Χαμός με τον καυγά στο #MyStyleRocks μεταξύ Τζώρτζιας και Αλεξανδράκη!

 

Η κριτική στο χθεσινό λουκ της Κορίνας Αδραμιτίδου έφερε έναν άνευ προηγουμένου καβγά ανάμεσα στη Δήμητρα Αλεξανδράκη και την Τζώρτζια Παναγή, τις δύο νέες παίκτριες του ριάλιτι μόδας. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Όταν η Κατερίνα Στικούδη ζήτησε από τις συμπαίκτριες της Κορίνας να δικαιολογήσουν τον βαθμό που της είχαν βάλει, τον λόγο πήρε η Τζώρτζια η οποία είπε πως δεν της άρεσε το λουκ της, όμως εκείνη τη στιγμή την έκοψε η Δήμητρα η οποία πήρε τον λόγο και άρχισε να μιλάει με κρητική προφορά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Όμως, αυτό ενόχλησε την Τζώρτζια η οποία δεν είχε ολοκληρώσει τον συλλογισμό της και κάπως έτσι ξεκίνησε ο καβγάς.

Η Τζώρτζια αποκάλεσε τη Δήμητρα "βλαχάρα", με την Δήμητρα λέγοντάς της πως δεν είναι ωραίο να αποκαλεί τους Κρητικούς έτσι και φυσικά φανερά ενοχλημένη αναφέρθηκε στην κυπριακή καταγωγή της Τζώρτζιας αλλά και στην ιδιαίτερη προφορά των Κυπρίων.

Τα αίματα... άναψαν με τη Δήμητρα να δείχνει φανερά ενοχλημένη και να αρχίζει τα... γαλλικά εναντίον της συμπαίκτριάς της για ό,τι είχε πει για την Κρήτη.

Το αποτέλεσμα ήταν η Δήμητρα να μιλάει και να ακούγεται συνεχώς... μπιπ καθώς οι βρισιές έδιναν και έπαιρναν.

Δείτε τι ακριβώς ειπώθηκε στο βίντεο.

 

Λίγες ώρες μετά η Δήμητρα Αλεξανδράκη έστειλε το δικό της μήνυμα, με αφορμή τον καβγά με τη συμπαίκτριά της. Συγκεκριμένα σε μήνυμα που δημοσίευσε στα instastories και στο οποίο τάγκαρε την Τζώρτζια Παναγή, το μοντέλο έγραψε: «Οι Κινέζοι λένε, για να γίνει κάποιος φίλος σου πρέπει πρώτα να μαλώσεις μαζί του».

 

Την Γεωργία Σιακαβάρα συνάντησε η κάμερα του Πρωινού και η δημοσιογράφος Μαίρη Αρώνη με αφορμή την συμμετοχή της στο νέο κύκλο του My Style Rocks. Η όμορφη ηθοποιός και τραγουδίστρια πρόδωσε το πιο απολαυστικό ομολογουμένως spoiler για το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ.

“Κάτι άρχισε να λέει η Δήμητρα για το ρούχο της Κορίνας και ξαφνικά της είπε κάτι η Τζώρτζια. Πολύ ξαφνικά έγινε δηλαδή όλη αυτή η διαμάχη μεταξύ Κρήτης και Κύπρου που δεν το κατάλαβα. Είχα μείνει λίγο άναυδη είναι η αλήθεια” σημείωσε χαρακτηριστικά η Γεωργία Σιακαβάρα, συμπληρώνοντας πως “σταμάτησε το γύρισμα και ξεκατινιαστήκαν λίγο μεταξύ τους. Μετά συζήτησαν στο καμαρίνι και τα βρήκαν. Την επόμενη μέρα, νομίζω, ζήτησαν συγνώμη εκατέρωθεν. Και από τις δυο πλευρές είναι πολύ πιο ήρεμα τα πράγματα, καμία σχέση”.

Όσον αφορά στην είδηση πως γύρισμα διακόπηκε επειδή ο Στέλιος Κουδουνάρης κλειδώθηκε στο καμαρίνι του, η Γεωργία Σιακαβάρα αποκάλυψε πως “είχαμε βγει προτεινόμενες εγώ, η Δήμητρα Αλεξανδράκη και η Τζώρτζια Παναγή. Άρχισαν τα κορίτσια να ψηφίζουν, όπως πάντα, ποια θα μείνει και ξαφνικά το γύρισμα διακόπηκε! Ήταν κάτι που με ενόχλησε, κάτι είχε μεσολαβήσει… Κάτι έγινε για να το διακόψουν γιατί δεν έχει ξανασυμβεί τουλάχιστον όσο είμαι εγώ εκεί”.

Και αν η συγκεκριμένη δήλωση “μοιάζει” με spoiler, η Γεωργία Σιακαβάρα έρχεται να το επιβεβαιώσει καθώς και να το εμπλουτίσει! “Δεν έχω μετανιώσει που πήρα μέρος στο My Style Rocks, καθόλου. Απλά θα ήθελα να είχα μείνει περισσότερο για να δοκιμάσω περισσότερα πράγματα. Θα ήθελα να μείνω δυο τρεις βδομάδες ακόμα και το λέω στην παραγωγή. Να με ξαναβάλει για δυο τρεις βδομάδες ακόμα”!

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Διακαναλικός ο Τάσος Τρύφωνος τα Σαββατοκύριακα! Τα απογεύματα στον Alpha και το βράδυ στο Omega
#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου