Ο Μανώλης στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη εμφανίστηκε με το κορίτσι του!

Στο πλατό της πρωινής εκπομπής του Star, Στη Φωλιά των Κου Κου, βρέθηκε την Πέμπτη ο μεγάλος νικητής του MasterChef, Μανώλης Σαρρής.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ποιος του έβαλε το μικρόβιο της μαγειρικής; Πώς αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής; Φοβήθηκε ποτέ την επιμονή της Σπυριδούλας που από την αρχή ήθελε να είναι εκείνη η πρώτη Ελληνίδα MasterChef;

Το μικρόβιο της μαγειρικής μπήκε όπως είπε από πολύ νωρίς στο αίμα του, βλέποντας τις δυο του Παριανές γιαγιάδες να μαγειρεύουν. Τότε, ήταν που κατάλαβε πως αυτό με το οποίο θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά είναι η μαγειρική. 

Συμμετοχή στον διαγωνισμό δήλωσε όσο βρισκόταν στο Άμστερνταμ, όπου ζούσε και εργαζόταν τα τελευταία τέσσερα χρόνια. «Τυχαία ενημερώθηκα για το MasterChef. Έκανα αίτηση με τον συγκάτοικό μου, ο οποίος δεν ήρθε ποτέ γιατί ξεκίνησε μια νέα δουλειά, είπαμε "πάμε να το κάνουμε", στείλαμε βιογραφικά και μας πήραν τηλέφωνο και τους δυο. Το έβλεπα στην τηλεόραση πέρυσι και είχα φανταστεί τον εαυτό μου. Επίσης, μαγειρικά ήθελα να το κυνηγήσω γιατί λείπω από την Ελλάδα αρκετά χρόνια και ήθελα να δω πώς θα είναι σαν εμπειρία και τι μπορώ να πάρω εργασιακά από αυτό».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: 

 

Στα του διαγωνισμού, ο Μανώλης ρωτήθηκε μεταξύ άλλων και για τη Σπυριδούλα με την οποία διεκδίκησε τον τίτλο και το χρηματικό έπαθλο στον τελικό του MasterChef, αλλά και για την επιμονή της να δηλώνει από την audition της ακόμη πως θα είναι εκείνη που θα αναδειχθεί η μεγάλη νικήτρια. 

«Δεν φοβήθηκα ποτέ την προσήλωση και την πίστη που είχε η Σπυριδούλα από την αρχή να δηλώσει ότι θέλει να το πάρει, αντίθετα το εκτιμούσα. Και μπράβο της έχω να πω. Δεν φοβήθηκα ποτέ τη Σπυριδούλα σαν αντίπαλο, τον εαυτό μου φοβάμαι πάντα σαν αντίπαλο. Δεν το λέω με έπαρση, μπορώ να τα θαλασσώσω πάρα πολύ εύκολα και το απέδειξα νομίζω, οπότε έπρεπε να είμαι προσηλωμένος σε ό,τι κι αν έκανα» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Σε ερώτηση μάλιστα για το πώς ήταν η ίδια εντός του διαγωνισμού, ο Μανώλης θέλησε να ξεκαθαρίσει πως «δεν είναι αυτό που πιστεύουν πολλοί ότι είναι η Σπυριδούλα, είναι καλύτερος άνθρωπος από ό, τι μπορεί να δείχνει η τηλεόραση». Πρόσθεσε τέλος, πως ίσως απόρροια της παρεξηγήσιμης κάποιες φορές συμπεριφοράς της ήταν η μεγάλη της προσήλωση στον τίτλο και το έπαθλο.

Ο 27χρονος μάγειρας δεν πήγε ωστόσο στο πλατό μόνος, αλλά με τη σύντροφό του, με την οποίο είναι μαζί από τον Σεπτέμβρη. Ο Μανώλης μίλησε μάλιστα ανοιχτά για τη σύντροφό του, Λιόρα, η οποία είναι από την Ολλανδία.

Αποκάλυψε πως τα μελλοντικά τους σχέδια είναι λίγο περίπλοκα αφού εκείνος λόγω των εξελίξεων θα παραμείνει στην Ελλάδα ενώ εκείνη θα επιστρέψει στην Ολλανδία λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων.

«Η Λιόρα δεν είναι από εδώ. Είναι από το Άμστερνταμ. Εκεί έμενα τα τελευταία 4 χρόνια. Εκεί γνωριστήκαμε. Έχει έρθει για να βρεθούμε, όχι μόνο για τον τελικό. Μου έλειψε και της έλειψα. Περνούσαμε ωραία όταν ήμασταν μαζί. Χωριστήκαμε πολύ γρηγορά γιατί μπήκα στο παιχνίδι. Δεν έχω προλάβει να σκεφτώ τι θα κάνω τώρα. Η Λιόρα δουλεύει στο Άμστερνταμ. Ούτε εγώ θα γυρίσω στο Άμστερνταμ, ούτε αυτή θα έρθει Ελλάδα. Το μέλλον το δικό μου είναι εδώ. Θα δούμε πως θα το κάνουμε, είναι περίπλοκο», είπε χαρακτηριστικά ο Μανώλης.

 

Πριν μιλήσει για την εμπειρία του στο ριάλιτι μαγειρικής, περίμενε τον Λάμπρο Βακιάρο να μαγειρέψει στην κουζίνα της εκπομπής.

Ο σεφ, λίγο πριν ξεκινήσει να μαγειρεύει, έδωσε τα συγχαρητήριά του στον Μανώλη, τον χειροκρότησε, αλλά εκείνος δεν τον άκουσε. 
Η Κατερίνα Καραβάτου επεσήμανε πως δεν ακούει καν, είναι σε κατάσταση διαλογισμού. 
Τότε ο Λάμπρος είπε πως πιστεύει ότι ο νικητής του ριάλιτι μαγειρικής, μάλλον έχει κοιμηθεί μόνο μια ωρίτσα. 
Όταν ο Μανώλης αντιλήφθηκε πως μιλάνε σε εκείνον και άκουσε τον Λάμπρο να λέει πως τον βλέπει... φρεσκαδούρα, ξέσπασε σε γέλια. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα που ακολουθεί:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
Έβγαλαν στον τάκο την Ασημίνα στο #SurvivorGr-«Δεν θέλω να νιώθω βαρίδι για την ομάδα»
Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη