Ο Κουδουνάρης σύγκρινε την περσινή με την φετινή επιτροπή του #MyStyleRocksGR

Όσα είπε για τις παρουσιάστριες! Αραβανή Vs. Queen Ντίνα!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Πέρσι ξεχώρισε στο My Style Rocks, τόσο για το στυλ της αλλά και για τον εκρηκτικό της χαρακτήρα και κατάφερε να αναδειχθεί η μεγάλη νικήτρια του παιχνιδιού.

Ο λόγος φυσικά για την Ραμόνα Βλαντή! 

Η Ραμόνα σε κάθε της εμφάνιση στο πλατό του παιχνιδιού, δεν δίσταζε να κοντραριστεί με την κριτική επιτροπή και να υποστηρίξει το στυλ της με πάθος.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό "People" και φυσικά αναφέρθηκε στην μεγάλη νικήτρια του περσινού My Style Rocks και τόνισε τα νεύρα που του προκαλούσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ποιες είναι όμως οι σχέσεις τους σήμερα μετά το τέλος του παιχνιδιού;

"Πέρσι τσακωνόμουν συνέχεια με τη Ραμόνα. Τώρα τη βλέπω έξω για ποτό και είναι όλα καλά. Είχε έναν τρόπο να μου ανεβάζει την πίεση! Φέτος δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη που να μου δημιουργεί τόσο έντονα συναισθήματα" τονίζει ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Πως του φαίνεται που ακόμα και τώρα, που ο δεύτερος κύκλος του My Style Rocks φτάνει στο τέλος του, πολλοί συγκρίνουν την περσινή παρουσιάστρια Ευαγγελία Αραβανή με την φετινή Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

"Είναι άδικη η σύγκριση μεταξύ της προηγούμενης και της νυν παρουσιάστριας, της Ευαγγελίας Αραβανή και της Κωνσταντίνος Σπυροπούλου αντίστοιχα. Όμως και η κριτική επιτροπή έχει αλλάξει κατά 66%, αφού στη θέση του Χάρη Χριστόπουλου και της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη βρίσκονται πλέον ο Δημήτρης Αργυρόπουλος και η Μπέττυ Μαγγίρα. «Πώς έχω μείνει εγώ ίδιος, δεν το 'χω καταλάβει" είπε στο περιοδικό ο Στέλιος Κουδουνάρης!

Παίρνει θέση όμως και για την Μπέττυ Μαγγίρα και τα όσα αρνητικά σχόλια έχει ακούσει από την αρχή του παιχνιδιού όταν και πήρε θέση στην κριτική επιτροπή.

"Πέρσι περάσαμε υπέροχα με την Αλεξάνδρα και τον Χάρη. Ήμασταν πιο συγκεκριμένοι και πολύ πιο απαιτητικοί στο κομμάτι της μόδας. Η Μπέττυ έχει φορέσει πολλά ρούχα, φτιάχνει ρούχα και μελετά τους χαρακτήρες γιατί της αρέσουν οι μιμήσεις. Σκιαγραφεί τις προσωπικότητες και καταλαβαίνει γιατί μια γυναίκα έχει επιλέξει ένα κομμάτι. Είναι εκπομπή στιλ και το στιλ διαθέτει και προσωπικότητα. Το βασικό κόνσεπτ είναι «μια γυναίκα φοράει κάτι για να πάει κάπου μια συγκεκριμένη ώρα». Η Μπέττυ το διαβάζει τέλεια όλο αυτό" απαντάει ο Στέλιος Κουδουνάρης.

 
 

Η youtuber, Τζίνα Δημητρακοπούλου, που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ, My Style Rocks 2, μίλησε για όσα γίνονται μέσα στο παιχνίδι!

Συγκεκριμένα, η παίκτρια που αποχώρησε την περασμένη εβδομάδα, ανέβασε ένα βίντεο στο κανάλι της στο Youtube και μίλησε για όλα όσα γίνονται στο backstage και δεν είχαμε ιδέα!

Αποκάλυψε πως το ένα γύρισμα κρατούσε 4 με 5 ώρες και πως οι τηλεθεατές δεν άκουγαν ολόκληρη την κριτική των κριτών. Ανέφερε επίσης πως για τις ανάγκες του ριάλιτι έτρεχε όλη μέρα, ενώ το κάθε outfit της κόστιζε περίπου στα 80 ευρώ.

Όσο για τον αν κάποια παίκτρια έχει στιλίστα; Η Τζίνα ανέφερε πως έκανε μπαμ σε κάποιες παίκτριες πως είχαν στιλίστα από πίσω, ωστόσο δεν είχε δει κάτι με τα μάτια της.

Δείτε όλα όσα λέει η ίδια στο βίντεο που ακολουθεί...

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της
#J2US: O Ηλίας Ψινάκης, η Λένα Ζευγαρά, το ζευγάρι που αποχώρησε και η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Διακαναλικός ο Τάσος Τρύφωνος τα Σαββατοκύριακα! Τα απογεύματα στον Alpha και το βράδυ στο Omega
#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!