Η απίστευτη επίθεση του Τόνυ στη Δαλάκα στο #SurvivorGR!

Η Κατερίνα Δαλάκα είναι θυμωμένη με την Ρία της αντίπαλης ομάδας καθώς όπως η πρώτη υποστήριξε, παρά τον τραυματισμό της στο πόδι της, η Ρία χόρεψε πανηγυρίζοντας για μία νίκη της ομάδας της.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Η Κατερίνα, φανερά εκνευρισμένη καθώς πιστεύει πως η Ρία δεν έχει χτυπήσει τόσο όσο υποστηρίζει στο πόδι της, σχολίασε αρνητικά τους τρελούς πανηγυρισμούς της αφού όπως είπε, ή την κοροϊδεύει ή δεν πονάει όσο ισχυρίζεται.

Μάλιστα, η Κατερίνα τόνισε πως αμέσως μετά το συγκεκριμένο σκηνικό, πήγε αμέσως και της το είπε καθώς δεν θεωρεί πως έπρεπε να το σχολιάσει σε κάποιον άλλον παρά μόνο στην ίδια τη Ρία με την οποία έχει πρόβλημα με της συμπεριφορά της

Μία ερώτηση της Κατερίνας Δαλάκα για τον τραυματισμό του Τόνυ, προκάλεσε την οργή του αλλά και την... επίθεσή του προς εκείνη, ξεστομίζοντας λόγια που χρειάστηκαν να βάλουν πολλά... μπιπ για να μην ακούγονται στον "αέρα" του Survivor. 

Όλα ξεκίνησαν όταν η Δαλάκα ρώτησε τον Τόνυ αν είναι καλό ο προσαγωγός του μιας και είχε τραυματιστεί.

Τότε ο Τόνυ, φανερά εκνευρισμένος άρχισε να φουντώνει καταλήγοντας από τα νεύρα του να βρίζει την Κατερίνα καθώς θεώρησε πως ήταν άκρως ειρωνική μαζί του αφού δεν πίστευε ότι τον ρώτησε από ενδιαφέρον.

Η Κατερίνα από την πλευρά της έμεινε... παγωτό ενώ όπως είπε αργότερα στους συμπαίκτες της, παρ' όλο που ήθελε να τον... δείρει, προτίμησε να μείνει σιωπηλή προκειμένου να μην χάσει την ψυχραιμία της και τον... εαυτό της όπως σχολίασε.

Η άσπρη και η μαύρη ομάδα του Survivor αναμετρήθηκαν για να κατακτήσουν τη νίκη στον δεύτερο αγώνα ασυλίας.

Χθες κέρδισε τον πρώτο αγώνα ασυλίας η άσπρη ομάδα με αρχηγό τη Σεντά και σήμερα η μαύρη ομάδα με αρχηγό τη «δική» μας Κατερίνα Δαλάκα θέλησε να διεκδικήσει τη νίκη ώστε να έχει μία ελπίδα να διεκδικήσει την ασυλία.

Τι συνέβη όμως;

Η άσπρη ομάδα κατά τη διάρκεια του αγώνα έδειξε την υπεροχή της, καταφέρνοντας μάλιστα να ματσάρει 8-5. Η Κατερίνα Δαλάκα δεν κατάφερνε να κρύψει την απογοήτευσή της. Όμως, δεν το έβαλε κάτω ούτε μία στιγμή, ούτε η ίδια ούτε η ομάδα της η οποία μάλιστα κατάφερε να ανεβάσει το σκορ και τη διαφορά έναντι των αντιπάλων. Τελικά τη νίκη κέρδισε η άσπρη ομάδα. Έτσι την ασυλία οριστικά πήρε η άσπρη ομάδα κάτι που σημαίνει ότι θα φύγει παίκτης από τη μαύρη ομάδα.

Tο Survivor, είναι το παιχνίδι των ανατροπών και αυτό φάνηκε και στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού.

Μετά από πολλές εντάσεις, ειδικά ανάμεσα σε Τόνι και Δαλάκα, δύο παίκτες από τη μαύρη ομάδα, την ομάδα δηλαδή της Κατερίνας Δαλάκα, βρέθηκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση. 

Με δεδομένο ότι οι μόνο Τούρκοι παίκτες θα ήταν αυτή την εβδομάδα υποψήφιοι, Έλληνες και Τούρκοι ψήφισαν ξεχωριστά για τους δύο υποψήφιους. Έτσι, ενώ οι παίκτες της Ελλάδας ψήφισαν με βάση την απόδοση και έστειλαν στον τάκο τη Μελίσα, από την πλευρά της Τουρκίας ψήφισαν τη Σουντέ κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της παίκτριας και όχι μόνο, μιας και θεωρείται δυνατή παίκτρια και η κίνηση αυτή δεν άρεσε. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Όλες οι Eurovision εμφανίσεις στο #YFSF και ο νικητής!

Δειτε Επισης

Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»
#SurvivorGR: Η 17η εβδομάδα ξεκίνησε με μία ακόμα οικειοθελής αποχώρηση - Ο 1ος μονομάχος
Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της