Κέρδισε το αυτοκίνητο στο #SurvivorGR ο Κυριάκος Πελεκάνος!

Aγώνας επάθλου στο Survivor και όλοι οι παίκτες ήθελαν όσο τίποτα να κερδίσουν το πλούσιο γεύμα. Στο προηγούμενο επεισόδιο για ακόμα μια φορά, η άσπρη ομάδα επικράτησε της μαύρης και ήταν αυτή που απόλαυσε το έπαθλο, το οποίο ήταν 4 κομμάτια πίτσας για κάθε παίκτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Οι παίκτες της μαύρης ομάδας και ειδικά οι Έλληνες, έχουν πολύ καιρό να φάνε και η υπομονή τους έχει εξαντληθεί.

Οι παίκτες και των δύο ομάδων, ρίχτηκαν στη μάχη, με μόνο στόχο τη νίκη.  Τελικά ποια ήταν αυτή η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει και να απολαύσει το έπαθλο φαγητού και τι ειπώθηκε περί «στρατηγικής»;

Όπως ήδη γνωρίζουμε, κάθε βδομάδα, ένας παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης κερδίζει ένα αυτοκίνητο.  Αυτοί που έχουν κερδίσει ήδη από ένα είναι η Σουντέ, η Σαμπριέ και ο Τόνυ, ενώ αυτό δεν αποκλείει το γεγονός να κερδίσουν και ένα δεύτερο. 

Πριν φτάσουν στην τελική φάση, η οποία είναι το παιχνίδι τύχης «άσπρο - μαύρο», οι παίκτες ρίχτηκαν στο στίβο μάχης με μόνο στόχο τη νίκη. 

Οι Έλληνες και οι Τούρκοι της άσπρης ομάδας έπαιξαν στο κλασικό παιχνίδι “άσπρο – μαύρο” και στον τελικό κατάφεραν να φτάσουν οι Κυριάκος Πελεκάνος και Νίκος Κοσμάς.

Νικητής στον τελικό αναδείχθηκε ο Κύπριος παίκτης, ο οποίος κέρδισε το αυτοκίνητο! 

Οι παίκτες βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού, προκειμένου να μάθουν ποιος θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης. Ωστόσο, εκεί ο Ατσούν ανακοίνωσε κάτι που δεν περιμέναν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τούρκος παραγωγός και παρουσιαστής, ανέφερε πως κάποιοι από τους παίκτες παραβίασαν τους κανόνες του παιχνιδιού και θα έπρεπε να τιμωρηθούν γι'αυτό.

Αυτοί οι παίκτες ήταν τέσσερις και ανέφερε τα ονόματά τους.

Η ποινή είναι ο αποκλεισμός τους από κάποια έπαθλα φαγητού, κάτι που είναι σημαντικό για αυτούς.

Ωστόσο, ο Ατσούν έκανε και μια ανακοίνωση που χαροποίησε τους παίκτες που έχουν παιδιά, αφού θα τους φέρει λίγο πιο κοντά σε αυτά! Ανάμεσα σε αυτούς και ο Κυριάκος Πελεκάνος που δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του! 

Το Survivor ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ για την Melisa Emirbayer, η οποία πήρε τις λιγότερες θετικές ψήφους από τους Τούρκους τηλεθεατές και αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης.

«Ήρθα εδώ 23 χρονών και τώρα νιώθω σαν να φεύγω 40. Πιστεύω πως από πνευματική άποψη κέρδισα πολλά πράγματα εδώ. Αγάπησα ιδιαίτερα τη δικαιοσύνη και την οικειότητά σας, όπως και την παραγωγή. Σας ευχαριστώ πολύ. Χαίρομαι πολύ που βρέθηκα σε αυτή την ομάδα. Αποτελείται από τους πιο καλοπροαίρετους και με τον καλύτερο χαρακτήρα ανθρώπους. Μπορεί αυτές τις μέρες οι αντίπαλοι να είχαν καλύτερο απόδοση, αλλά εάν η ομάδα μου προσέξει και συγκεντρωθεί λίγο περισσότερο όλα θα πάνε καλά», είπε μεταξύ άλλων η Melisa.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Διακαναλικός ο Τάσος Τρύφωνος τα Σαββατοκύριακα! Τα απογεύματα στον Alpha και το βράδυ στο Omega
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»
Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες από την εισβολή, ακόμα και τώρα στις βροντές, κλείνω τα αυτιά μου»
Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για το επίμαχο βίντεο με τον «γοητευτικό» Ηλία Κασιδιάρη και το #sexykasidiaris
Αυτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον γιατρο - αδελφό του Γιάννη Καλλιάνου
Το μήνυμα όλο νόημα της Έλενας Μαυρίδου μετά τον χωρισμό από τον Δημήτρη Λάλο
Ο Σάββας Γκέντσογλου επέστρεψε στην Ελλάδα και στην αγκαλιά της Αγγελικής Ηλιάδη
#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»