Κονταροχτυπήθηκαν με εντυπωσιακές μεταμορφώσεις Τσαρούχας-Χρύσπα!

Η Μαρία Μπεκατώρου, καλωσόρισε τους τηλεθεατές και ήταν λαμπερή όπως κάθε φορά άλλωστε. 
Αυτή τη φορά, επέλεξε να φορέσει ένα άκρως εντυπωσιακό μωβ φόρεμα!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο Αλέξης Γεωργούλης, βλέποντάς την, δεν άντεξε και δεν δίστασε να της κάνει ένα πολύ κολακευτικό σχόλιο!

«Το φόρεμα σου είναι σα να έχεις ντυθεί περισσότερο από κάθε άλλη φορά αλλά είσαι πολύ σέξι και πολύ όμορφη και σε χαιρόμαστε ακόμα περισσότερο έτσι. Κάνε και μια στροφή εννοείται», της είπε χαρακτηριστικά!

Η παρουσιάστρια, όπως ήταν φυσικό, χάρηκε ακούγοντας αυτό το σχόλιο και το κοινό έδωσε το πιο δυνατό του χειροκρότημα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα αλλά και την αντίδραση της Μαρίας Μπεκατώρου στο βίντεο που ακολουθεί....

 

Η νικήτρια της προηγούμενης Κυριακής, Εύα Τσάχρα ήταν η δεύτερη διαγωνιζόμενη που βγήκε στην σκηνή του YFSF.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια που έκλεψε τις εντυπώσεις την περασμένη εβδομάδα, σήμερα βρέθηκε να πρέπει να μιμηθεί την πασίγνωστη Beyonce και μάλιστα σε ένα πολύ ιδιαίτερο κομμάτι της. Ένα, όχι και τόσο μελωδικό, αλλά με πολύ χορό και attitude και ιδιαίτερο χορευτικό συγχρονισμό. Ένα κομμάτι με υψηλές απαιτήσεις κυρίως στην κίνηση που παίδεψε αρκετά την Εύα και τουλάχιστον σε επίπεδο ανάσας την…ξεθέωσε.

Ο λόγος για το «Run the world (Girls)», στην version του βίντεο κλιπ του. Και δεν ήταν μια εύκολη μεταμφίεση. Και βάψιμο στο σώμα και το πρόσωπο για να «σκουρύνει» και πρόσθετα σε επίμαχα σημεία που δεν διευκολύνουν και ιδιαίτερα την κίνηση. Ψιλοντράπηκε και λίγο η Εύα με το τόσο αποκαλυπτικό της ρούχο. Αλλά δεν πτοήθηκε.

Έκανε την πρόβα της, είδε το βίντεο που την τράβηξαν, εντόπισε τι ήθελε να διορθώσει και βγήκε το βράδυ στην σκηνή και τα έδωσε όλα. 

Δείτε το βίντεο και την σούπερ χορευτική της εμφάνιση!

 

Την πιο σέξι της εμφάνιση έκανε σήμερα στη σκηνή του YFSF η Μελίνα Μακρή.

Η τραγουδίστρια κλήθηκε να υποδυθεί την σούπερ σέξι και κούκλα Dua Lipa που ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο και το… γύρισε σε τραγουδίστρια με τεράστια μάλιστα επιτυχία. 
Η Μελίνα Μακρή σε αυτήν την μεταμφίεση που της έδωσε το buzzer του παιχνιδιού έπρεπε να υποστηρίξει την εμφάνιση της πασίγνωστης σταρ στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού της “New Rules”.

Ένα από τα πιο ιδιαίτερά της αφού σε αυτό η Dua Lipa «παίζει» πολύ με τον φακό, αποκαλύπτει τις τέλειες αναλογίες της, χορεύει και τραγουδάει σε μια τεράστια επιτυχία που όλοι λίγο πολύ έχουμε τραγουδήσει ή χορέψει στα clubs.

Το τηλεοπτικό πλατό του YFSF5 στην κυριολεξία μεταμορφώθηκε σε κρεβατοκάμαρα, σαλόνι και πισίνα και η Μελίνα, αν και όπως είπε η ίδια ένιωθε λίγο άβολα στην τόσο σέξι περιβολή, τα πήγε εξαιρετικά καλά και απέσπασε και πολύ καλά σχόλια από την κριτική επιτροπή αφού όλοι σχεδόν της είπαν πως ήταν η καλύτερή της εμφάνιση ως τώρα στο παιχνίδι.

Απολαύστε την στο βίντεο που ακολουθεί... 

 

Μια πολύ καλή εμφάνιση έκανε σήμερα στη σκηνή του YFSF η Ελένη Φιλίνη.

Η γνωστή και αγαπημένη ηθοποιός κλήθηκε να μιμηθεί την Ρένα Μόρφηως Σούλη Ανατολή ερμηνεύοντας το πασίγνωστο πια τραγούδι της «Όταν σου χορεύω» όπως αυτό αποτυπώνεται στο επίσημο βίντεο κλιπ.
Και η αλήθεια είναι πως η παραγωγή του YFSF5 πραγματικά «έσκισε» στο σκηνικό που δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από το κλιπ.

Μέχρι και το ενδεχόμενο να εμφανιστεί επί σκηνής με την Ελένη Φιλίνη ο Ευθύμης Ζησάκης που πρωταγωνιστεί στο εν λόγω κλιπ και συμμετέχει έτσι κι αλλιώς στο πετυχημένο show του Ant1, συζητήθηκε αλλά δεν έβγαιναν οι χρόνοι για να μπορέσει να βγει και ο ίδιος λίγο αργότερα στην σκηνή ως Τόλης Βοσκόπουλος.

Έτσι αν και το ήθελαν όλοι και ο ίδιος ο Ευθύμης, τελικά τον ρόλο του γόη ερμήνευσαν επαγγελματίες που ήρθαν στο στούντιο ειδικά για να στηρίξουν τόσο την εμφάνιση της Ελένης Φιλίνη, όσο και αυτήν την Χρύσπας που ακολουθεί και θα δείτε αργότερα.

Πώς τα πήγε η Ελένη σε αυτήν την μίμηση; Θα δείτε το βίντεο που ακολουθεί και θα βγάλετε μόνοι σας συμπεράσματα. Τα σχόλια της κριτικής επιτροπής όμως ήταν σίγουρα υπέρ της, ενώ στις προηγούμενες εμφανίσεις της δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο. 
Απολαύστε την στο βίντεο που ακολουθεί.

 

Μια μεγάλη έκπληξη ήταν η σημερινή εμφάνιση του Πασχάλη Τσαρούχαστο YFSF.

Μια εμφάνιση που σίγουρα θα μείνει αξέχαστη αφού ο γνωστός ηθοποιός στην κυριολεξία έγινε ένας άλλος. Και αυτός που έγινε ήταν κατά μία έννοια και λίγο scary. Τόσο που ότανν ολοκλήρωσε την εμφάνισή του η Μαρία Μπεκατώρου δεν τον πολυπλησίαζε και δεν δίστασε να πει ότι «την άκουσε» λίγο μαζί του.

Βλέπετε ο Πασχάλης Τσαρούχας κλήθηκε να μιμηθεί τον τραγουδιστή των «The Prodigy», Keith Flint. Μια πολύ ιδιαίτερη προσωπικότητα της διεθνούς μουσικής σκηνής. Και μάλιστα από ένα άκρως ψυχεδελικό clip τους για το τραγούδι «Firestarter».

