Το #XFactorGR έκανε πρεμιέρα και τα είχε όλα! Οι παίκτες που άκουσαν το «ναι»!

 

Η πρεμιέρα στο Open tv είναι γεγονός! To Χ Factor ήρθε πιο συναρπαστικό από κάθε άλλη φορά, αναζητώντας το νέο αστέρι της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Στην πρώτη φάση του X Factor τον πιο κρίσιμο και δύσκολο ρόλο της επιλογής, τον έχουν οι κριτές.

 

Χθες φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στον κορυφαίο τραγουδοποιό, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Λίγες ώρες αργότερα, στην πρεμιέρα του X Factor είδαμε να δοκιμάζει την τύχη του ο βαφτισιμιός του Τζόνι Βασαλάκης, με το κοινό να παρακολουθεί τον τραγουδιστή σε στιγμιότυπα κατά τα οποία συζητά και στηρίζει τον βαφτισιμιό του και γιο του καλύτερου του φίλου Δημήτρη Βασαλάκη. Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και Δημήτρης Βασαλάκης υπήρξαν μαζί στο συγκρότημα «Τερμίτες» με τον Λαυρέντη να γίνεται πνευματικός πατέρας του γιου του, Δημήτρη Βασαλάκη, Τζόνι.

O 24χρονος τραγουδιστής ωστόσο τελικά δεν κατάφερε να πείσει την κριτική επιτροπή με την ερμηνεία του κι έτσι δεν πέρασε στην επόμενη φάση.

 

Τον Antony Kier, τον είχαμε γνωρίσει το 2014 στο μουσικό ριάλιτι του Mega «Music School» και μάλιστα είχε καταφέρει να φτάσει μέχρι την τελική φάση του διαγωνισμού με κριτική τον Γιώργο Θεοφάνους.

Κατά την είσοδό του, ο κριτής δεν αναγνώρισε τον υποψήφιο παίκτη, όμως στη συνέχεια, τον ρώτησε αν είναι ο ίδιος που είχε συναντήσει στο Music School το 2014.

H έκπληξή του, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί ήταν μεγάλη, όχι μόνο επειδή τον είδε ξανά στη σκηνή αλλά κι επειδή όταν τον άκουσε να τραγουδά με την συνοδοιπόρο του, έμεινε με το στόμα ανοιχτό.

Φυσικά τα δυο ταλαντούχα παιδιά πέρασαν στην επόμενη φάση.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την εμφάνιση τους αλλά και την μεγάλη έκπληξη του Γιώργου Θεοφάνους.

 

Ο Κωνσταντίνος Στίνης ερμήνευσε αρχικά το Simple Man, πήρε τα πρώτα εύσημα κι έπειτα, όταν οι κριτές του ζήτησαν να ερμηνεύει ένα Ελληνικό τραγούδι, εκείνος επέλεξε το κομμάτι «Ο Μπάμπης ο Φλου», τους απογείωσε αφού έμειναν άφωνοι με την συγκλονιστική του ερμηνεία.

Τρέλανε την Μελίνα!

 

Η Χρυστάλλα από την Κύπρο τρέλανε τους κριτές και όχι άδικα! 

 

Aπό την άλλη ο Ράπερ από την Κύπρο πήγε στο παιχνίδι αλλά δεν τα κατάφερε!

Ένα κορίτσι, χάρμα οφθαλμών θα πούμε αλλά όπως και οι κριτές παρατήρησαν μόνο θέαμα πρόσφερε αφού σε αυτή τη περίπτωση ταιριάζει απόλυτα «κι από φωνή… κορμάρα».

Βέβαια σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε πως η Τριανταφυλλιά είχε και τα τυχερά της καθώς ο Άρης Μακρής, της έκανε τα κομπλιμέντα του, χόρεψε με την ερμηνεία της και το φλερτ στα backstage ήταν διάχυτο!

Ένα φλερτάκι το είδαμε. Ωστόσο ο σκοπός ήταν άλλος και δεν επετεύχθη αφού η ξανθιά υποψήφια δεν πήρε ούτε ένα «ναι» από την κριτική επιτροπή κι έτσι έμεινε εκτός.

 

Την καλύτερη στιγμή μας επεφύλασσαν για το τέλος αφού ο 16χρονος υποψήφιος παίκτης ήταν ό, τι καλύτερο ακούσαμε απόψε (11-09) στο σόου.

Ο Liak, όπως είναι το ψευδώνυμο του, ερμήνευσε μια από τις μεγάλες επιτυχίες του Σωκράτη Μάλαμα και κατάφερε να συγκινήσει τους κριτές.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί τόσο οι κριτές όσο και ο κόσμος είχε συγκινηθεί με κάποιους μάλιστα να έχουν βάλει και τα κλάματα.

Όπως ήταν φυσικό ο Liak πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση και σίγουρα έχουμε να ακούσουμε πολλές υπέροχες ακόμη ερμηνείες από το στόμα του.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά