Πέμπτη, 16 Ιουλίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Νέο τραγούδι της Άννας Βίσση με την Αννιτα Πανια! Ναι καλά διάβασες...

  12/09/2019 14:46
Νέο τραγούδι της Άννας Βίσση με την Αννιτα Πανια! Ναι καλά διάβασες...

Νέο τραγούδι της Άννας Βίσση με την Αννιτα Πανια! Ναι καλά διάβασες...

  12/09/2019 14:46
 
 
Η αποκάλυψή της Αννίτας που μας άφησε με το στόμα ανοικτό! 
 

H  Αννίτα Πάνια έκλεισε με το Open και θα παρουσιάζει την εκπομπή «Αννίτα Κοίτα» κάθε Σαββατοκύριακο στις 15:30.

H Αννίτα Πάνια μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και τόνισε: « Η νέα μου εκπομπή είναι ανοιχτή σε ανθρώπους που θέλουν να ανοίξουν την καρδιά τους…»!

Και αποκάλυψε: «Στους τίτλους αρχής τραγουδάω με την Άννα Βίσση… Πήγαμε ένα βράδυ στο στούντιο, φάγαμε το φλας και μας ήρθε αυτό το τραγούδι…»!

«Από τα 25 χρόνια, τα 24 ήμουν σε μεγάλα κανάλια, δεν με φόβισε η περσινή χρονιά. Η νέα μου εκπομπή είναι ανοικτή σε ανθρώπους που θέλουν να ανοίξουν την καρδιά τους. Η εκπομπή λέγεται “Αννίτα κοίτα”! Βασικά ένα βράδυ πήγαμε στο στούντιο με την Άννα, φάγαμε το φλας και γράφτηκε αυτό. Εγώ με το Instagram δεν έχω καλή σχέση, η Άννα είναι πολύ ενεργή.

Πολλές από τις φορές που βρισκόμαστε βγάζουμε φωτογραφίες που προφανώς η Άννα τις ανεβάζει και μετά κάτι γίνεται. Δεν με ενοχλούν οι παπαρατσικές φωτογραφίες, το παιδί μου όμως φρικάρει με το… μωσαϊκό, δεν είναι ωραίο το μωσαϊκό», είπε η Άννιτα Πάνια.

Όταν όμως ο ρεπόρτερ τη ρώτησε για τις παπαρατσίστικες φωτογραφίες με τον γιο της, Ανδρέα το καλοκαίρι, η Αννίτα έπαθε σοκ και είπε: «Αποκλείεται… Αλήθεια; Δεν έχω πάρει είδηση!»! Και στη συνέχεια είπε: «Εμένα δεν με ενοχλεί αλλά το παιδάκι φρικάρει με το μωσαϊκό…»!

Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

Ανατρεπτική, άμεση, επικοινωνιακή και πιο interactive από κάθε άλλη φορά, η Αννίτα Πάνια έρχεται αυτό το Σάββατο στις 15.40 στο OPEN. Η εκπομπή Αννίτα Κοίτα ανοίγει την πόρτα στο τηλεοπτικό κοινό, καλώντας το να μοιραστεί μαζί της προσωπικές ιστορίες και ανησυχίες, αναζητώντας τη λύση…

Στο Αννίτα Κοίτα πρωταγωνιστούν οι τηλεθεατές και οι αφηγήσεις τους, με πολλή διάδραση, εκπλήξεις και παιχνίδια με μεγάλα δώρα.

«Αννίτα Κοίτα, Αννίτα Σαββατοκυριακουίτα… Από μικρή η Αννίτα έπεσε στης τρέλας της μαρμίτα» τραγουδά η Άννα Βίσση σε μουσική και στίχους Νίκου Καρβέλα στους τίτλους των τίτλων και η εκπομπή Αννίτα Κοίτα σηκώνει αυλαία αυτό το Σάββατο στις 15.40!

«Αννίτα Κοίτα» κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 15.40 στο OPEN

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας