Δημοσθένη Μασσαλά και του Τζον, τονίζοντας πως της έχουν κόψει πλέον ακόμα και την καλημέρα.

«Η τετράδα δεν μου μιλάει, μου έχει κόψει την καλημέρα. Γύρισε ο Σταύρος στο σπίτι, συγχάρηκα και ξημερώσαμε την άλλη μέρα και δεν λένε ούτε καλημέρα. Είναι μονίμως κλεισμένοι μέσα σε ένα δωμάτιο, δεν ξέρω, βουντού κάνουν; Δεν ξέρω ακριβώς τι κάνουν. Μου έχουν κόψει την καλημέρα. Με έχει ενοχλήσει αυτό γιατί δεν πρόσβαλα κάποιον, απλά υπερασπίστηκα το δίκιο το δικό μου.

Δεν μπορείς να βγαίνεις σε μια ψηφοφορία και να λες ανακρίβειες. Δεν σε τιμάει αυτό το πράγμα και δεν τιμάει και τα παντελόνια που φοράς. Βγάλτα και βάλε μια φούστα μπαλαρίνας», είπε η Κατερίνα Λένη.

 

Το πιάτο που έκανε τους κριτές να διαφωνήσουν

 

Ένα από τα πιο διασκεδαστικά στιγμιότυπα μας χάρισε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Ο κριτής του MasterChef ήταν ευδιάθετος στο επεισόδιο, κάτι που φάνηκε έντονα. Ο κριτής πλησίασε τον Ηρακλή την ώρα που εκείνος ετοίμαζε το πιάτο του, όμως εκεί έπαθε… Σάκη Ρουβά.

Ο δημοφιλής κριτής άρχισε να τραγουδάει το γνωστό hit του Σάκη «Η καρδιά μου χτυπά». Κι όχι μόνο το τραγούδησε, αλλά έκανε και χορογραφία, που φάνηκε να διασκεδάζει. Ο κριτής τραγουδούσε κι ο παίκτης συνόδευε με φωνητικά και χορογραφία επίσης!

 

Έκπληκτος ο Δημήτρης. Δεν περίμενε να τον φωνάξουν μπροστά 

 

Ο Δημήτρης Χέλμουτ Μπέλλος ήταν ο νικητής στο Mystery Box του MasterChef και πήρε το πλεονέκτημα για το τεστ δημιουργικότητας που είχε βασικό υλικό τον ανανά και χρόνο 50 λεπτά.

 

Όλοι οι παίκτες είχαν πέντε λεπτά στην αποθήκη τροφίμων για να επιλέξουν τα υλικά τους, ωστόσο, για κάθε υλικό που θα επέλεγαν, θα έχαναν δύο λεπτά από τον χρόνο μαγειρικής τους.

Το πλεονέκτημα του Δημήτρη ήταν ότι θα είχε δέκα λεπτά στην αποθήκη τροφίμων για να πάρει όσα υλικά ήθελε, χωρίς να του αφαιρείτε χρόνος κι επίσης μπορούσε να επιλέξει άλλον έναν συμπαίκτη του και να του δώσει το ίδιο πλεονέκτημα. Ο Δημήτρης επέλεξε την Μαρία Μπέη.

Η μεγάλη έκπληξη, όμως, ήταν άλλη. Οι κριτές τους ανακοίνωσαν πως ο νικητής του τεστ δημιουργικότητας, εκτός του ότι θα γινόταν αρχηγός στην επόμενη ομαδική δοκιμασία, θα είχε ένα μεγάλο πλεονέκτημα που δίνεται για πρώτη φορά στο MasterChef.

Το πλεονέκτημα αυτό είναι η ασυλία. Ο νικητής, δηλαδή, του τεστ δημιουργικότητας, θα έχει ασυλία, στην περίπτωση που η ομάδα του χάσει στην επόμενη ομαδική δοκιμασία.

 

Τεστ Δημιουργικότητας - Ποιος παίκτης δεν έβγαλε πιάτο; 

 

Γλυκόξινο χοιρινό με ανανά ετοίμασε ο Ηρακλής Αποστολίδης στο τεστ δημιουργικότητας του MasterChef, ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν καθόλου καλά. Ο Πάνος Ιωαννίδης, μάλιστα, του είπε πως είναι στα τέσσερα χειρότερα πιάτα που έχει δοκιμάσει αυτά τα τέσσερα χρόνια που βρίσκεται στο MasterChef.

«Αυτό είναι τρομερά κακό. Πρέπει να είμαι ειλικρινής μαζί σου. Είναι μια προσπάθεια… δεν βαριέσαι αδερφέ, κάνω τον σταυρό μου κάποιοι άλλοι να έχουν κάνει χειρότερα πιάτα από μένα και να μην βρεθώ υποψήφιος», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Ο Λεωνίδας τα είπε πάρα πολύ καλά. Εγώ θα σου πω το εξής και λυπάμαι πάρα πολύ που το λέω γιατί ξέρω ότι μαγειρεύεις καλά και δεν ξέρω τι έπαθες σήμερα. Είναι μέσα στα τέσσερα χειρότερα πιάτα που έχω δοκιμάσει στα τέσσερα χρόνια που είμαι στο MasterChef», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.

«Δεν είναι το χειρότερο τουλάχιστον. Εκεί πήρα μια ανάσα, αλλά με πείραξε πάρα πολύ και δεν είναι ο Ηρακλής αυτό το πιάτο σε καμία περίπτωση. Αλλά όμως, το έβγαλα και πρέπει να το δεχτώ», είπε ο Ηρακλής Αποστολίδης.

 

Δείτε το τρέιλερ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!