«Σταυρώστε με που είπα ότι θέλω να κερδίσω! Δεν είπα ότι θέλω να σκοτώσω!»

Η απίθανη δήλωση της Σπυριδούλας για την απουσία του αρραβωνιαστικό της από τον τελικό του #MasterChefGR και τον γάμο!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Τις πρώτες δηλώσεις μετά την ανάδειξη του νικητή στον τελικό του MasterChef 3 έκανε η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη. Οι δημοσιογράφοι τη συνάντησαν έξω από το στούντιο και τα σχόλια που έκανε για το αποτέλεσμα ήταν τα εξής:

«Είμαι νικήτρια, δεν πήρα απλά τα λεφτά. Εκεί που ήθελα να φτάσω έφτασα, οπότε δεν υπάρχει κάτι άλλο να θέλω. Είμαι η Ελληνίδα MasterChef, είμαι αυτή που έφτασε στον τελικό, δεν πήρα απλά τα λεφτά, είναι η μοναδική διαφορά. Το έχω ζήσει από την πρώτη μέρα μέχρι την τελευταία πάρα πολύ, δεν θα άλλαζα τίποτα. Θα άλλαζα μόνο κάποιες στιγμές που είπα κάποια πράγματα πάνω στον αυθορμητισμό, τα οποία ήταν προσβλητικά για κάποια παιδιά, Ζήτησα συγγνώμη, τα έχουμε ξεκαθαρίσει μεταξύ μας.

ΔEITE ΕΔΩ:

 

Μας βλέπετε μιάμιση ώρα κι εμείς κάνουμε γυρίσματα 18 ώρες, οπότε είναι πολύ δύσκολο να γνωρίσεις έναν άνθρωπο. Βλέπατε κάποια στιγμιότυπα με νεύρα, με φωνές, με τσακωμούς… Εγώ γενικά είμαι πολύ έντονος χαρακτήρας και δεν μπορώ να τα κρύψω όλα αυτά. 21 άτομα μπήκαμε μέσα για να κερδίσουμε, απλά εγώ το είπα. Σταυρώστε με που είπα ότι θέλω να κερδίσω. Δεν είπα ότι θέλω να σκοτώσω κάποιον για να κερδίσω, είπα ότι θέλω να κερδίσω. Στη μέση του διαγωνισμού τα είδα λίγο σκούρα γιατί δεν περίμενα να είναι τόσο δύσκολα».

 

Όταν οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τη Σπυριδούλα Καραμπουτάκη για τον αρραβωνιαστικό της, ο οποίος δεν εθεάθη στον τελικό, εκείνη έδωσε μια… ιδιαίτερη απάντηση: «Όχι, δεν ήταν εδώ ο αρραβωνιαστικός μου. Τον είδατε; Είναι μυστικό, είναι έκπληξη. Ήρθε, έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει κι έφυγε. Κι εγώ τον περιμένω τον γάμο, θα δούμε. Ο Ιούνιος είναι πολύ νωρίς, δεν προλαβαίνω».

 
 
 
Ο πατέρας της Σπυριδούλας μετά το τέλος του τελικού έκανε δηλώσεις στις κάμερες και υπερασπίστηκε δημόσια την κόρη του.

«Πανηγυρίσαμε και χαρήκαμε για τη χαρά της κόρης μου. Για εμάς δεν έχει καμία σημασία η πρώτη ή η δεύτερη θέση. Για εμάς είναι νικήτρια, όπως όλα τα παιδιά. Ξέρω την κόρη μου, το πείσμα και την υπομονή της. Εδώ είναι και ο αρραβωνιαστικός της κόρης μου, αλλά είναι κρυφός. Δεν θέλει να βγει στις κάμερες.

Διάβασα μερικά σχόλια. Η Σπυριδούλα είναι πολύ καλό παιδί. Όποιος γνωρίζει τη Σπυριδούλα ένα αρνητικό σχόλιο το σβήνει. Εννοείται ότι στενοχωρήθηκα όταν μιλούσαν άσχημα για το παιδί μου. Αρκετές φορές ένιωσα την ανάγκη να την υπερασπιστώ. Η Σπυριδούλα δεν έβγαλε ποτέ αρνητικό χαρακτήρα και δεν ξέρω για ποιον λόγο σχολιαζόταν τόσο αρνητικά. Πέστε μου ένα παιδί μου ήταν εκεί μέσα και δεν ήθελε να κερδίσει;» είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας της Σπυριδούλας Καραμπουτάκη.

 

H Φαίη Σκορδά μέσα από το Πρωινό είχε πει τη γνώμη της για το MasterChef, ποιον θα ήθελε νικητή και τα είχε χώσει στην Σπυριδούλα Καραμπουτάκη!

Σήμερα, 23 Μαΐου πρόβαλλαν πλάνα με τις δηλώσεις των παικτών μετά το τέλος του ριάλιτι μαγειρικής και η Σπυριδούλα ρωτούσε τους δημοσιογράφους από ποιες εκπομπές είναι και στη συνέχεια όταν μία δημοσιογράφος της έκανε ερώτηση, την αποκάλεσε "αγάπη μου".

Μετά το βίντεο, η Φαίη είπε σε έντονο ύφος: «Βλέπεις πως αυτό το κορίτσι ήταν αποφασισμένη να είναι μπροστά στις κάμερες και να μιλήσει στις εκπομπές. Δεν γυρνάς εύκολα να πεις σε μια δημοσιογράφο «αγάπη μου». Και άνθρωπος με μεγάλη εμπειρία δεν το κάνει. Μόνο όταν κάποιος θέλει να ειρωνευτεί. Για να το κάνει αυτό δείχνει ότι ήθελε τη δημοσιότητα»!

Δείτε τότε τι είπαν οι συνεργάτες της Φαίης για την συμπεριφορά της Σπυριδούλας Καραμπουτάκη στον αέρα του Πρωινού!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

H Lizzo εγκαταλείπει τη μουσική βιομηχανία, μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση
Πάρτι για τα γενέθλιά του Στέφανου Κασσελάκη στου Ψυρρή με τον Τάιλερ στο πλευρό του – Χαμός από κόσμο
Ο Δημήτρης Κόκοτας δίνει μάχη στην ΜΕΘ μετά το έμφραγμα - Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του
#DragonsDen: Τα ‘παιξε η Μαρία Χατζηστεφανή με τον Κύπριο, Βία Στρατή που πουλούσε τα προϊόντα της
Η Αθηνά Οικονομάκου απαντά: «Τους ενοχλεί γιατί ζουν μια δυστυχισμένη, ανικανοποίητη ζωή»
Εξομολόγηση καρδιάς του Δημήτρη Αλεξάνδρου για την Ιωάννα Τούνη: «Σκοτώνεται κάθε μέρα μέσα της»
Η Super Κική στο #DragonsDen: Άφωνοι οι κριτές με τις χρηματικές απολαβές της από τα social media
Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Εγώ διάλυσα τους ONE, δεν μπορούσα να διαχειριστώ άλλο τον Γιώργο Θεοφάνους»
#MasterchefGR: Της έσπασε το γλυκό και οι κριτές την έστειλαν σπίτι της δίχως καν να την βαθμολογήσουν
Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του