H Καινούργιου άνοιξε μέτωπο με την Ναταλία: «Έχω σοκαριστεί με τις δηλώσεις της! Ευχαριστώ Ναταλία μου. Ευχαριστώ πολύ!».

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσαν τα σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου προς τους BTS, το δημοφιλές συγκρότημα το οποίο κατέκρινε μέσα από την εκπομπή της.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Δυο από τους τραγουδιστές βρίσκονται στην πεντάδα με τους πιο ωραίους άντρες παγκοσμίως, κάτι που παραξένεψε την παρουσιάστρια, λέγοντας χιουμοριστικά πως δε μοιάζουν με άντρες. 

Το απόσπασμα της εκπομπής έκανε το γύρω του διαδικτύου με τους fan του συγκροτήματος να είναι εξοργισμένοι και να γράφουν πολύ άσχημα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες της.

Η Κατερίνα Καινούργιου με το ξεκίνημα της εκπομπής της τοποθετήθηκε σε όλα αυτά που έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα και στα απειλητικά μηνύματα που έχει δεχτεί το Σαββατοκύριακο.

«Νά πούμε ότι εμείς δεν έχουν τίποτα με του συγκεκριμένους καλλιτέχνες και τα συγκροτήματα, ούτε οι ίδιοι μαζί μας. Παρόλα αυτά έχω περάσει κυρίως εγώ ένα εφιαλτικό Σαββατοκύριακο με ένα τεράστιο διαδικτυακό bullying που έχει γίνει», είπε στην αρχή η παρουσιάστρια.

Ενώ συνέχισε: «Έφτασαν σε σημείο να απειλούν την οικογένεια μου, εμένα, να εύχονται να πάθω καρκίνο. όχι το συγκρότημα μην παρεξηγηθώ. Κάποιος στρατός από φανατικούς θαυμαστές τους».

Δείτε όσα δήλωσε στο βίντεο που ακολουθεί:

Η Κατερίνα Καινούργιου, το πρωί της Δευτέρας θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια και να ξεκαθαρίσει πως δεν έχει τίποτα με το συγκρότημα και να ζητήσει συγγνώμη εάν τα λόγια της φάνηκαν άσχημα 

Μάλιστα, αποκάλυψε πως πέρασε ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο μιας και οι fans του συγκροτήματος δεν σταμάτησαν τις απειλές προς την ίδια και την οικογένεια της. 

Η παρουσιάστρια δέχθηκε πολλά υβριστικά μηνύματα και δεν δίστασε να πει στον αέρα της εκπομπής της πως και ο φίλος της, ο Νάσος Αναστασόπουλος δέχθηκε άσχημα μηνύματα.

Συγκεκριμένα ανέφερε μεταξύ άλλων: «Έστελναν και στο φίλο μου μηνύματα και του έλεγαν “Πως μπορείς και τα έχεις με μία τόσο άσχημη γυναίκα, η οποία πίσω από την πλάτη σου πάει με άλλους”, είχαν μάθει για τη ζωή μου. Τι φανατισμός, πόση κακία, πόσο μίσος. Δεν έχω κάνει τίποτα»!

Μπορεί τα σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου να προκάλεσαν την αντίδραση των fan του συγκροτήματος, όμως προκάλεσε και την αντίδραση της Ναταλίας Γερμανού.

Το συμβάν σχολιάστηκε μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» κάνοντας επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου. 

Η Κατερίνα, φάνηκε ιδιαίτερα δυσαρεστημένη με το γεγονός, καθώς όπως είπε όχι μόνο την σχολίασε αρνητικά, αλλά έκανε retweet τα απειλητικά μηνύματα προς το πρόσωπο της.

«Έχω σοκαριστεί ηλεικρινά με τις δηλώσεις της. Μας έκανε και μάθημα για την Κορεάτικη μουσική και έχοντας διαβάσει όλο αυτό που έχω τραβήξει εγώ... συνέχισε να με χτυπάει!», δήλωσε η παρουσιάστρια.

Ενώ συνέχισε «Ευχαριστώ Ναταλία μου. Ευχαριστώ πολύ! Πέρασα πολύ ωραίο Σαββατοκύριακο...».

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η Silia Kapsis ξεσήκωσε το Malmö Arena με την δροσιά της, για την Κύπρο, στην 68η #Eurovision!
Άννα Παναγιωτοπούλου: «Ταλαιπωρήθηκε πολύ από το Αλτσχάιμερ, έβγαζε έναν άλλο χαρακτήρα»
Γιώργος Τσαλίκης: «Υπέγραψα και δεν νοσηλεύτηκα με δική μου ευθύνη»
Αχώριστοι και συνέχεια αγκαλιά ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη
Ο πρώην Καινούργιου & Μπάρκα, Φίλιππος Τσαγκρίδης, έγινε ξανά viral να φιλιέται δημόσια και με άλλην!
Δώρα Τσαμπάζη: Η συγκίνηση για την γιορτή του γιου της & το μήνυμα για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη
Το μήνυμα του Γιάννη Καλλιάνου μετά τον προσωπικό του Γολγοθά: «Μου δίνεις δύναμη και ας μην το ξέρεις»
Δέκα ράμματα μετά τον τραυματισμό στο κεφάλι του Λάκη Λαζόπουλου - Η φώτο μετά το ατύχημα
Σοφία Μουτίδου: «Μακάρι να μπορούσα να πώ, σκληρές ιστορίες προδοσίας σε βάρος της Άννας Παναγιωτοπούλου»
Η on air συγκίνηση του Σταμάτη Φασουλή για τον θάνατο της Άννας Παναγιωτοπούλου: «Είχαμε συγκρούσεις»