Το Soundtrack of love ότι πιο συγκινητικό είδες ποτέ στην κυπριακή τηλεόραση

 
Η Αριστοτέλους άργησε να επιστρέψει στα βραδινά αλλά η επιστροφή της ήταν άκρως συγκινητική
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Το προϊόν διαφημιζόταν εδώ και πάρα πολύ καιρό στην τηλεόραση και για την επιστροφή της Χριστιάνας Αριστοτέλους στα βράδυνα shows χύθηκαν τόνοι μελανί, κάνεις όμως δεν περίμενε να δει αυτά που τελικά είδαμε χτες το βράδυ στην πρεμιέρα.
 

Αυτή ίσως να είναι και η μοναδική εκπομπή αυτή την στιγμή, στην κυπριακή και ελληνική τηλεόραση που έχει πραγματικά ρόλο και λόγο ύπαρξης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 
Πέρα από την συγκίνηση που πρόσφερε απλόχερα στο τηλεοπτικό κοινό με τις αληθινές, προσωπικές, ανθρώπινες, ιστορίες που σε όπλιζαν με δύναμη για να συνεχίσεις την ζωή σου, το Soundtrack of Love βοήθησε και τον κόσμο που φιλοξένησε, εμπράκτως.
 
Μοίρασε υποτροφίες για σπουδές, κάλυψε έξοδα για ιατρική φροντίδα, χάρισε νυφικά και μονόπετρα σε νέο ερωτευμένο ζευγάρι, αλλά το σημαντικότερο ήταν ότι έδωσε ελπίδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 
Άξια η επιστροφή της πιο αγαπημένης παρουσιάστριας σε μια εκπομπή που μπορεί πραγματικά να επιτελέσει έργο.
 
Και τελικά στην ζωή μας αυτό είναι το πιο σημαντικό να μπορούμε δημόσια να λέμε Ευχαριστώ, Συγνώμη, Σε αγαπώ! Το τρίπτυχο της ανθρώπινης επιτυχίας!
 

Δείτε ξανά τις ιστορίες που μας συντάραξαν.

Πάρε χαρτομάντιλα και ετοιμάσου για μια άκρως συγκινητική τηλεοπτική εμπειρία

 

Kαθηλωτική ήταν η ιστορία με τον Νικόλα, παιδί το οποίο έχει εκ γενετής εγκεφαλική παράλυση και αφιερώνει ένα τραγούδι "ψυχής" στον δάσκαλο του. Το πρώτο τραγούδι που τον δίδαξε στη νοηματική.

 

Με ένα γλυκό τραγούδι και με μια συγκινητική αφιέρωση η Σταυρούλα ήθελε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον παππού και τη γιαγιά της, οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια είναι στο πλευρό της σαν να ήταν οι γονείς της.

Η φροντίδα, η αδυναμία και η αγάπη που τους έχει είναι τεράστια και ένα δημόσιο ευχαριστώ και μια μεγάλη αγκαλιά ήταν μονόδρομος μόλις άκουσε ότι ερχόταν στην Κύπρο το Soundtrack of love.

Μόνο που το "Soundtrack of love" είναι η εκπομπή της αληθινής αγάπης, των ανατροπών και των συγκινητικών εκπλήξεων.

Ο σύντροφος ήταν αυτός που έμελλε να την κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της και να εμφανιστεί στο stage του Σατιρικού, να γονατίσει και τη ζητήσει να γίνει η γυναίκα της ζωής του.

Τα δάκρυα όλης της οικογένειας η χαρά και ο ...έρωτας ήταν διάχυτος σε όλο το πλατό. Δείτε την συγκινητική πρόταση γάμου, την απάντηση που δόθηκε αλλά και το δώρο της εκπομπής για τους μελλόνυμφους. 

 

Η μικρή που έκλεψε τις καρδιές των τηλεθεατών, έχασε ξαφνικά την ακοή της και σήμερα εντυπωσιάζει με τη βελούδινη φωνή της. Αισθάνεται ευγνώμων τόσο απέναντι στη μητέρα της όσο και στο δάσκαλο φωνητικής της, τον γνωστό μουσικοσυνθέτη Κώστα Κακογιάννη.

 

Με αφορμή τη συγγραφή ενός βιβλίου για τα γεγονότα του 1974, ένας Ελληνοκύπριος και ένας Τουρκοκύπριος έγιναν αχώριστοι φίλοι. Αφήνοντας πίσω τους τη σφαίρα που κόντεψε να σκοτώσει τον ένα, θα έρθουν στο στούντιο για να στείλουν μηνύματα ειρήνης και αγάπης.

 

Μία μητέρα στέκεται βράχος στο πλευρό των παιδιών της που αναζητούν μόσχευμα. Ο αγώνας τους συνεχίζεται μεταξύ Κύπρου και Βελγίου, με τους ίδιους να μη χάνουν στιγμή την πίστη τους, αλλά και την αίσθηση του χιούμορ.

 
Η τελευταία ιστορία και αφιέρωση αφορούσε την αγαπημένη παρουσιάστρια Γιώτα Κουφαλίδου. Η ίδια λύγισε όπως και το κοινό. 
 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η Ελλάδα στον Μεγάλο Τελικό της 68ης #Eurovision! Αυτές είναι οι δέκα χώρες που προκρίθηκαν!
Η Έλενα Παπαρίζου εντυπωσιάζει ξανά στην σκηνή της #Eurovision μέσα στην γενέτειρα της, Σουηδία
Η #SATTIsfaction «έριξε εξάρες» & αποθεώθηκε! Το πιο μεγάλο μονόπλανο ever στην #Eurovision! Put your hands up!
Let the show begin! Μαρίνα Σάττι και Έλενα Παπαρίζου στον Β' Ημιτελικό της #Eurovision! Καλή επιτυχία Ελλάδα!
Silia Kapsis: «Είχα πολλή ενέργεια, ήμουν χαρούμενη & είχα άγχος. Ήταν φανταστικό που άνοιξα τον διαγωνισμό»
Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη Άννα Παναγιωτοπούλου
Σοκάρει η ανακοίνωση Κούγια για Λιάγκα: «Σίχαμα, τηλεοπτικό υποκείμενο, να τον απολύσει αύριο ο Κυριακού»
Θοδωρής Κατσαφάδος για την παράσταση «Μάρτυρας κατηγορίας»: «Ξέρανε ότι είμαι σε πολύ δύσκολη φάση»
Ελεονώρα Μελέτη: «Η ολοκλήρωση της εκπομπής δεν ήταν δικής μου υπαιτιότητας, ξέρω ότι απολύθηκε κόσμος»
Δέσποινα Στυλιανοπούλου: «Είναι δύσκολη η κατάστασή της, έχει μια λοίμωξη, είναι ψυχολογικά πεσμένη»