Μάστορας σε Θεοφάνους: «Αποφασίζεις και διατάζεις στo #XFactorGR;»

 

Η αυστηρή παρατήρηση της Βανδή στους κριτές του #XFactorGR: «Νόμιζα ότι ήμασταν σε δύο διαφορετικά shows! Εγώ κάποιες φορές ίσως δεν θα ήμουν τόσο γενναιόδωρη στην κριτική μου» Αποχώρησε ο Γιάννης Τεργιάκης μετά από μάχη με την Ζωή Μισέλ Μπακίρη

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Μια ιδιαίτερη ένσταση θέλησε να κάνει, στο live του X Factor, η Δέσποινα Βανδή προς τους κριτές με αφορμή την εμφάνιση των Liak & the covers. Αφορμή για αυτήν ήταν ο τρόπος με τον οποίο επέλεξαν να χειριστούν τους διαγωνιζόμενους οι τέσσερις coaches του show.

H Δέσποινα Βανδή απευθύνθηκε στους κριτές του X Factor και είπε τη δική της γνώμη, σχετικά με τον τρόπο που γίνεται η κριτική.

Αρχικά, ανέφερε ότι είναι πολλές οι φορές που θέλει να πει τη γνώμη της κι εξήγησε γιατί δεν το κάνει.

«Δε μπορώ να μιλήσω στη θέση που βρίσκομαι. Εντάξει, παρουσιάστρια ήθελα να γίνω, καλά να πάθω! Αν καθόμουν εκεί θα ήμουν λαλίστατη, αλλά δεν μπορώ! Είναι πολλές φορές που θέλω να τοποθετηθώ πάνω σε πράγματα, αλλά δεν μπορώ, δεν μου επιτρέπεται και δεν είναι αυτός ο ρόλος μου», είπε για αρχή η Δέσποινα Βανδή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επέστρεψαν στο #ΧFactorGR η Κωνσταντίνα Αρεστη και η Χρυστάλλα Καραπίττα!

Οι κριτές την άκουγαν με προσοχή!

Μάλιστα, η παρουσιάστρια τόνισε στους κριτές ότι αν ήταν στη θέση τους δεν θα ήταν τόσο γενναιόδωρη στην κριτική της.

«Αισθάνομαι ότι κάποιες φορές δεν θα ήμουν τόσο γενναιόδωρη στην κριτική μου. κάποιες φορές αισθάνομαι την ανάγκη ότι θα ήθελα να πω κάποια πράγματα, αλλά δεν τα λέω. Δεν πειράζει όμως. Εσείς θεωρώ ότι μπορείτε να τους κατευθύνετε. Ξέρετε η τηλεόραση συνεπαίρνει τα παιδιά. Δεν είναι μαθημένα στο να διαχειριστούν την όποια διασημότητα μπορεί να κερδίσουν από ένα παιχνίδι. Θα ήθελα κάποιες φορές να ήσασταν “πιο”. Δεν είναι κακό να γίνεις λίγο πιο αιχμηρός όταν το δικαιολογείς και στέκει αυτό που λες. Εγώ αν καθόμουν κάτω μαζί σας θα ήμουν πιο αυστηρή στην κριτική.», προσέθεσε η παρουσιάστρια.

Όσα είπε στο ακόλουθο απόσπασμα…

 

Για ακόμα μια φορά βρέθηκε στη σκηνή του X Factor ο Γιάννης Τεργιάκης από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα με στόχο να κερδίσει τις εντυπώσεις τόσο του τηλεοπτικού κοινού όσο και της κριτικής επιτροπής. Ίσως αυτό να το κατάφερε μα, στην προκειμένη περίπτωση, με ένα διφορούμενο σχόλιο στο βίντεο εισαγωγής του.

Πιο συγκεκριμένα, ο νεαρός τραγουδιστής κλήθηκε να ερμηνεύσει την επιτυχία του Μιχάλη Χατζηγιάννη, “Ακατάλληλη σκηνή” την οποία όμως λόγω και της ηλικίας του χαρακτήρισε “ξεχασμένη”. Όταν το αγαπημένο αυτό κομμάτι κυκλοφόρησε, όπως πρόδωσε και στο βίντεο, ο Γιάννης Τεργιάκης ήταν μόλις 2 χρονών!

 

Αμέσως μετά, λοιπόν, την εμφάνιση του διαγωνιζόμενου, η Μελίνα Ασλανίδου δεν θα μπορούσε να μην σπεύσει να υποστηρίξει τον συνάδελφο της, Μιχάλη Χατζηγιάννη με τον οποίο μάλιστα αυτή τη χρονιά μοιράζονται την ίδια σκηνή στο Χοτέλ Ερμού.

