Μετά την επιστροφή της Δαλάκα στο #SurvivorGR, θέλουν να φέρουν και την Σπυροπούλου! Οι δηλώσεις του Ντάνου για την πρόταση!

Χρυσάφι στα πόδια της Σπυροπούλου για να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο, με τον Τούρκο παραγωγό Acun Ilicali να κάνει ό,τι μπορεί για να ανεβάσει τα νούμερα της τηλεθέασης του ριάλιτι επιβίωσης. Τρανό παράδειγμα η ανακοίνωση χθες του Σάκη Τανιμανίδη ότι η Κατερίνα Δαλάκα επιστρέφει στο Survivor! 

Η αγωνία του παραγωγού είναι μεγάλη και είναι λογικό, μιας και βλέπει τα λεφτά του να... χάνονται!
Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες του "Λοιπόν", υπήρξε ήδη πρόταση προς την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για να μπει και στο φετινό «Survivor».

Πολλά έχουν γραφτεί και λεχθεί για τη σχέση του Τούρκου καναλάρχη με την παρουσιάστρια, αν και κανείς δεν επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε τις φήμες. 

Η πρόταση λοιπόν που φέρεται να έχει κάνει ο Τούρκος καναλάρχης στην Κωνσταντίνα, αφορά ένα τεράστιο για τα σημερινά δεδομένα χρηματικό ποσό μαζί με τη δέσμευση πως αυτή θα είναι η παρουσιάστρια του «My style rocks 3», σε κάθε περίπτωση, είτε το ριάλιτι μείνει στον ΣΚΑΙ, είτε μετακομίσει σε άλλο κανάλι. 

Πάντως εδώ και μερικές εβδομάδες κυκλοφορεί η είδηση ότι η Κωνσταντίνα ετοιμάζει βαλίτσες για το Survivor Eλλάδας - Τουρκίας με τις εκπομπές να το ανακοινώνουν ως κάτι σίγουρο, χωρίς ωστόσο να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες ή η ίδια να κάνει κάποιες δηλώσεις. 

Αναμένουμε λοιπόν τις εξελίξεις... Η αλήθεια είναι πάντως πως η Queen Ντίνα έχει λείψει στο κοινό της μετά και το τέλος του My Style Rocks. 

Παράλληλα, πρόταση για συμμετοχή στο ριάλιτι έγινε και στον Γιώργο Αγγελόπουλο, νικητή του πρώτου κύκλου, ο οποιος φυσικά και... αρνήθηκε, παρά το γεγονός πως το ποσό ήταν εξίσου μεγάλο!

 

Γιατί δεν δέχθηκε να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης; Ο Ντάνος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δέχθηκα μία ερώτηση για το μέχρι πότε έχω γυρίσματα στο Τατουάζ και έμεινε εκεί… Τους είπα ότι έχω γυρίσματα μέχρι τον Ιούνιο και δεν συνεχίστηκαν οι συζητήσεις… Εγώ οφείλω να είμαι στο Τατουάζ. Αν δεν ήταν το Τατουάζ εξαρτάται πώς θα ήμουν και πού θα ήμουν…»!

Τι είπε για το υπέρογκο ποσό που ακούγεται ότι του πρότειναν προκειμένου να μπει στο Survivor; Αιφνιδιάστηκε για την απόφαση που πάρθηκε για το τέλος του Τατουάζ;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!


Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης έδωσε εν τω μεταξύ μια άλλη είδηση στον αέρα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου»: «Γνωστός Έλληνας πάρα πολύ όμορφος δέχθηκε πρόταση από τον Σάκη Τανιμανίδη να μπει στο survivor. Έγινε πρόταση από τον ίδιο τον Τανιμανίδη. Εκείνος ζήτησε 10 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα και το συζητάνε…»! 

 
Δείτε το σχετικό απόσπασμα με την αποκάλυψη για το survivor Ελλάδα-Τουρκία!
 

 

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Έβγαλαν στον τάκο την Ασημίνα στο #SurvivorGr-«Δεν θέλω να νιώθω βαρίδι για την ομάδα»
Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»
#SurvivorGR: Η 17η εβδομάδα ξεκίνησε με μία ακόμα οικειοθελής αποχώρηση - Ο 1ος μονομάχος