Το ντου με βρισιές στην Μικαέλα, το κράξιμο στην Αμανατίδου, το τρολάρισμα της Ερμίδου και οι απαντήσεις της Εύης λίγες ώρες πριν τον τελικό του #GNTM

Στα χαρακώματα τα κορίτσια εντός και εκτός σπιτιού!
 

Ένα προσβλητικό σχόλιο ήταν αρκετό να κάνει τη Μικαέλα Φωτιάδημπουρλότο και να απαντήσει στο instagram!

Η Εύη Ιωαννίδου, η τελευταία της τριάδας φωτιάς αποχώρησε από το Greece’s Next Top model και το διαδίκτυο «πήρε φωτιά» από σχόλια, ιδίως και μετά την πρώτη της ανάρτηση στο instagram!

Kάτω λοιπόν από το πρώτο μήνυμα της Εύης, σχολίασε η φίλη της, η Μικαέλα και αμέσως «την πήρε η μπάλα» και άρχισαν να τα χώνουν και σε εκείνη για τη συμπεριφορά της στο ριάλιτι. 

Η Μικαέλα που δε μασάει τα λόγια της απάντησε σε ένα από τα προσβλητικά σχόλια λέγοντας στη φανατική τηλεθεάτρια του Next Top Model: «Έλα να μου τα πεις αυτά από κοντά να σου απαντήσω. Κρύβεσαι πίσω από το προφίλ και μιλάς. Έλα λίγο να σου πω κοριτσάκι μου που θα με πεις εμένα βρ@μ@»! 

Δείτε το μήνυμα που την έκανε έξω φρενών!

Η Ειρήνη Ερμίδου, μπορεί να αποχώρησε από το σπίτι του GNTM, ωστόσο από ότι φαίνεται παρακολουθεί φανατικά κάθε επεισόδιο που προβάλλεται!

Την ώρα που βλέπαμε το επεισόδιο του Greece's Next Top Model και βλέπαμε τα κορίτσια να στολίζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι, εκείνη ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που προκάλεσε κύματα γέλιου!

Πιο συγκεκριμένα, ανέβασε μια εικόνα με τις κοπέλες να στολίζουν και στην κορυφή του δέντρου έβαλε το πρόσωπό της, γράφοντας χαρακτηριστικά:
«Όταν έχει αποχωρήσει το αστέρι του GNTM»!

Δείτε την σχετική ανάρτηση παρακάτω...

 
Η Ειρήνη Ερμίδου έγραψε ένα μήνυμα στο instagram story της κατά της Άννας! 
 
Συγκεκριμένα ανέφερε: «Παίρνω πολλά μηνύματα για το πώς μίλησε η Αμανατίδου σήμερα και λόγω του ότι ήμουν έξω και δεν το είδα, ένα έχω να πω. Βασικά δύο. Αμανατίδου επειδή θα μάθεις κάπως για το στόρι, μην ξεχνάς πώς μπήκες μέσα και γιατί έφτασες εκεί. Παιδιά έτσι ήταν εξ’ αρχής. Μην σας κάνει τώρα εντύπωση. Εν τω μεταξύ την Αμανατίδου την πέρασαν για μοντέλο του Instagram. Δηλαδή τώρα χωρίς Instagram δεν είναι μοντέλο. Τέλειο».
 

Η Άννα Αμανατίδου δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της που έφυγε η Εύη Ιωαννίδου από το Greece’s Next Top Model!

H Άννα μόλις άκουσε τα αποτελέσματα από τη Βίκυ είπε:: «Την φάγαμε την Εύη. Πήρα την ικανοποίησή μου. Η σιγουριά θα σε φάει. Άντε π@@λο τωρα! Δεν άξιζα, δεν άξιζα; Αλλά είδες ποια σε έβγαλε; Κατάλαβες Ευούλα; Σε έβγαλα από το GNTM που μου έλεγες πως δεν κάνω για μοντέλο. Τώρα χαιρέτα μας. Σπιτάκι σου να γιορτάσεις τα γενέθλιά σου».

Μετά λοιπόν την αποχώρηση της Εύης, η Άννα έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» και όλοι έμειναν άφωνοι με τις δηλώσεις της! «Με υποτιμούσε συνέχεια και την αποστόμωσα τέλος»! Και τόνισε: «Φυσικά χαιρέτησα την Εύη. Τη μόνη που δε χαιρέτησα ήταν τη Μέγκι… Όταν χαιρέτησα την Εύη , δεν με κοίταξε καν στα μάτια. Είπε ένα κρύο «καλή επιτυχία» στα κορίτσια. Ήξερα ότι δε θα πάει στον τελικό λόγω της προσωπικότητάς της. Δεν την θεωρούσα μεγάλο αντίπαλο. Δε τη θεωρούσα νικήτρια…»! 

Δείτε τι άλλο είπε η Άννα που έσταξε φαρμάκι για την Εύη και»άναψε τα λαμπάκια» της Κατερίνας Καραβάτου!

