«Δεν μπορείς» φώναζε Τούρκος παίκτης στην Κύπρια του #SurvivorGR!

H παίκτρια από την Πάφο τον ανάγκασε να σωπάσει ωστόσο εκείνος δεν σταμάτησε να προκαλεί! Ο Τανιμανίδης ανακοίνωσε ότι πρώην παίκτρια του Survivor μπαίνει ξανά στο παιχνίδι! Ποιοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση; 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Στον αγώνα συμβόλων του Survivor ο Τόνι Σταυράτης είχε ένα άσχημο ατύχημα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Ο Τόνι και ο Σπύρος έπρεπε να στήσουν τα τουβλάκια και εν συνεχεία να σηκώσουν το ένα και μοναδικό σημαιάκι που υπήρχε.

Οι δύο παίκτες έτυχε να τελειώσουν μαζί με τα τουβλάκια και έτρεξαν για το σημαιάκι. Ο Σπύρος πρόλαβε να το σηκώσει πρώτος, ωστόσο, άθελά του χτύπησε τον Τόνι στο κεφάλι.

Ο ελληνικός πάγκος “πάγωσε” βλέποντας το ατύχημα, ενώ οι γιατροί έτρεξαν αμέσως στον Τόνι για τις πρώτες βοήθειες.

Χαμός επικράτησε κατά τη διάρκεια του πρώτου αγωνίσματος ασυλίας της εβδομάδας στο Survivor. Η Ελπίδα είχε φτάσει στον τελικό στόχο και έριχνε, με τον Hikmet να βρίσκεται δίπλα της και να φωνάζει “δεν μπορεί” στα ελληνικά.

Με το που πήρε τη νίκη η Ελπίδα, πήγε μπροστά στον Hikmet και σε έξαλλη κατάσταση του έκανε το κλασικό νεύμα να σωπάσει. Στη συνέχεια, πηγαίνοντας στον πάγκο ξέσπασε σε φωνές «άκου εκεί που θα μου πει “δεν μπορεί”. Τσοπάνη!».

Στο επόμενο αγώνισμα, ο Hikmet κέρδισε τον Βασίλη Σίμο και αμέσως πήγε και γονάτισε μπροστά στον ελληνικό πάγκο, προκαλώντας γι’ ακόμα μία φορά. Αμέσως οι Έλληνες μπήκαν μπροστά και του ζήτησαν το λόγο, ενώ άλλοι Τούρκοι μπήκαν στη μέση για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

«Hikmet, δεν μπορείς να κάνεις τέτοια κίνηση μπροστά στην αντίπαλη ομάδα. Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, δεν ήταν καθόλου ευγενικό. Δεν το δεχόμαστε αυτό και δεν θέλουμε τέτοιες εντάσεις», είπε ο Acun Ilicali στον Hikmet.

Με σκορ 10-6, τη νίκη κατάφεραν να πάρουν και πάλι οι Τούρκοι, οι οποίοι δεν έκρυψαν τη χαρά τους!

Να θυμίσουμε ότι αυτή είναι η τρίτη ασυλία, ενώ την πρώτη είχαν κερδίσει οι Τούρκοι και τη δεύτερη οι Έλληνες.

Μετά το αγώνισμα για την ασυλία και την νίκη των Τούρκων, οι δυο παρουσιαστές, o Acun και ο Σάκης ανακοίνωσαν στις ομάδες μία μικρή έκπληξη! 

Πριν την ανακοίνωση ο Τούρκος παρουσιαστής και παραγωγός μίλησε στα ελληνικά «Σήμερα νιώθω υπέροχα. Νιώθει πολύ cool. Δεν ξέρω τόσα ελληνικά!» και ο Σάκης Τανιμανίδης δεν μπορούσε να σταματήσει να γελά!

Στη συνέχεια, ο Σάκης ανακοίνωσε ένα αγώνισμα – έκπληξη, το οποίο βλέπουμε για πρώτη φορά στο Survivor Ελλάδα – Τουρκία. Ποιο είναι αυτό το αγώνισμα;

Έλληνες και Τούρκοι θα έπαιζαν μαζί όχι σε αντίπαλες ομάδες αλλά σε ζευγάρια και οι νικητές θα κερδίζουν έναν απολαυστικό καφέ και κουλουράκια.

Η ελληνική ομάδα του Survivor έχασε με 2-0 στα παιχνίδια ασυλίας και πλέον ένας παίκτης αναμένεται να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

Οι Έλληνες παίκτες οδηγήθηκαν αρχικά στο παιχνίδι της ατομικής ασυλίας, όπου οι Νίκος Κοσμάς και Ρία Κολοβού κατάφεραν να νικήσουν και να εξαιρεθούν από την ψηφοφορία.

Η Ιουλιέτα Κίτρινου με οκτώ ψήφους αναδείχθηκε πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση. Οι Νίκος Κοσμάς και Ρία Κολοβού, λόγω ατομικής ασυλίας, έβγαλαν υποψήφιους τους Σπύρο Γουρδούπη και Βασίλη Βασιλικό αντίστοιχα.

Στο συμβούλιο του Survivor, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε πως σε λίγες ημέρες θα μπει στην ελληνική ομάδα η Κατερίνα Δαλάκα, με τους παίκτες να μένουν άφωνοι στο άκουσμα της είδησης.

Δεν ήταν μόνο οι Έλληνες παίκτες που σάστισαν, αλλά και ο Hikmet Tugsuz, ο οποίος την γνωρίζει. «Ναι, την ξέρω. Ήταν πέρυσι στο Survivor και ξέρω ότι είναι πρωταθλήτρια στίβου στα 400 μέτρα. Είχα ακούσει ότι ετοιμαζόταν να επιστρέψει στους στίβους. Ασχολούμαι πολύ με τον αθλητισμό. Την ξέρω καλά. Είναι πολύ δυνατή και πολύ καλή παίκτρια», είπε ο Hikmet.

Tι θα παρακολουθήσουμε απόψε στο Survivor;

Οι απανωτές ήττες της ελληνικής ομάδας έφεραν γκρίνια και τσακωμούς μπροστά στην αντίπαλη ομάδα.

Στο συμβούλιο ο ένας παίκτης τα χώνει στον άλλον! Οι Έλληνες έχουν ξεκινήσει μια κόντρα με αφορμή τα ματσαρίσματα. Θα καταφέρουν να λύσουν τις διαφορές τους ή και στον επόμενο στίβο μάχης θα έχουν προβλήματα; Μετά το συμβούλιο θα υπάρξει άσχημο κλίμα στην ελληνική ομάδα μιας και οι άντρες θα «τρώγονται» ανά μεταξύ τους! Οι Τούρκοι αντιλήφθηκαν τι συμβαίνει στην ελληνική ομάδα και πέταξαν τα καρφάκια τους on camera! 

«Η ελληνική ομάδα δεν είναι καλή. Το ότι όμως κερδίσει συνέχεια και μία ομάδα δε σημαίνει ότι είναι και καλή. Πιστεύω πως εμείς είμαστε ανώτεροι» θα πει ένας παίκτης από την Τουρκική ομάδα! Πώς θα εξελιχθεί ο νέος αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες μιας και πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι αφού θα έχει σωματική επαφή. Έχοντας κλειστά τα μάτια ο κάθε παίκτης θα πρέπει να βγάλει από τον άλλον την μπαντάνα και όπως θα δείτε και στο τρέιλερ «θα πέσουν κορμιά»!

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
Μπαράζ τοποθετήσεων του Δημήτρη Παπανώτα, μετά την διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ - Αυτοί είναι στο πλευρό του