Όλες οι Eurovision εμφανίσεις στο #YFSF και ο νικητής!

Έχει γίνει πια θεσμός, ένα από τα shows του YFSF να είναι αφιερωμένο στην Eurovision. Έτσι και φέτος, στον πέμπτο κύκλο του αγαπημένου show μιμήσεων, σήμερα είναι βραδιά Eurovision. Και πώς θα μπορούσε να γίνει αυτό χωρίς special guests;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Και όχι ένα, αλλά δύο πρόσωπα, ήρθαν στο YFSF 5 ειδικά για αυτήν την βραδιά που αναβιώνει με μιμήσεις μεγάλες στιγμές του Ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού από διαφορετικές χρονιές και διαφορετικές χώρες.

Special Guest στην κριτική επιτροπή η Ναταλία Γερμανού και μάλιστα σε μεγάλα κέφια αφού παρακολουθεί το show και φυσικά έχει τεράστια αδυναμία στην Eurovision -μην ξεχνάμε πως είναι και η στιχουργός του My number one, της Έλενας Παπαρίζου που είναι και η μοναδική μας νίκη στον θεσμό.

Επί σκηνής επίσης guest ο Σαρμπέλ που μετά από 12 χρόνια αναβίωσε στο YFSF την συμμετοχή του με τα χρώματα της Ελλάδας "Yassou Maria" που μας είχε χαρίσει την 7η θέση, κάνοντας την Μαρία Μπεκατώρου να ταυτιστεί...

Το πρώτο τραγούδι της Eurovision που ακούσαμε ήταν μια ελληνική συμμετοχή, αυτή της Ελπίδας το 1979 στην Ιερουσαλήμ με το τραγούδι του Δώρου Γεωργιάδη "Σωκράτη εσύ σούπερ σταρ". Ένα τραγούδι που στα φωνητικά του είχε την Πωλίνα και την Λία Βίσση και τερμάτισε στην 8η θέση τότε.

Την μίμηση ανέλαβε να κάνει ο Βαγγέλης Παναγόπουλος που φαίνεται πως η Πωλίνα τον "κυνηγάει" αφού δεν έχει περάσει καιρός που ανέλαβε να την μιμηθεί.

Αυτό που δεν γνώριζε ούτε ο ίδιος, ούτε κανείς εκτός από την παραγωγή, ήταν το γεγονός πως η ίδια η Πωλίνα δέχτηκε την πρόταση που της έγινε να εμφανιστεί ως guest και να υποδυθεί τον εαυτό της.

Έτσι, ο Βαγγέλης Παναγόπουλος ως Ελπίδα, είχε πίσω του φωνητική υποστήριξη την αυθεντική της τότε εκτέλεσης και η Πωλίνα βρέθηκε να ξανακάνει τον ίδιο ρόλο 40 χρόνια μετά!

Την περσινή νικήτρια της Eurovision κλήθηκε να μιμηθεί στο YFSF η Μελίνα Μακρή.

Η Μελίνα που δεν έχει περάσει και πολύ εύκολα από το buzzer- μην ξεχνάμε μόλις την περασμένη εβδομάδα έκανε μοναδικά την Εφη Θώδη- σήμερα και πάλι παιδεύτηκε αρκετά.

Δεν ήταν μόνο πως για να πετύχει η μεταμφίεση αναγκάστηκε να φορέσει πρόσθετα τόσο στο σώμα της όσο και στον πρόσωπο. Το "Toy" που ήταν και το νικητήριο τραγούδι πέρυσι στην Πορτογαλία είναι ιδιαίτερα απαιτητικό φωνητικά και έχει και το περίεργο κακκάρισμα που έκανε με πολύ δικό της τρόπο η Netta Barzilai.

Φυσικά τα κατάφερε εξαιρετικά και στην κυριολεξία έσκισε και το ευχαριστήθηκε και η ίδια πολύ.

Σκούρα τα βρήκε η Εύα Τσάχρα με την σημερινή μίμηση που έκανε στο YFSF. 

Το υπερταλαντούχο κορίτσι που έσκισε την περασμένη εβδομάδα με την Grizabella, στο αφιέρωμα της Eurovision κλήθηκε να υποδυθεί την Ελένη Φουρέιρα που σάρωσε στον περσινό διαγωνισμό τραγουδιοού με το Fuego.

Η Εύα, που έδωσε και αποκλειστική συνέντευξη στο Gossip-tv.gr, παρά τον περιορισμένο χρόνο για να προετοιμαστεί για αυτό το ιδιαίτερων απαιτήσεων act, πραγματικά τα έδωσε όλα πάνω στο stage.

Μια από τις αγαπημένες του συμμετοχές στην Eurovisionκλήθηκε να μιμηθεί ο Αργύρης Αγγέλου στο YFSF. 

Ο γνωστός και ταλαντούχος ηθοποιός είναι φαν του Ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού και δεν το κρύβει. Όταν λοιπόν το buzzer του έδωσε μια από τις συμμετοχές που ξεχωρίζει στην πορεία του διαγωνισμού ενθουσιάστηκε.

Ο Αργύρης που την προηγούμενη εβδομάδα έγινε ο Δάκης, σήμερα έγινε ο νικητής της Eurovision του 2017 στο Κίεβο, δηλαδή ο Salvador Sobral και ερμήνευσε το υπέροχο κομμάτι "Amar Pelos Dois".

Μια από τις πιο αμφιλεγόμενες συμμετοχές του θεσμού, αυτήν της Ισπανίας το 2008 στο Βελιγράδι με τον κωμικό Rodolfo Chikilicuatre και το τραγούδι "Baila El Chiki Chiki" κλήθηκε να μιμηθεί ο Ευθύμης που την περασμένη εβδομάδα συγκίνησε με την μίμηση του Μανόλη Κονταρού.

Και Ισπανικά και ασταμάτητα τα λόγια του τραγουδιού που είναι σάτιρα ουσιαστικά και που όπως ακουγόταν τότε εμπεριείχε και πολιτικά σχόλια που κόπηκαν και άλλαξαν πριν την συμμετοχή του τραγουδιού στον διαγωνισμό αφού η EBU απαγορεύει πολιτικής μορφής τραγούδια.

Την νικητήρια συμμετοχή της Αυστρίας το 2014 κλήθηκε να μιμηθεί η Κατερίνα Στικούδη στο YFSF.

Φυσικά μιλάμε για την πολυσυζητημένη συμμετοχή της Conchita Wurst και το υπέροχο τραγούδι της "Rise like a Phoenix" που πήρε την πρώτη θέση στον Διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στην Δανία.

Μια μίμηση που επίσης έχουμε ξαναδεί στο YFSF το 2016 αφού τότε την Conchita έκανε η Ματθίλδη Μαγγίρα. Αν μιλάμε για Eurovision όμως δεν γίνεται να αγνοήσει κανείς αυτήν την συμμετοχή.

Σαρωτικός ήταν ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Ο νικητής του YFSF5 της περασμένης εβδομάδας με την απίστευτη μίμηση που έκανε στον Διονύση Σαββόπουλο, και αυτήν την εβδομάδα ξεσήκωσε όλο το πλατό.

Και ναι μεν, έχουμε ξαναδεί μίμηση του Verka Serduchka στο εν λόγω show μιμήσεων, το 2013 από την Άντα Λιβιτσάνου, αλλά ο Πασχάλης Τσαρούχας ήταν για άλλη μια φορά απίστευτος.

Μια από τις ελληνικές συμμετοχές που δίχασαν το κοινό δόθηκε στην Χρύσπα για να την μιμηθεί στο YFSF. 

Και λέμε δίχασαν γιατί για τον Μιχάλη Ρακιντζή και το S.A.G.A.P.O του που μας εκπροσώπησε στην Eurovision της Εσθονίας το 2002 τερματίζοντας στην 17η θέση τότε, έχουν ειπωθεί και γραφτεί πολλά.

Προτελευταία εμφάνιση της βραδιάς Eurovision στο YFSFαυτή του Ίαν Στρατή. 

Μετά την αξέχαστη μίμηση της Καλομοίρας αυτή είναι η δεύτερη γυναικεία μίμηση που δίνεται στον ταλαντούχο τραγουδιστή που πραγματικά έχει κλέψει τις εντυπώσεις στο αγαπημένο show.

Και όχι όποια κι όποια. Η Sertab Erener, η μόνη νικήτρια της Eurovision για την Τουρκία. Η εμφάνισή της στην Ρίγα της Λετονίας με το "Everyway that i can" σαρωτική και η δουλειά του Ίαν σε αυτήν την μίμηση καθόλου εύκολη.

Μια από τις πιο καλές της εμφανίσεις έκανε η Ελένη Φιλίνη στο YFSF.

Η Ελένη μετά την απολαυστική μίμηση της Ρίτας Σακελλαρίου την περασμένη εβδομάδα, σήμερα κλήθηκε να μιμηθεί την νικήτρια της Eurovision το 2004 στην Κωνσταντινούπολη, την Ruslana!

Όλοι οι συμμετέχοντες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό όμως ένας κατάφερε να πείσει την κριτική επιτροπή για την ερμηνεία και τη μίμησή του. Όλες οι μιμήσεις και οι εμφανίσεις ήταν άψογες με αυτές της Μελίνας Μακρή ως Netta, της Κατερίνας Στικούδη ως Conchita και του Αργύρη Αγγέλου ως Salvador Sobral να ξεχωρίζουν σε σχέση με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

Ποιος όμως ήταν ο μεγάλος νικητής;

Όπως ανακοίνωσε η Μαρία Μπεκατώρου μεγάλη νικήτρια της βραδιάς ήταν η Conchita δηλαδή η Κατερίνα Στικούδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»
#SurvivorGR: Η 17η εβδομάδα ξεκίνησε με μία ακόμα οικειοθελής αποχώρηση - Ο 1ος μονομάχος
Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της