 

Η Εύη Ιωαννίδου με τη σειρά της τα έχωσε στην Άννα Αμανατίδου!

Η Εύη Ιωαννίδου αποχώρησε από το GNTM και μίλησε για όλα στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου». Η Εύη μίλησε και για την κόντρα της με την Άννα Αμανατίδου. Τι έχει συμβεί τελικά ανάμεσά τους

Η Εύη είπε: «Δεν ισχύει ότι με έδιωξαν από τη δουλειά στη Θεσσαλονίκη για να πάρουν την Αμανατίδου. Η άποψη μου για τη συγκεκριμένη είναι ότι σε κάποια πράγματα που εσείς δεν βλέπατε ήταν διαφορετική. Έκρινε τους πάντες. Είχε δύο πρόσωπα. Κάτι προσωπικό μαζί της δεν έχω. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Δεν ταίριαζαν οι χαρακτήρες μας μέσα στο παιχνίδι. Εμένα δεν μου αρέσει να κουτσομπολεύω. Κάτι που κάνει εκείνη. Δεν κακολόγησα και δεν έβρισα κανέναν. Πολλές γύρισαν και είπαν πολύ άσχημα πράγματα για μένα. Επιθετική δεν ήμουν ποτέ. Τους πονάει η αλήθεια κάποιους. Είμαι δίκαιη, αντικειμενική και ειλικρινής»!

Δείτε το βίντεο! 

Η Εύη Ιωαννίδου δε θέλει να ασχοληθεί μόνο με το μόντελινγκ αλλά και με την παρουσίαση.

Το μοντέλο που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» ρωτήθηκε : «Ακούστηκε ότι θα σε ενδιέφερε να γίνεις παρουσιάστρια»!
Η Εύη τότε είπε πως οι συμπαίκτριές της διαστρέβλωσαν τα όσα είπε και δεν είπε ότι θα γίνει ξαφνικά η Ελένη Μενεγάκη αλλά παράλληλα με το μόντελινγκ θα ήθελε να ασχοληθεί και με την παρουσίαση.

Δείτε την ατάκα που της είπε ο Κρατερός Κατσούλης!

Η Εύη Ιωαννίδου μίλησε για την «τριάδα της φωτιάς» στο Greece’s Next Top και αποκάλυψε τον λόγο που η φιλία της με την Μέγκι Ντρίοέλαβε τέλος.

Η Εύη είπε: «Όλοι οι χαρακτήρες δεν είναι ίδιοι. Από την αρχή το είπα πως δεν μπήκα στο παιχνίδι για να κάνω φίλες. Τώρα που έχω βγει αναθεώρησα τις απόψεις μου για πολλές κοπέλες».

Και πρόσθεσε: «Με τη Μέγκι κατάλαβα πως δεν ταιριάζουμε εκτός παιχνιδιού καθόλου. Δεν ταιριάζουμε σε αρκετά πράγματα. Αυτά που έλεγε, εγώ προσωπικά δεν ήξερα πως τα λέει και με ποιον τρόπο βγαίνουν προς τα έξω. Είναι μια έντονη προσωπικότητα. Ήταν αληθινή στο παιχνίδι. Τα λέει όμως με λάθος τρόπο. Πρέπει να μην προκαλείς. Με τη Μικαέλα ναι, κάνω παρέα. Θα εξελιχθεί. Για το μόνο που μετανιώνω στο παιχνίδι και θα άλλαζα, είναι ότι θα ήμουν πιο ανοικτή με τα υπόλοιπα κορίτσια. Αυτό δεν έγινε. Ξεκίνησαν όλα λάθος από την αρχή»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή "Στη Φωλιά των Κου Κου"!

Η Εύη εκτός όμως από τα κορίτσια του GNTM αναφέρθηκε και στην Κατερίνα Καινούργιου. Όπως ανέφεραν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης έχει γίνει θέμα η ηλικία της και αν όντως είναι 23 ετών.

Η Εύη, λοιπόν, επέλεξε να μιλήσει με… ονόματα και να δώσει τέλος στην παραφιλολογία. «Μια παρουσιάστρια είπε ότι με ξέρει και είμαι 27,28 χρονών», είπε αρχικά ενώ στη συνέχεια δείχνοντας την ταυτότητά της πρόσθεσε «Θέλω να πω στην Κατερίνα Καινούργιου ότι είμαι 14-11-1995, είμαι 23χρονών και δε λέω ψέματα. Αυτό γιατί πήρε μεγάλη έκταση και θέλω να κλείσει αυτό».

Δείτε το απόσπασμα και την αντίδραση των παρουσιαστών

Η Κατερίνα Καινούργιου ενημερώθηκε άμεσα για όλα όσα είπε η μελαχρινή καλλονή και μέσα από την εκπομπή της έδωσε τη δική της απάντηση. «Παιδιά, εγώ δεν είπα πως την ξέρω προσωπικά. Την έχω δει δύο τρεις φορές έξω. Από την Θεσσαλονίκη να έχουμε κάποιους κοινούς γνωστούς και πίστευα είναι παραπάνω. Επειδή την βλέπω πολλά χρόνια έξω και εγώ άρχισα να βγαίνω από το σπίτι, στα 21. Εγώ νόμιζα η κοπέλα θα ήταν πιο μεγάλη, δεν χάθηκε ο κόσμος για να βγεις με την ταυτότητα ρε καλή μου, είσαι τόσο όμορφη, νέο κορίτσι για να δείχνεις την ταυτότητα. Είσαι 14 Νοεμβρίου, είσαι 10 χρόνια μικρότερη μου γλυκιά μου, εγώ είμαι 33 και το λέω και δεν έχω κανένα θέμα να το πω και όσο μεγαλώνω, τόσο νιώθω καλύτερα να το πω».

Δείτε το απόσπασμα

Απόψε είναι ο ημιτελικός του Greece’s Next Top Model!

Οι τέσσερις κοπέλες που απέμειναν θα κάνουν ακόμα μία εντυπωσιακή φωτογράφιση. Τι θα συμβεί όμως κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης και η Έλενα Χριστοπούλου θα βάλει τις φωνές στις παίκτριες; 

Η Έλενα με τον Δημήτρη Σκουλό παρακολουθούν τη φωτογράφισή τους, όμως οι λήψεις δεν είναι καλές και ο Δημήτρης παροτρύνει την Έλενα να μιλήσει στις διαγωνιζόμενες.

Η Έλενα λοιπόν θα βάλει τις φωνές σε σημείο, που νομίζεις πως μιλά η Ζενεβιέβ Μαζαρί! 

Αύριο ο μεγάλος τελικός του GNTM.

Τα τρία κορίτσια που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι αυτό το σημείο,  θα κάνουν τρεις φωτογραφήσεις σε αντίστοιχες διαφορετικές εκδοχές μιας χριστουγεννιάτικης βραδιάς. Η πρώτη θα αφορά ένα οικογενειακό δείπνο και στη φωτογράφηση θα πάρουν μέρος συγγενείς των φιναλίστ.

Η δεύτερη φωτογράφηση θα γίνει κατά τη διάρκεια ενός χορευτικού πάρτι με φίλους. Οι φιναλίστ θα φωτογραφηθούν μαζί με 10 άντρες μοντέλα. Η τελευταία δοκιμασία θα έχει μια πιο ρομαντική διάθεση, αφού θα φορέσουν τα καλά τους για μια  βραδιά με τα αγόρια τους. Στη φωτογράφηση αυτή θα λάβει μέρος ένας άντρας μοντέλο. Επίσης, οι τρεις καλλονές θα πρωταγωνιστήσουν σε γύρισμα διαφημιστικού για γνωστό ποτό, που θα πραγματοποιηθεί στο «Μέγαρο Υπατία» μαζί με άνφα μοντέλο.

Να σημειωθεί ότι φωτογράφος στον μεγάλο τελικό θα είναι ο Δημήτρης Σκουλός και κατά τη διάρκεια των δοκιμασιών θα είναι παρόντες οι κριτές Βίκυ Καγιά, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Άγγελος Μπράτης (που υπογράφει όλα τα ρούχα των φιναλίστ), η μέντορας των κοριτσιών Έλενα Χριστοπούλου και η Ζενεβιέβ Μαζαρί. Τη βραδιά του τελικού θα παρευρίσκονται όλες οι παλιές παίκτριες για να στηρίξουν τις πρώην συμπαίκτριές τους και να ζήσουν μαζί τους την αγωνία της ανακοίνωσης του ονόματος του «Greece’s Next Top Model».

Η μεγάλη νικήτρια θα κερδίσει χρηματικό έπαθλο ύψους 50.000 ευρώ, ένα μεγάλο συμβόλαιο στον χώρο της μόδας με πρακτορείο μοντέλων στο Αμβούργο, ένα μονοετές συμβόλαιο με μεγάλη ελληνική εταιρεία καλλυντικών και ένα εξώφυλλο στο περιοδικό μόδας «Instyle»

Δείτε το τρέιλερ από το νέο επεισόδιο!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η Έλενα Παπαρίζου επέστρεψε 20 χρόνια μετά την νίκη της, στην #Eurovision - Aδύνατο να λείπει η Number Οne
Η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται να κερδίσει για 3η φορά την #Eurovision - Η θεά επέστρεψε στην σκηνή του εγκλήματος
H Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη δεύτερη πρόβα στη σκηνή της #Eurovision
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της #Eurovision - Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της #Eurovision
Δεν σταματούν οι πρόβες της Μαρίνας Σάττι και των χορευτών - Νέο βίντεο
Αυτοί είναι τέσσερις μονομάχοι που θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στο #SurvivorGR
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»