Ο Γιάννης και η Αργυρώ αναγκάστηκαν να αποκάλυψουν αν είχαν σχέση πριν το #PowerΟfLoveGR!

Στο επίκεντρο των συζητήσεων στο σπίτι του Power Of Love αλλά και στο twitter, βρέθηκε η σχέση που μπορεί να είχε ο Γιάννης Κοπιδάκης και η Αργυρώ Τσιοράνου πριν μπουν στο ριάλιτι αγάπης.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Ο Παύλος Παπαδόπουλος ήταν έξαλλος με τον Γιάννη Κοπιδάκη, λόγω της συμπεριφοράς του. Η αρχή έγινε για την αποχώρηση της Ραφαέλας και την παραμονή της Αργυρώς, ενώ τον χαρακτήρισε αγενή και ασεβή.

Ο Γιάννης προκάλεσε όποιον έχει αποδείξεις για τη σχέση του με την Αργυρώ πριν το παιχνίδι, να τις κοινοποιήσει, ενώ κουβέντα στην κουβέντα με τον Παύλο άναψαν τα αίματα και η κατάσταση παραλίγο να ξεφύγει.

Ο Παύλος Παπαδόπουλος, δεν δίστασε να πει στον Γιάννη ότι σκέφτηκε πως μπορεί  να ήταν ζευγάρι πριν από το παιχνίδι. «Εγώ έδωσα την ψήφο μου με την αιτιολογία, ότι εσείς οι δύο μπορεί να μην γνωρίζεστε από εδώ μέσα. Μπορεί να είχες και σχέση από νωρίτερα μαζί της και μπορεί αυτά που τώρα λέτε να μην ισχύουν. Στο βίντεο της Μαρίας, η Αργυρώ είπε ότι δεν σε ξέρει και σε εμένα προσωπικά είπε ότι την έχεις δει, αλλά και την έχεις ψάξει, αλλά και εκείνη σε έχει δει», του ανέφερε κατά τη διάρκεια συζήτησης τους.

Η Μαρία Μπακοδήμου θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, γι’ αυτό και όταν πήγε στο σπίτι των παικτών, ζήτησε από τον Γιάννη και την Αργυρώ να αποκαλύψουν αν γνωρίζονταν.

Τόσο ο Γιάννης, όσο και η Αργυρώ, αρνήθηκαν  κατηγορηματικά τα όσα ακούγονται, ενώ η δεύτερη δεν έκρυψε και τον εκνευρισμό της.

Αξίζει βέβαια να υπενθυμίσουμε πως ο παίκτης είχε αποκαλύψει πως είχε δει την Αργυρώ παλιά σε κλαμπ στην Κρήτη και του άρεσε.

Η φωτογραφία ωστόσο που φαίνεται πως φούντωσε τις φήμες, είναι αυτή που υπάρχει στο Instagram του Γιάννη, δίπλα στον οποίο φαίνεται να είναι μια γυναικεία φιγούρα, η οποία φοράει το ίδιο ρολόι με αυτό της Αργυρώς.

Η Αργυρώ Τσιοράνου έγινε έξαλλη με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει, ότι δηλαδή είχε σχέση με τον Γιάννη Κοπιδάκη πριν μπουν στο παιχνίδι.

Και είπε να ανταποδώσει τις κατηγορίες, βάζοντας στο στόχαστρο τον Τζόνι για τον οποίο είπε πως έχει αποδείξεις πως γνώριζε από πριν τη Ρένια και τη Ζένια.

Την αρχή έκανε ο Γιάννης ο οποίος είπε πως γνωρίζει ότι και άλλοι συμπαίκτες του γνώριζαν κοπέλεςπου συμμετέχουν πριν μπουν στο σπίτι.

Και εντελώς ξαφνικά και ενώ ο Τζόνι καλούνταν να απαντήσει αν γνώριζε τις δύο κοπέλες πριν το παιχνίδι, η Αργυρώ πετάχτηκε και είπε πως έχει αποδείξεις για όλα αυτά, δίνοντας… υπόσχεση πως θα τα αποκαλύψει σύντομα.

Ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή του έδειξε πάντως φωτογραφίες στις οποίες και βλέπουμε τον Γιάννη και την Αργυρώ μαζί! 

 

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της