Το αποτέλεσμα πραγματικά εντυπωσιακό, όπως και τα καταπράσινα μαλλιά που φορέθηκαν πάνω στο κεφάλι του Πασχάλη Τσαρούχα για αυτήν την μεταμφίεση. Κι αν και τον παίδεψαν αρκετά τα βαριά κολιέ που φορούσε στο λαιμό του, ειδικά στην κίνηση (τον ψιλοστένευαν και τον ενοχλούσαν) τα πήγε εξαιρετικά καλά και αυτό αναγνωρίστηκε και από την κριτική επιτροπή.

Και εδώ, όλοι είπαν πως έκανε την καλύτερή του εμφάνιση ως τώρα. (μεγάλες καλοσύνες σήμερα)
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί με τον αγνώριστο Πασχάλη Τσαρούχα.

 
Τον πιο σέξι και χορευτικό εαυτό του κλήθηκε να βγάλει στη σκηνή του YFSF ο Ίαν Στρατής.

Ο τραγουδιστής που γνώρισε κι αγάπησε το κοινό από το X-Factorπραγματικά τα έδωσε όλα αυτό το βράδυ, αφού η μεταμφίεση που του έτυχε και κλήθηκε να υλοποιήσει τα είχε όλα. Και τραγούδι απαιτήσεων και χορό και sexy διάθεση.

Πόσα να αντέξει ο άνθρωπος; Πώς να βγει με τον καλύτερο τρόπο η live εμφάνιση του Justin Timberlake στο Superbowl με το τραγούδι «Bringing sexy back». Μετά τις πρόβες του ο Ίαν, έριξε κι έναν ύπνο στον καναπέ των καμαρινιών για να αντέξει τόσο χοροπηδητό και τραγούδι μαζί.

Και μετά ήρθε η ώρα της κανονικής του εμφάνισης επί σκηνής. Που πραγματικά, όπως μας έχει συνηθίσει ως τώρα, ήταν κι αυτή εξαιρετική. Και του το είπε και η κριτική επιτροπή πως ανεβάζει τον πήχη ψηλά και είναι πάντα πάρα πολύ καλός. Κι η αλήθεια είναι πως ο γλυκύτατος -από κοντά- Ίαν δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και δουλεύει σκληρά τις εμφανίσεις του. Και αυτό φαίνεται και στο αποτέλεσμα κάθε Κυριακή. 

Και αυτήν την φορά δεν μας απογοήτευσε. Ούτε εμάς, ούτε το κοινό που τον αποθέωσε.

Δείτε πόσο στο βίντεο που ακολουθεί.

 

Και μπορεί τελικά να μην συναντήθηκαν επί θεατρικής σκηνής στο άκρως επιτυχημένο «Μαριχουάνα Stop», αφού ο Ευθύμης τελικά δεν συμμετείχε στην παράσταση, το buzzer του YFSF5 όμως του έφερε μπροστά του τον μεγάλο Έλληνα τραγουδιστή και μάλιστα σε μια από τις τεράστιες επιτυχίες του.

«Δεν με νοιάζει» κλήθηκε να ερμηνεύσει ο Ευθύμης Ζησάκης, ως Τόλης Βοσκόπουλος στην κινηματογραφική ταινία με ένα σκηνικό υπερπαραγωγή, με τους απαραίτητους καπνούς, τα αρχαιοελληνικά γραφιστικά και τους κίονες.

Κι αν και πραγματικά το προσπάθησε πολύ δεν ενθουσίασε ιδιαίτερα την κριτική επιτροπή. Που ναι μεν ήταν στις καλές της, αλλά φαίνεται πως στον Ευθύμη δεν «χαρίζονται» και πολύ. Ίσως γιατί έχουν υψηλές απαιτήσεις από εκείνον. Ανάμεσα στο κοινό και οι γονείς του που όπως μάθαμε είναι σχεδόν σε κάθε YFSF εκεί για να τον απολαύσουν.

Και σίγουρα οι ίδιοι τον καμαρώνουν - και με το δίκιο τους- ιδιαίτερα. Εσάς πώς σας φάνηκε ο Ευθύμης ως Τόλης; 
Αν δεν το είδατε, μπορείτε να τον απολαύσετε στο βίντεο που ακολουθεί.

 

Αυτή κι αν ήταν αλλαγή στο YFSF.

Την προηγούμενη εβδομάδα σέξι Cher και σήμερα αγοράκι ράπερ η Κατερίνα Στικούδη που μάλλον πια θα πρέπει να γιορτάζει της μεταμορφώσεως! 
Και οφείλουμε να πούμε πως ότι κι αν της δώσουν το δουλεύει πολύ και το υποστηρίζει με τον καλύτερο τρόπο. Και μπαίνει τόσο στον «ρόλο» της που ακόμα και στα παρασκήνια αυτοτρολλάρεται και τρολλάρει τους πάντες!

Σήμερα έπρεπε να κάνει τον Vanilla Ice σε ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια του, το «Ice ice baby» αλλά όχι στην εκδοχή του clip του, στην live εμφάνισή του στα American Music Awards το 1991. 
Μια εμφάνιση πολύ ιδιαίτερη -προορισμένη για live βραβείων βλέπετε- με πάρα πολύ χορό και χοροπηδητό που πραγματικά εξόντωσε την ταλαντούχα Κατερίνα.

Όχι πως δεν τα έβγαλε πέρα. Φυσικά και τα πήγε μια χαρά σε μια τόσο διαφορετική εμφάνιση που αν δεν γνώριζε κανείς πως είναι η Στικούδη, σίγουρα δεν θα την αναγνώριζε. 

Δείτε το βίντεο με την εντυπωσιακή της μεταμόρφωση.

 

Ένα από τα πιο πετυχημένα σκηνικά της βραδιάς είχε ο Αργύρης Αγγέλου στο YFSF.

Ως μίμηση όμως δεν μπορούμε να πούμε ακριβώς το ίδιο. Ο γνωστός ηθοποιός κλήθηκε από το buzzer να ερμηνεύσει ένα πολύ γνωστό και άκρως ρομαντικό τραγούδι από την ταινία “The Closer”, που έχει τίτλο “The Blower's Daughter”, αλλά όλοι γνωρίζουμε ως “I can’t take my eyes of you” του Ιρλανδού Damien Rice.

Απαιτητικό φωνητικά τραγούδι σε ένα ονειρικό βίντεο κλιπ που σε ταξιδεύει. Και οπτικά σε ότι αφορά την ατμόσφαιρα του κλιπ, όπως προαναφέραμε, όλα βγήκαν τέλεια. Όντως η εικόνα ήταν ίδια με το πρωτότυπο. Όσον αφορά την ομοιότητα του Αργύρη Αγγέλου με τον Damien Rice όμως, εδώ τουλάχιστον εμείς εξακολουθήσαμε να βλέπουμε τον αγαπημένο Αργύρη με τα ρούχα και τα μούσια του Damien.

Φωνητικά, σε αυτήν την δύσκολη ερμηνεία ο Αργύρης τα πήγε καλύτερα απ’ ότι οπτικά -που οπτικά δεν φταίει ο ίδιος για την ομοιότητα ή μη της μίμησης- και πραγματικά έδωσε ότι καλύτερο μπορούσε. Δεν έπεισε όμως, ούτε εμάς ιδιαίτερα, αλλά ούτε και την κριτική επιτροπή, όπως φάνηκε από τον σχολιασμό τους. 

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

Την πιο άχαρη δουλειά είχε σήμερα ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος στο YFSF.

Βλέπετε σε εκείνον έκατσε ο κλήρος του buzzer να μιμηθεί ένα μέλος της κριτικής επιτροπής, τον αμίμητο κιόλας, Γιώργο Μαζωνάκη. 
Και αυτό του δημιούργησε μεγάλο άγχος αφού το πρόσωπο που κλήθηκε να μιμηθεί θα ήταν ακριβώς μπροστά του! Γι’ αυτό και προσπαθούσε να διασκεδάσει το άγχος του στα παρασκήνια απολαμβάνοντας το ότι έβλεπε τον εαυτό του με μαλλιά!

Πόζαρε στο κινητό του, τίναζε τα μαλλιά δεξιά αριστερά και τρελάθηκε στο πείραγμα με όλους. Ο ίδιος ο Γιώργος Μαζωνάκης έχοντας μεγάλη περιέργεια για το αποτέλεσμα, πέρασε μάλιστα από τα καμαρίνια των παικτών για να δει τον Βαγγέλη πριν να μπει στο στούντιο. Δεν κατάφερε βέβαια να δει και πολλά γιατί ναι, μεν φορούσε ήδη τα ρούχα της μεταμφίεσης αλλά ακόμα δεν είχε τελειώσει μακιγιάζ, δεν φορούσε την περούκα αλλά ούτε και τους απαραίτητους φακούς επαφής για να αποκτήσει τα βαθυγάλανα μάτια του Μαζώ.

Όχι βέβαια πως όταν τους έβαλε τον έβλεπε κανείς και φώναζε «να, ο Μαζωνάκης». Οπτικά πέρασε και δεν ακούμπησε η μίμηση αλλά όπως προείπαμε και σε προηγούμενους διαγωνιζόμενους αυτό δεν είναι δική τους ευθύνη. 
Φωνητικά από την άλλη, ερμηνεύοντας μια από τις πρώτες επιτυχίες του Μαζωνάκη, το «Μου λείπεις» ο Βαγγέλης τα πήγε πολύ πολύ καλύτερα. 

Δείτε εδώ το βίντεο της εμφάνισής του.

 

Το καλύτερο φύλαγαν για το τέλος σήμερα στο YFSF.

Και το λέμε αυτό, όχι γιατί παίρνουμε θέση για το ποιος ή ποια θα είναι ο νικητής-τρια σήμερα, αλλά γιατί πραγματικά η μεταμόρφωση της Χρύσπασε cartoon ήταν το κάτι άλλο. 
Η γνωστή τραγουδίστρια έγινε η Jessica Rabbit και τραγούδησε πραγματικά εξαιρετικά το «Why don't you do right». Και δεν ήταν κι εύκολη υπόθεση αφού όλο της το πρόσωπο ήταν στην κυριολεξία «χτισμένο» με λάτεξ.

Δεν την πτόησε βέβαια αυτό καθόλου την Χρύσπα που έδειξε να την απολαμβάνει με την ψυχή της την συγκεκριμένη μεταμφίεση. Στην κυριολεξία τα έδωσε όλα και αποθεώθηκε και από τον κόσμο αλλά και από την κριτική επιτροπή. Και δικαίως θα λέγαμε.

Στην πιο σέξι της εκδοχή η Χρύσπα ομολόγησε πως στενοχωριέται πολύ που τα οπίσθια δεν είναι δικά της αλλά φορετά προκαλώντας τα γέλια των κριτών και του κοινού.

Δείτε εδώ το βίντεο με την πραγματικά απίστευτη μεταμόρφωση.

 

Μεγάλος νικητής στην τέταρτη εβδομάδα του YFSF αναδείχθηκε ο Πασχάλης Τσαρούχας, ο οποίος “κέρδισε” επιτροπή και τηλεοπτικό κοινό με την εμφάνισή του ως Prodigy.

Η βαθμολογία των κριτών

Η βαθμολογία μετά τα 5άρια των διαγωνιζόμενων

Η μετατροπή σε πόντους

Η τελική βαθμολογία

 

Η εμφάνιση που έδωσε τη νίκη στον Πασχάλη Τσαρούχα…

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
Έβγαλαν στον τάκο την Ασημίνα στο #SurvivorGr-«Δεν θέλω να νιώθω βαρίδι για την ομάδα»
Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της