Αυτός ο παίχτης αποχώρησε για 2η φορά και τελευταία από το #MasterChefGR!

Ημέρα δοκιμασίας αποχώρησης στο MasterChef ήταν η χθεσινή για τους δυο νεόφερτους, Θάνο και Ντέιβιντ αλλά και για τον “παλαίμαχο”, από τους πρώτους 21 διαγωνιζόμενους, Ζαχίρ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Ο Ζαχίρ, ο Θάνος και ο Ντέιβιντ έπρεπε να κάνουν ένα πιάτο, πιστή αντιγραφή εκείνου με την πάπια που τους έδειξαν οι κριτές.

Όλοι τους έδωσαν τον καλύτερό του εαυτό με τον Ζαχίρ να έχει ξεκάθαρα την εύνοια του εξώστη, δηλαδή των συμπαικτών του που έβγαζαν και… συνθήματα και τραγουδάκια για να τον εμψυχώνουν. Όχι πως ο Θάνος και ο Ντέιβιντ δεν είχαν τη στήριξη ή τη βοήθειά τους, όμως οι παίκτες ήθελαν ξεκάθαρα να επιστρέψει στο σπίτι ο Ζαχίρ ο οποίος είναι και από τους παλιότερους παίκτες καθώς, μην ξεχνάμε πως οι άλλοι δύο, μπήκαν ξανά στο παιχνίδι απ’ όπου είχαν αποχωρήσει σε παλιότερες δοκιμασίες.

Το άγχος και η ένταση βέβαια, δεν έλειψαν, με τους διαγωνιζόμενους στη δοκιμασία να βάζουν τα δυνατά τους ώστε να παρουσιάσουν ένα σωστό πιάτο, πιστό αντίγραφο αυτού των κριτών.

Στην ώρα της κρίσης τώρα, ο Ζαχίρ, ο Θάνος και ο Ντέιβιντ παρέδωσαν τα πιάτα τους στη διάθεση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, του Πάνου Ιωαννίδη και του Σωτήρη Κοντιζά οι οποίοι δοκίμασαν -όπως πάντα- όλα τα πιάτα και έκαναν τις αντίστοιχες παρατηρήσεις τους στους παίκτες.

Ο Ζαχίρ, όπως αποκάλυψαν μετά τη δοκιμή οι κριτές, έδωσε ένα πολύ καλό πιάτο με καλοψημένη πάπια και λίγες αστοχίες στα παρελκόμενα.

Για τον Ντέιβιντ, η κριτική δεν ήταν τόσο θετική αφού η πάπια του δεν είχε ψηθεί και καραμελωθεί σωστά. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Πάνος Ιωαννίδης ο οποίος δεν κατάφερε να καταπιεί την μπουκιά του, η πάπια ήταν τελείως άψητη.

Όσο για τον Θάνο, οι κριτές είπαν πως ο πουρές του ήταν καλός, το αχλάδι του ήταν πολύ καλά καραμελωμένο, όμως η πάπια του είχε ψηθεί παραπάνω από όσο είχαν δείξει.

Το χειρότερο πιάτο τελικά ήταν του Ντέιβιντ Τζίμερσον, ο οποίος αποχωρεί οριστικά από το παιχνίδι.

Στα πρώτα πλάνα του επεισοδίου του Master Chef πάντως, πρωταγωνιστές ήταν η Ασημίνα και ο Πάνος οι οποίοι σχεδίαζαν τον γάμο τους στη Μύκονο.

Οι δύο παίκτες έχουν έρθει πολύ κοντά και από την αρχή φλερτάρουν, άλλοτε για πλάκα και άλλοτε λίγο πιο… σοβαρά!

Σήμερα λοιπόν, η Ασημίνα, καθισμένη δίπλα στον συμπαίκτη της στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής, προχώρησε ακόμα ένα βήμα, κάνοντας σχέδια για τον γάμο της στη Μύκονο. Πώς αντέδρασε ο Πάνος εκείνη την ώρα; Απλά καθόταν και την άκουγε, γελώντας. Μάλιστα η όμορφη ξανθιά παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής, δεν άκουγε λέξη, ούτε διαπραγματευόταν τον τόπο που θα γίνει ο… δήθεν γάμος τους, αφού θεωρεί το αγαπημένο της νησί ως ιδανικό για να ζήσει την ωραιότερη στιγμή της ζωής της. Οι εικόνες μάλιστα που περιέγραψε στον συμπαίκτη της για εκείνη την ημέρα ήταν πολύ ρομαντικές.

Η Ασημίνα όρισε μάλιστα και ημερομηνία κάπου στον Ιούνιο, τότε που το Master Chef θα τελειώνει και θα είμαστε ένα βήμα πριν την ανακήρυξη του τελικού νικητή του πολυπόθητου τίτλου.

Τα βίντεο είναι πράγματι απολαυστικά και αξίζει να τα δείτε για όσα ειπώθηκαν δια στόματος Ασημίνας αλλά και Πάνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κέρδισε το αυτοκίνητο στο #SurvivorGR ο Κυριάκος Πελεκάνος!

Δειτε Επισης

Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Διακαναλικός ο Τάσος Τρύφωνος τα Σαββατοκύριακα! Τα απογεύματα στον Alpha και το βράδυ στο Omega
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»
Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες από την εισβολή, ακόμα και τώρα στις βροντές, κλείνω τα αυτιά μου»
Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για το επίμαχο βίντεο με τον «γοητευτικό» Ηλία Κασιδιάρη και το #sexykasidiaris
Αυτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον γιατρο - αδελφό του Γιάννη Καλλιάνου
Το μήνυμα όλο νόημα της Έλενας Μαυρίδου μετά τον χωρισμό από τον Δημήτρη Λάλο
Ο Σάββας Γκέντσογλου επέστρεψε στην Ελλάδα και στην αγκαλιά της Αγγελικής Ηλιάδη
#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»