Η Σκορδά απαντά στο δελτίο ειδήσεων για τη δοκιμασία της με τον κορωνοϊό

 

Ξέσπασε για τα αρνητικά σχόλια που της έγραψαν «Αισθάνομαι ότι θίγεται η ευσυνειδησία μου και αυτό δεν το επιτρέπω»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου μίλησε η Φαίη Σκορδά, η οποία πριν δύο ημέρες ανακοίνωσε ότι είναι θετική στον κορωνοϊό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

«Δεν έχω κανένα σύμπτωμα μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Αποφάσισα να κάνω το τεστ γιατί είχα θορυβηθεί μια συγκεκριμένη μέρα γιατί απανωτά μου ήρθαν κάποιες πληροφορίες. Από τη μία έμαθα για έναν γνωστό μου που είχαμε συναντηθεί ότι είχε έρθει σε επαφή με έναν ασθενή και από την άλλη σχετικά με ένα γύρισμα του YFSF που το κανάλι μετά πήρε τις σωστές αποφάσεις, κάποιοι άνθρωποι είχαν έρθει, δύο παιδιά νομίζω, σε επαφή με μια ασθενή, οπότε αποφασίστηκε να κάνουν τις εξετάσεις και για 15 μέρες κάποιοι να παραμείνουν στο σπίτι τους.

Θορυβήθηκα ακόμη περισσότερο γιατί ήταν μέσα στη σκέψη μου όλο αυτό ότι εμείς στη δουλειά μας συναντάμε πάρα πολύ κόσμο και δεν είναι συγκεκριμένος ο κόσμος. Οπότε, έτσι μου μπήκε η ιδέα να κάνω το τεστ. Έκανα το τεστ, βγήκε θετικό. Τα παιδιά μου βγήκαν αρνητικά στο τεστ», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Στη συνέχεια, η Φαίη Σκορδά απάντησε πρώτη φορά για τα αρνητικά μηνύματα που δέχτηκε για το ταξίδι της στην Ιταλία, ξεκαθαρίζοντας πως το ταξίδι αυτό το έκανε πριν ξεσπάσει η επιδημία στην Ευρώπη: «Αισθάνομαι ότι θίγεται η ευσυνειδησία μου και αυτό δεν το επιτρέπω. Ταξίδεψα Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου. Την ώρα που ταξίδευα δεν είχε ανακοινωθεί κανένα κρούσμα στην Ευρώπη. Δεν θα ρίσκαρα ποτέ για μένα, για τους συνεργάτες μου, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Είμαι πάρα πολύ σοβαρός άνθρωπος σε τέτοια θέματα, σε θέματα υγείας.

Μόλις έφτασα, και αυτά μπορούν να τσεκαριστούν, με πήρε η μαμά μου στο αεροδρόμιο, και μου είπε ότι στο Μιλάνο, εγώ ταξίδεψα στη Ρώμη, ακούστηκε ότι υπάρχουν αυτά τα κρούσματα. Επέστρεψα το πρωί της Κυριακής. Δεν έχω μαντικές ιδιότητες, δεν το ήξερα. Πάντως δεν είναι του χαρακτήρα μου να έκανα ένα ταξίδι ενώ γνώριζα ότι αυτό θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο εμένα, τα παιδιά μου, την οικογένειά μου και τους συνεργάτες μου. Ο σύντροφός μου έκανε το τεστ και είναι αρνητικό».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

 

Δειτε Επισης

Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»