Ο Μανώλης μπήκε αρχηγός και η... δικτατορία του, σήκωσε αντιδράσεις!

 

Mια ιδιαίτερη εμπειρία κλήθηκαν να ζήσουν οι παίκτες του MasterChef.

Οι διαγωνιζόμενοι βρέθηκαν σε στρατόπεδο αεροπορίας και συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο των Μεγάρων προκειμένου να μαγειρέψουν για τους στρατευμένους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Μόνο που την ώρα που βρέθηκαν εκεί, είδαν ένα ελικόπτερο να πετάει τόσο χαμηλά που ένιωθαν σαν να ήταν λίγα εκατοστά πάνω από τα κεφάλια τους. Από το συγκεκριμένο ελικόπτερο αποβιβάστηκαν οι τρεις σεφ, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Ο Τάσος που είχε κερδίσει την προηγούμενη δοκιμασία του ριάλιτι μαγειρικής, έγινε αρχηγός ομάδας επιλέγοντας το μπλε χρώμα ενώ για την αντίπαλη ομάδα, την κόκκινη, επέλεξε τον Μάνο.

Δείτε παρακάτω τον… τρόμο ζωγραφισμένο στα πρόσωπα των παικτών στο στρατόπεδο.

Ο Μανώλης επιλέχθηκε σήμερα από τον Τάσο ως αρχηγός της αντίπαλης -από τη δική του- ομάδας του MasterChef και συγκεκριμένα της κόκκινης. 

Ο Μανώλης λοιπόν, έχοντας επιλέξει για υπαρχηγό τον Σταμάτη αποφάσισαν το μενού και απλά πήγαν να το ανακοινώσουν στην ομάδα τους. Και όταν κάποιος από όλους τους υπόλοιπους, τον Ζαχίρ, την Ασημίνα, την Ιωάννα, και τη Σπυριδούλα πήγε να παρέμβει, ο αρχηγός είπε την... αμίμητη ατάκα: "Πείτε τη γνώμη σας αλλά θα γίνει αυτό που θέλουμ εμείς" εννοώντας βέβαια τον ίδιο και τον Σταμάτη. 

Ο Ζαχίρ έδειξε να ενοχλείται από τη συμπεριφορά του και μάλιστα τη σχολίασε on camera λέγοντας χαρακτηριστικά: "Αυτός δεν ξεκίνησε ακόμα και είναι τόσο επιθετικός, πού να προχωρήσει και η δοκιμασία". 

Λίγο αργότερα, η ένταση χτύπησε κόκκινο όταν ο Μανώλης με επιτακτικό ύφος απευθύνθηκε στον Ζαχίρ που για ακόμα μία φορά έδειξε να ενοχλείται από τη συμπεριφορά του συμπαίκτη του. 

Μία μεγάλη έκπληξη περίμενε τους παίκτες του Μaster Chef την ώρα που όλοι τους είχαν ριχτεί στη μάχη για να βγάλουν πιάτα για πενήντα στρατιώτες και τους διοικητές τους στο αεροδρόμιο Μεγάρων.

Αλεξιπτωτιστές έπεσαν από τον ουρανό για να κάνουν έκπληξη στους παίκτες που όμως, όπως ανακοίνωσαν οι κριτές του παιχνιδιού θα έπρεπε να μαγειρέψουν και για αυτούς. Ήταν επιπλέον τριάντα άτομα και έτσι οι κριτές τους ενημέρωσαν πως είχαν στη διάθεσή τους άλλη μία ώρα στη διάθεσή τους ώστε να σερβίρουν και σε αυτούς φαγητό.

Τα βλέμματα αλλά και το χειροκρότημα όλων συγκέντρωσαν δύο γυναίκες που έπεσαν με αλεξίπτωτο και φυσικά οι κριτές έσπευσαν να τους δώσουν τα συγχαρητήριά τους.

Φυσικά, οι φαντάροι μπήκαν στο… στόχαστρο των κοριτσιών του ριάλιτι μαγειρικής, μόνο που η Ασημίνα ήταν υπέρ του δέοντος εκδηλωτική.

«Οι άντρες είναι το στοιχείο μου» δήλωσε on camera η ξανθιά παίκτρια για να πάρει ευθύς αμέσως την απάντηση από την συμπαίκτριά της, Ιωάννα «Η Ασημίνα δεν νομίζω να ρίξει γκόμενο!» εξηγώντας μάλιστα την άποψή της: «Γιατί είμαι της άποψης ότι σκυλί που γαβγίζει δεν δαγκώνει». Κοινώς, επειδή η Ασημίνα έδειχνε να είναι ιδιατέρως φιλική με τους στρατευμένους που σέρβιρε με την ομάδα της και τούς έκανε τα... γλυκά μάτια ώστε να ψηφίσουν την ομάδα της, ήρθε και η φαρμακερή ατάκα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου
#SurvivorGR: Τέλος και ο Γκέντσογλου, χαμός με Σταυρούλα και Γιάννη και τα... πυρά στον Φάνη
Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»