“Άκουσα Γιάννη μου στο βίντεο πως έλεγε για αυτό το τραγούδι ότι φοβήθηκες ότι είναι λίγο ξεχασμένο. Ίσως επειδή ήσουν δύο χρονών, αλλά ήσουν και την Κυριακή στο μαγαζί που τραγουδάει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και είδες αυτά τα τραγούδια πως τα τραγουδούσε ο κόσμος. Το έζησες αυτό. Τα τραγούδια, αγάπη μου, δεν ξεχνιούνται. Τα τραγούδια, όταν είναι ωραία, κλασικοποιούνται” σχολίασε χαρακτηριστικά η Μελίνα Ασλανίδου.

Με την σειρά του, ο Γιώργος Θεοφάνους πρόσθεσε: “Όσον αφορά το κομμάτι του ξεχασμένου τραγουδιού με κάλυψε η Μελίνα και εμένα και όλους τους συναδέλφους μου. Δεν υπάρχουν ξεχασμένα τραγούδια, υπάρχουν καλά και κακά τραγούδια. Τα κακά ας τα αφήσουμε πίσω και ας μένουν στην ιστορία τα καλά”.

Ακόμα και ο μέντορας του Γιάννη Τεργιάκη, όμως, Χρήστος Μάστορας δεν θα μπορούσε να μην συμφωνήσει με τους υπόλοιπους coaches στο συγκεκριμένο θέμα. “Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, η Ελεάνα Βραχάλη, ο Χρήστος Sumka ήταν αυτοί που έκαναν την ποπ διαχρονική στην Ελλάδα. Αυτοί που ξεκίνησαν την καλή ποπ σκηνή και εκεί ακολούθησαν και άλλοι όπως οι Μέλισσες, ο Γιώργος Σαμπάνης, ο Δήμος Αναστασιάδης”.

Εσείς αλήθεια συμφωνείτε με τα σχόλια των coaches προς τον διαγωνιζόμενο;

 

Αφορμή από την εμφάνιση των AC πήρε ο Χρήστος Μάστορας, στο live του X Factor για να προχωρήσει σε μια ευγενική διαμάχη με τον Γιώργο Θεοφάνους. Ειδικότερα, ο frontman του γκρουπ Μέλισσες θέλησε να δώσει μια συμβουλή σχετικά με την επιλογή των τραγουδιών στους διαγωνιζόμενους στην οποία έσπευσε να απαντήσει ο μέντορας τους!

 

“Σας είπε ο Χρήστος, σας δίνω μια συμβουλή, ε;” ανέφερε προς τους διαγωνιζόμενους της ομάδας του ο Γιώργος Θεοφάνους, συμπληρώνοντας προς τον Χρήστο Μάστορα: “Στα παιδιά εννοείς ή σε μένα;”.

“Στα παιδιά…” απάντησε αμέσως ο Χρήστος Μάστορας, προσθέτοντας πως “είναι ευθύνη τους”.

Γ.Θ.: Δεν είναι ευθύνη τους! Είναι ευθύνη μου!

X.M: Αποφασίζεις και διατάζεις σε αυτό το παιχνίδι; Όχι φαντάζομαι.

Γ.Θ.: Στους παίκτες μου;

X.M: Εννοώ ότι έχουν και μια άποψη έτσι; Τουλάχιστον, εγώ, στους δικούς μου λέω “αυτά είναι διαλέξτε”.

Γ.Θ.: Αυτό που ακούμε και βλέπουμε είναι ευθύνη δική μου, δεν είναι ευθύνη δική τους.

X.M: Άρα είναι απλά μαριονέτες και κάνουνε ότι λέει ο Γιώργος Θεοφάνους.

Γ.Θ.: Δεν είναι έτσι. Όταν ένας παραγωγός σου λέει, “πες τα τραγούδια αυτά”…

X.M: Όχι βέβαια, έχω άποψη δική μου. Καλλιτεχνική.

Γ.Θ.: Μετά από δέκα χρόνια.

X.M: Όχι, ειδικά εγώ, από την αρχή.

“Πάντως μην με παρουσιάζεις ως “αποφασίζω και διατάζω” γιατί δεν είμαι έτσι” σημείωσε με χαμόγελο ο Γιώργος

 

Σε ένα live πρόγραμμα δεν γίνεται να πηγαίνουν τα πάντα ρολόι και αυτό ακριβώς συνέβη στο αποψινό live show του τάλεντ σόου.

Ξαφνικά και χωρίς κανείς να το περιμένει, εμφανίστηκε στη σκηνή η Δέσποινα Βανδή και ανακοίνωσε κάτι που άφησε άφωνους του μέντορες Μιχάλη Τσαουσόπουλο, Χρήστο Μάστορα, Μελίνα Ασλανίδου και Γιώργο Θεοφάνους.

Και αυτό γιατί μόλις είχαν παρακολουθήσει το εισαγωγικό βίντεο για τη live εμφάνιση του Γιάννη Γρόση που ανήκει στην ομάδα του Χρήστου Μάστορα.

Ο νεαρός καλλιτέχνης επρόκειτο να τραγουδήσει στη σκηνή ένα τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου και όλοι αυτό περίμεναν όμως αντ’ αυτού εμφανίστηκε στη σκηνή η παρουσιάστρια η οποία ανακοίνωσε ότι λόγω ενός προβλήματος που προέκψυε ξαφνικά στον Γιάννη Γρόση έπρεπε να εμφανιστεί ο επόμενος διαγωνιζόμενος που δεν ήταν άλλος από τον Δημήτρη Παπατσάκωνα.

«Μην ανησυχείτε, δεν είναι κάτι σοβαρό» καθησύχασε τους πάντες η Δέσποινα Βανδή και θέλησε να συνεχίσει η ροή του live.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα.

 

Δείτε την εμφάνιση του

 
 

Ο κριτής του X Factor είχε απέναντί του τον Γιάννη Γρόση, ο οποίος ερμήνευσε το τραγούδι « Έλα που φοβάμαι», το οποίο είχε ερμηνεύσει η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Το εν λόγω τραγούδι είναι δημιούργημα του Γιώργου Θεοφάνους, τόσο σε στίχους όσο και σε μουσική.

Ο κριτής και δημιουργός, λοιπόν, του τραγουδιού είπε στον Γιάννη Γρόση:

«Σήμερα αν έγραφα αυτό το τραγούδι θα το έδινα σε εσένα».

Ο Γιάννης Γρόσης στο άκουσμα αυτής της δήλωσης έδειχνε ενθουσιασμένος και με το χαμόγελό στο πρόσωπο.

Ο διαγωνιζόμενος του talent show ευχαρίστησε τον Γιώργο Θεοφάνους και η παρουσιάστρια Δέσποινα Βανδή είπε πως ο κριτής έχει την ευκαιρία να γράψει μια ακόμη επιτυχία και να τη δώσει στον Γάννη.

 

 

Δείτε και τους υπόλοιπους παίκτες

«Γύφτισσα μέρα» του Νότη Σφακιανάκη από τους Άνω Κάτω 

 

«Μικρή πατρίδα» από τον Κωνσταντίνο Στίνη 

 

και το «Against all odds» από τη Ζωή Μισέλ Μπακίρη

 

Οι διαγωνιζόμενοι ολοκλήρωσαν τις εμφανίσεις τους και το τηλεοπτικό κοινό ψήφισε αυτούς που επιθυμεί να συνεχίσουν την πορεία τους στο talent show.

Η αγωνία και το άγχος ήταν ορατό στα μάτια των παικτών, καθώς όλοι τους θέλουν να κερδίσουν το δισκογραφικό συμβόλαιο και τις 50.000 ευρώ που φέρει η νίκη.

Η Δέσποινα Βανδή κρατούσε στα χέρια της τον φάκελο με τα αποτελέσματα και τις ψήφους. Κριτές και παίκτες περίμεναν αγωνιωδώς να δουν ποιος θα είναι αυτοι που συνεχίζουν το ταξίδι τους στο X Factor.

Η παρουσιάστρια, λοιπόν, έκανε την ανακοίνωση με όσους προκρίνονται, κι έτσι δύο παίκτες θα ερμήνευαν ξανά ώστε να αποφασίσει η επιτροπή!

Τι αποφάσισαν, λοιπόν, οι κριτές; Ζωή Μισέλ Μπακίρη ή Γιάννης Τεργιάκης;

Αποχώρησε, λοιπόν, ο Γιάννης Τεργιάκης

Η στιγμή της ανακοίνωσης!

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»
Το πρώτο μήνυμα Λαζόπουλου μετά τη νοσηλεία-«Θυμάμαι ότι έχουμε ΝΔ και η αντιπολίτευση κοιμάται»