Κυριακή, 26 Ιανουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Καταιγιστικές εξελίξεις! Κόβεται το #SurvivorGR Ελλάδα-Τουρκία!

  08/02/2019 10:21
Καταιγιστικές εξελίξεις! Κόβεται το #SurvivorGR Ελλάδα-Τουρκία!

Καταιγιστικές εξελίξεις! Κόβεται το #SurvivorGR Ελλάδα-Τουρκία!

  08/02/2019 10:21

Τα απίστευτα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης φέρνουν τεράστιες αλλαγές να σώσουν ότι σώζεται!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Τα σενάρια για το ριάλιτι επιβίωσης δίνουν και παίρνουν, όμως η αλήθεια είναι ότι στα επόμενα επεισόδια θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές!

Η πρώτη αλλαγή μάλιστα θα γίνει άμεσα! 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ethnos επειδή τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι τα αναμενόμενα ούτε και στο τουρκικό Survivor, έχει βάλει σε σκέψεις την παραγωγή για το τι πρέπει να αλλάξει στο ριάλιτι.

Τα σενάρια είναι πολλά, όμως μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα γίνουν αλλαγές!

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί σκοπεύει να ενεργοποιήσει το Plan A, σύμφωνα με το οποίο κάποιοι Διάσημοι θα μπουν στο παιχνίδι σε μια προσπάθεια να «σηκώσουν» τα νούμερα και δεν αποκλείεται να μην είναι η μοναδική αλλαγή!

Ήδη στην πρώτη εβδομάδα που το παιχνίδι ξεκίνησε τα νούμερα τηλεθέασης στην Ελλάδα δεν ήταν απλώς απογοητευτικά, ήταν καταστροφικά! Ξεκίνησε με ένα 28,0 στην πρεμιέρα και στη συνέχεια το ριάλιτι επιβίωσης το survivor έκανε νούμερα απίθανα.

Ο μέσος όρος του στο δυναμικό κοινό αλλά και στο γενικό σύνολο ήταν από 13,7 μέχρι και 14,5! Για ένα τέτοιο μεγάλο παιχνίδι με τεράστια έξοδα αυτό είναι καταστροφή! Τα ίδια ίσως και χειρότερα και στην Κύπρο!

Τι έχουνε σκεφτεί οι άνθρωποι του ΣΚΑΙ σε συνεργασία με τον Σάκη Τανιμανίδη, τον Τούρκο παράγωγο, αλλά και τα έμπειρα στελέχη του Αντζούν, για να σωθεί το παιχνίδι.

Ο σχεδιασμός είναι να γίνουν δύο διαφορετικά Survivor ένα με Έλληνες και ένα με Τούρκους. Στην ελληνική ομάδα και αντίστοιχα στην τουρκική θα προστεθούν τόσοι παίκτες, για να φτιαχτούν δυο ομάδες.

Το ερώτημα είναι αν η δεύτερη ομάδα στους Έλληνες που θα δημιουργηθεί θα αποτελείται και από επώνυμους! 

Θα σταματήσουμε δηλαδή με λίγα λόγια να παρακολουθούμε ένα Ελληνο-τουρκικό Survivor και θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα με ένα Survivor από τα παλιά.

Κάθε βδομάδα ή κάθε 15 ημέρες θα υπάρχει ένας ελληνοτουρκικός αγώνας.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας