H κόντρα συνεχίζεται... Οι νέες δηλώσεις Παπανώτα! O Σπαλ αποκάλυψε την αμοιβή του από το Netflix!

 

Στην... κόντρα με τον Γιάννη Σπαλιάρα έδωσε περισσότερη τροφή ο Δημήτρης Παπανώτας με δηλώσεις που έκανε σε συνέντευξη του. Αποκάλυψε στην Ελένη την αμοιβή που πήρε για τη σειρά του Netflix!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ανάμεσα σε άλλα δήλωσε "ο Σπαλιάρας νιώθει ότι κάνει κάτι μεγάλο. Ότι με τη συμμετοχή του σε μια λάτιν σαπουνόπερα του Netflix έγινε Μελίνα Μερκούρη" ενώ δεν δίστασε να του ευχηθεί "να πάρει Όσκαρ για να ηρεμήσει".

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης: 

Γιατί είναι “κακομοίρης γυμναστής” ο Γιάννης Σπαλιάρας;

Δεν ξέρω ποιος είναι ο κύριος. Εγώ θυμάμαι ένα παιδάκι στα γυμναστήρια. Οι γυμναστές δεν είναι και η πιο καλοπληρωμένη δουλειά. Δουλεύουν πολλές ώρες και αμείβονται ελάχιστα. Ήταν, λοιπόν, ένα παιδάκι που κάπου το πήρε το μάτι μου. Το πώς ανέβηκε στην πασαρέλα από το γυμναστήριο ας μας το πει εκείνος. Όταν εγώ μεσουρανούσα. Ο κακά αμειβόμενος εργαζόμενος είναι κακομοίρης. Έχει κακή μοίρα. Στα ελληνικά. Εκτός αν θες να μιλήσουμε στα ισπανικά, που γνωρίζει ο κύριος Σπαλιάρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Με την ηλικία του τι έγινε;

Είναι στη λογική του «σας δείχνω το φεγγάρι και κοιτάτε το δάχτυλο». Και δεν το έκανε μόνο ο Γιάννης Σπαλιάρας αυτό, το έκαναν και συνάδελφοι. Δεν με απασχολεί η ηλικία του. Ήταν στη ροή του λόγου πως στα πενήντα του δεν ξέρει με τι ακριβώς ασχολείται. Η αξιοπιστία ενός δημοσιογράφου κρίνεται από το εάν γνωρίζει επακριβώς την ηλικία Γιάννη Σπαλιάρα; Να κάνουμε έρευνα στα ληξιαρχεία για το πότε γεννήθηκε; Σιγά τα ωά.

Το συνάφι μας και κάποια παιδάκια που θέλουν να κάνουν καριέρα στο καλλιτεχνικό ρεπορτάζ είναι άξιοι της μοίρας τους. Όταν βγαίνει ένας τύπος που λέει πως είναι ηθοποιός, μοντέλο, δημοσιοσχεσίτης και δηλώνει για τη δημοσιογραφική οικογένεια «τους σιχάθηκα», θα έπρεπε να μην ξαναδεί μπροστά του μικρόφωνο. Απαξιώνει έναν ολόκληρο κλάδο. Στον οποίο βέβαια υπάρχουν καλοί και κακοί, όπως σε όλα τα επαγγέλματα.

Ο Σπαλιάρας νιώθει ότι κάνει κάτι μεγάλο. Ότι με τη συμμετοχή του σε μια λάτιν σαπουνόπερα του Netflix έγινε Μελίνα Μερκούρη. Γιατί είπε «έδωσα δύο πεταχτές συνεντεύξεις»; Όταν κάνεις σοβαρά τη δουλειά σου, την επικοινωνείς κι αλλιώς. Με μια συνέντευξη σε μια επιτυχημένη εκπομπή ή σε ένα μεγάλο έντυπο. Στη Μενεγάκη, στον Λιάγκα, στη Φαίη, στο Έθνος. Από μόνος του δεν ξέρει να κάνει τη δουλειά του και του φταίνε οι υπόλοιποι. Δεν είναι μόνο ο Σπαλιάρας.

Τι βλέπεις στην τηλεόραση;

Εκτός από ενημέρωση, καλή μυθοπλασία που έχει φέτος ο ΣΚΑΙ και ταινίες. Εύχομαι όλοι οι συνάδελφοι να πάνε καλά, ακόμη κι ο Σπαλιάρας να πάρει Όσκαρ για να ηρεμήσει. Μια ψυχή θα παραδώσουμε όλοι. Η ζωή είναι μικρή για να χωράει κακίες.

 

O Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά Netflix στην εκπομπή «Ελένη»!

Πώς τον επέλεξαν και ποιες ήταν οι οικονομικές απόλαβές του;

Ο Γιάννης Σπαλιάρας είπε χαρακτηριστικά: «Έχω πολύ μεγάλο ενθουσιασμό που βρέθηκα από το πουθενά σε μια τόσο μεγάλη παραγωγή. Καθαρά Δευτέρα ήταν θυμάμαι που χτύπησε το τηλέφωνο, στην αρχή νόμιζα ότι είναι φάρσα, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Μετά από λίγες μέρες με πήραν από το κανάλι στο Μαϊάμι, μιλούσαμε μία ώρα. Πέρασα κάποια δοκιμαστικά στην ισπανική γλώσσα και πήγαν όλα καλά.»!

Και τόνισε: «Ξέρω ότι με διάλεξαν ανάμεσα σε πολλούς Έλληνες ηθοποιούς που είχαν στείλει το αντίστοιχο βιντεάκι, αλλά και πολλούς Μεξικάνους και ισπανόφωνους ηθοποιούς. Για να κλείσεις έναν ρόλο σε μια τέτοια παραγωγή, πρέπει να σε εγκρίνουν πάρα πολλά άτομα… Ήταν ένα σοκ για μένα, συγκινήθηκα πάρα πολύ.»!

Και πρόσθεσε: «Στο μεγαλύτερο ποσοστό του ρόλου μιλάω ισπανικά, 20% αγγλικά και 10% ελληνικά. Με δέχτηκαν πολύ ζεστά. Ο πρωταγωνιστής μου έδωσε συγχαρητήρια γιατί θεωρεί πολύ δύσκολο αυτό που κάνω με την ισπανική γλώσσα και μάλιστα, τώρα που ήρθε στη Μύκονο και ακούει τα ελληνικά, μου λέει πόσο δύσκολη είναι αυτή η γλώσσα που μιλάτε».

Πόσα πήρε για τη συμμετοχή του;

Όσο για τις οικονομικές απολαβές του, δήλωσε στην «Ελένη»: «Οι οικονομικές απολαβές είναι πολύ διαφορετικές από τα ελληνικά δεδομένα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι παίρνω αυτά τα τρελά νούμερα που ακούμε στο Χόλιγουντ. Σε καμία περίπτωση δεν σκέφτηκα το οικονομικό. Το κίνητρό μου ήταν να αποκτήσω περισσότερη εμπειρία».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η αποκάλυψη του Γιάννη Χατζηγεωργίου: «Έπαθα έγκαυμα στα γεννητικά όργανα, υπέφερα!»
Ιβάν Σβιτάιλο: «Βρήκα διέξοδο στο αλκοόλ γιατί φοβόμουν να αντιμετωπίσω τα τραύματά μου»
Αιμίλιος Χειλάκης: «Mπήκα στο χειρουργείο με χαμόγελο και οι άλλοι κλαίγανε!»
Δεν προχώρησε ούτε σήμερα η διαδικασία αποσωλήνωσης του Δημήτρη Κόκοτα - Οι τελευταίες εξελίξεις
Τροχαίο ατύχημα για τη Μαρία Αντωνά – Το αμάξι της «πετάχτηκε» σε βιτρίνα μαγαζιού
Σε 18 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε η οπλουργός της ταινίας #Rust για τον θάνατο της Halyna Hutchin
Ο Sin Boy φωτογραφήθηκε μέσα σε φέρετρο: «Έχω πεθάνει, έχω φάει ξύλο, τι άλλο να κάνω για να με κάνετε viral;»
Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της ΝΔ & ΣΥΡΙΖΑ – Οι εκπλήξεις, τα ηχηρά ονόματα & οι celebrities
Η αποκάλυψη της Αναστασίας για το γεγονός που την έχει πληγώσει: «Υπάρχουν χτυπήματα κάτω από τη μέση»
Λευτέρης Ελευθερίου για την οικονομική βοήθεια στον Θανάση Βισκαδουράκη: «Άμα τα λες τι νόημα έχει…»