Μπουρλότο το #MyStyleRocksGR για την Αλεξανδράκη! Πήρε φωτιά ο Κουδουνάρης

 
 

Ένταση και εκνευρισμός φαίνεται να επικρατεί στους κόλπους του νέου κύκλου του ριάλιτι μόδας καθώς αναβλήθηκε το σημερινό γύρισμα του ριάλιτι. Τι πραγματικά συμβαίνει, όμως, στα παρασκήνια; Ο Κουδουνάρης απαιτούσε να ακούσει μία συγγνώμη από τη Δήμητρα που δεν ήρθε πότε, όπως και το γύρισμα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gossip-tv , παρά το γεγονός ότι όλα τα κορίτσια ήταν στη θέση τους, το ίδιο και οι κριτές Λάκης Γαβαλάς, Έλενα Χριστοπούλου και Στέλιος Κουδουνάρης και φυσικά η οικοδέσποινα Κατερίνα Στικούδη, το γύρισμα δεν έγινε ποτέ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ο λόγος; Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όταν συγκεντρώθηκαν όλοι στο πλατό και ήταν σχεδόν όλα έτοιμα για να γίνει το γύρισμα, ο Στέλιος Κουδουνάρης είπε πως θέλει να ακούσει πρώτα μια συγγνώμη από μία παίκτρια με την οποία είχε έρθει σε αντιπαράθεση τηλεοπτικά.

Ο λόγος για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη με την οποία ο γνωστός σχεδιαστής μόδας δεν δείχνει να έχει καλή χημεία.

Η Δήμητρα, προφανώς, δεν είπε ποτέ αυτή τη συγγνώμη και έτσι η ώρα περνούσε. 

Ανένδοτος ο Κουδουνάρης. Κάπως έτσι έφτασε να αναβληθεί το γύρισμα.

Από τις πρώτες κιόλας εμφανίσεις της Δήμητρας στα πλατό με τις ενδυματολογικές της επιλογές, ο Στέλιος Κουδουνάρης έδειχνε να μη συμφωνεί με την αισθητική της και η κριτική του φαίνεται πως έφτανε στα αυτιά της παίκτριας ως... εριστικά σχόλια.

Κάπως έτσι ξεκίνησε και η κακή σχέση ανάμεσά τους και προφανώς έχει εξελιχθεί σε... πόλεμο!

Αρκεί μόνο να πούμε ότι η Δήμητρα είναι στο παιχνίδι από τη Δευτέρα αλλά έχει ήδη δημιουργήσει αντιπάθειες μέσα στο παιχνίδι.

Το αποτέλεσμα πάντως ήταν το σημερινό γύρισμα να αναβληθεί, χωρίς κανείς να γνωρίζει πώς θα προχωρήσει ο προγραμματισμός της εκπομπής μετά από μια τέτοια εξέλιξη και ένα καθημερινό και απαιτητικό πρόγραμμα που γνωρίζει τέτοια επιτυχία.

 

“Χθες ακυρώθηκε ολόκληρο γύρισμα, τινάχτηκε στον αέρα ολόκληρη παραγωγή…Η παρουσιάστρια έτοιμη, οι παίκτριες έτοιμες… Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέλιος Κουδουνάρης κλειδώθηκε στο καμαρίνι του, αρνήθηκε να βγει αν δεν έδιωχναν την Δήμητρα Αλεξανδράκη” σημείωσε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της πρωινής της εκπομπής.

“Μετά τον τσακωμό που είχαν και την απάντηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη στο Instagram, με βολές κατά του Στέλιου Κουδουνάρη, χθες υπήρξε γύρισμα στα Ολυμπιακά ακίνητα στο Γαλάτσι. 10 το πρωί ήταν η ώρα έναρξης και μέχρι τις 12 δεν έχει ξεκινήσει κανένας γιατί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κλειδώθηκε ο Στέλιος Κουδουνάρης στο καμαρίνι έξαλλος με φωνές” πρόσθεσε ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Ντάφλος στο “Ευτυχείτε”.

 

Όσον αφορά στην απρόσμενη αυτή εξέλιξη για το My Style Rocks, η Κατερίνα Καινούργιου συμπλήρωσε πως “με το γύρισμα που δεν έγινε χθες η παραγωγή χάνει λεφτά, διότι εκείνη τη στιγμή υπάρχουν τεχνικοί και πολλοί άλλοι άνθρωποι”.

“Είναι πολύ νεαρός τηλεοπτικά για να κάνει τέτοια καπρίτσια” δήλωσε, επίσης, ο Γρηγόρης Γκουντάρας για τον Στέλιο Κουδουνάρη. “Να του θυμίσω ότι σε μια εκπομπή δουλεύουν δεκάδες άνθρωποι, οι οποίοι δεν μπορούν να υπομείνουν το γινάτι του κάθε Κουδουνάρη και θέλουν να πάνε σπίτι και να τελειώσουν τη δουλειά τους”.

“Παιδιά, το να πεις πως “δεν βγαίνω στον αέρα”, για μένα, δεν πρέπει να λέγεται ποτέ εκτός και αν έχει γίνει κάτι πάρα πολύ σοβαρό. Εάν έχει θιχτεί η αξιοπρέπεια ή δεν σε σέβονται και τα λοιπά. Ξαφνικά, επειδή σε νευριάζει μια παίκτρια, να πεις πως δεν βγαίνω στον αέρα;” αναρωτήθηκε με νόημα η παρουσιάστρια του OPEN.

Σύμφωνα με την εκπομπή του Open beyond, «Ευτυχείτε», το σημερινό γύρισμα (6/2/2020), έχει ξεκινήσει ήδη, χωρίς όμως την Δήμητρα Αλεξανράκη. Μάλιστα, αναφέρθηκε ότι η παίκτρια δεν έχει ενημερωθεί και δεν βρίσκεται εκεί, ενώ ακόμη η είπαν πως κάλεσαν μία μία της παίκτριες, εκτός από την μελαχρινή Δήμητρα.

 

Την Γεωργία Σιακαβάρα συνάντησε η κάμερα του Πρωινού και η δημοσιογράφος Μαίρη Αρώνη με αφορμή την συμμετοχή της στο νέο κύκλο του My Style Rocks. Η όμορφη ηθοποιός και τραγουδίστρια πρόδωσε το πιο απολαυστικό ομολογουμένως spoiler για το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ.

“Κάτι άρχισε να λέει η Δήμητρα για το ρούχο της Κορίνας και ξαφνικά της είπε κάτι η Τζώρτζια. Πολύ ξαφνικά έγινε δηλαδή όλη αυτή η διαμάχη μεταξύ Κρήτης και Κύπρου που δεν το κατάλαβα. Είχα μείνει λίγο άναυδη είναι η αλήθεια” σημείωσε χαρακτηριστικά η Γεωργία Σιακαβάρα, συμπληρώνοντας πως “σταμάτησε το γύρισμα και ξεκατινιαστήκαν λίγο μεταξύ τους. Μετά συζήτησαν στο καμαρίνι και τα βρήκαν. Την επόμενη μέρα, νομίζω, ζήτησαν συγνώμη εκατέρωθεν. Και από τις δυο πλευρές είναι πολύ πιο ήρεμα τα πράγματα, καμία σχέση”.

Όσον αφορά στην είδηση πως γύρισμα διακόπηκε επειδή ο Στέλιος Κουδουνάρης κλειδώθηκε στο καμαρίνι του, η Γεωργία Σιακαβάρα αποκάλυψε πως “είχαμε βγει προτεινόμενες εγώ, η Δήμητρα Αλεξανδράκη και η Τζώρτζια Παναγή. Άρχισαν τα κορίτσια να ψηφίζουν, όπως πάντα, ποια θα μείνει και ξαφνικά το γύρισμα διακόπηκε! Ήταν κάτι που με ενόχλησε, κάτι είχε μεσολαβήσει… Κάτι έγινε για να το διακόψουν γιατί δεν έχει ξανασυμβεί τουλάχιστον όσο είμαι εγώ εκεί”.

Και αν η συγκεκριμένη δήλωση “μοιάζει” με spoiler, η Γεωργία Σιακαβάρα έρχεται να το επιβεβαιώσει καθώς και να το εμπλουτίσει! “Δεν έχω μετανιώσει που πήρα μέρος στο My Style Rocks, καθόλου. Απλά θα ήθελα να είχα μείνει περισσότερο για να δοκιμάσω περισσότερα πράγματα. Θα ήθελα να μείνω δυο τρεις βδομάδες ακόμα και το λέω στην παραγωγή. Να με ξαναβάλει για δυο τρεις βδομάδες ακόμα”!

 

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Διακαναλικός ο Τάσος Τρύφωνος τα Σαββατοκύριακα! Τα απογεύματα στον Alpha και το βράδυ στο Omega
#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου