Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2019 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η συγκλονιστική εμπειρία της Κατερίνας του #PowerOfLoveGR όταν έπεσε θύμα ξυλοδαρμού!

  14/03/2019 10:23
Η συγκλονιστική εμπειρία της Κατερίνας του #PowerOfLoveGR όταν έπεσε θύμα ξυλοδαρμού!

Η συγκλονιστική εμπειρία της Κατερίνας του #PowerOfLoveGR όταν έπεσε θύμα ξυλοδαρμού!

  14/03/2019 10:23

Μια προσωπική ιστορία που την έχει σημαδέψει μοιράστηκε με τη Μαρία Μπακοδήμου και τους συμπαίκτες της η Κατερίνα του Power of Love.

Η παίκτρια του reality της αγάπης, περιέγραψε τη στιγμή που μετά από έναν τσακωμό με τον πρώην σύντροφό της, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού μπροστά στην τότε παρέα της, τονίζοντας πως κανείς δεν τη βοήθησε αλλά ούτε και την προστάτεψε!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Στο άκουσμα όλων αυτών η Μαρία Μπακοδήμου δεν έκρυψε την έκπληξή της, καταγγέλλοντας ανοιχτά τέτοιου είδους συμπεριφορές και καλώντας όσες γυναίκες αντιμετωπίζουν αντίστοιχα περιστατικά να απευθυνθούν σε Μονάδες Στήριξης και Κέντρα που μάχονται ενάντια στη βία των γυναικών.

Εν τω μεταξύ, σε μια απίστευτη αποκάλυψη για την μητέρα της προχώρησε και η Μαρία-Σοφία στο Power of love. 

Με αφορμή ένα tweet που έκανε και ζήτησε δημόσια συγγνώμη, η παίκτρια εξήγησε στον συμπαίκτη της Τζόνι για πιο λόγο το έκανε. Μάλιστα, τόνισε πως δεν είναι ρατσίστρια και δεν είχε σκοπό να φανεί έτσι και πως δεν θέλει να κριθεί από αυτό. 

Η Μαρία Σοφία, εξήγησε στον Τζόνι πως η μητέρα της ήταν στην λεοφωροπειρατεία που έγινε το 1999 και ο Γιώργος Κουλούρης έχασε τη ζωή του. Ένα περιστατικό που την έχει στιγματίσει, καθώς, η μητέρα της έχει ακόμα στο κεφάλι της το σημάδι από την σφαίρα, ενώ στο σπίτι τους υπάρχει το παντελόνι με τα αίματα και οι φωτογραφίες από τότε. 

Ο Τζόνι είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό και προσπάθησε να την παρηγορήσει, ενώ στην συνέχεια όπως είπε και στην κάμερα αντιλήφθηκε πως του έλεγε την αλήθεια και πως δεν είχε πρόθεση να προσβάλει κανέναν. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας